Размерът на пениса всъщност има ли значение?
Интимно 18+

Размерът на пениса всъщност има ли значение?

Размерът на пениса всъщност има ли значение? Всеки мъж се вълнува от този въпрос, а също и жените. Какъв е краткият отговор? Не, размерът на пениса няма значение – поне не по отношение на желанието за интимност или функционалността на мъжкия атрибут. Размерът му няма никакво влияние върху способността му да доставя и получава удоволствие, или да не прави нещо от сексуалната игра.

Кое е най-доброто време за интимност?

Здравословни ползи от интимността

Защо мъжете се дистанцират след интимност?

Въпросът размерът на пениса всъщност има ли значение е вечен, но ето как специалисти аргументират тезата си, че той не е определящ за пълноценното сексуално изживяване.

Това не означава, разбира се, че някои жени не предпочитат по-голям, а други по-малък пенис, но това е въпрос на предпочитание, нещо като ананас върху пица.

По-голямото не е непременно по-добро. Притежателите на по-големи от средните пениси са с по-висок риск от нараняване и инфекция на безценния си орган. Допълнителната му дължина също може да направи някои интимни пози особено болезнени за жената. Твърде голямата дебелина на пениса пък може да причини разкъсване, ако мъжът не е внимателен, особено по време на анален секс. Разбира се, има начини да се заобиколят тези неща, но това просто показва, че огромният фалос не е всичко необходимо за пълноценното сексуално изживяване.

Също така по-малкото не е непременно лошо. С по-малкия пенис се работи по-лесно, което означава, че участниците в акта могат да се съсредоточат върху удоволствието, а не върху болката или да се опитват да разберат как, в крайна сметка, ще „влезе това там“.

Със сигурност, по-малкият по размер пенис е по-лесен за орална и анална любов. Хубавото е, че всеки размер на пениса, с всички отбелязани недостатъци, се коригират лесно и приятно с правилната позиция по време на секс.

А средното е по-малко, отколкото вероятно си мислите. Повечето хора с пениси със средна големина – около 85% от мъжете – подценяват средния размер на члена и са убедени, че всички останали носят нещо много по-голямо.

Размерът на пениса всъщност има ли значение?

Ето доза реалност въз основа на най-новите статистики по темата: Средната дължина на пениса е 9,1 см, когато е отпуснат, и 13,1 см, когато е еректирал.

По отношение на обиколката, средният отпуснат пенис е с размери 9,3 см и 11,6 см, докато е еректирал.

За да бъде ясно: размерът няма нищо общо с издръжливостта и продължителността на сексуалния акт. Може да имате партньор с размер на жребец и да му липсва издръжливост в секса. Големият член няма да издържи по-дълго от по-малкия и няма да ви помогне да стигнете до оргазъм по-бързо, отколкото бихте искали.

Размерът също така не засяга плодовитостта на мъжа. Ако мислите да правите бебе, последното нещо, което трябва да направите, е да наблегнете на размера на члена на мъжа. Спермата се произвежда в тестисите, а не в пениса. Освен това има доказателства, че стресът може да намали качеството на спермата и да повлияе на плодовитостта на мъжа.

Единственото нещо, което размерът може да направи, е да повлияе на сексуалната ви играта – за добро или за лошо, но как зависи от вас.

Научете как да се възползвате максимално от това, което имате, и всички други начини, които съществуват, за да доставяте удоволствие на партньорката си и ще бъдете рокзвезда. Съсредоточете се само върху размера и ще се провалите – буквално и преносно. Например, някои мъже пренебрегват нежността и прелюдията в сексуалната игра, защото смятат, че един голям член е всичко, от което жените се нуждаят, а това не е така.

Други могат да позволят на притесненията, че техният артрибут е по-малък, да източат увереността им, карайки ги да компенсират представянето си в леглото по други начини. Всички тези неща могат да окажат психическо влияние върху мъжа и да изсмучат забавлението от секса и за двамата.

Как да увеличите максимално дадения ви от природата размер на пениса? Няма нищо по-мотивиращо от това да оставите партньора си да се гърчи в екстаз, за да вдигнете увереността си до небето, което ще ви служи добре в спалнята, а и извън нея. Ето как да извлечете максимума от това, което имате, и да се чувствате добре  – независимо дали сте с по-големи членове, по-малки или някъде между тях.

Ключът към работата с по-голям от средния пенис дори всъщност не е във вашия фалос – поне не в началото. Ако се уверите, че вашата партньорка е супервъзбудена, ще ви бъде по-лесно да се справи с вашия „звяр“, така че допълнителен фокус върху любовната игра е задължителен. И лубрикант. Много лубрикант.

Използвайте устата, езика или пръстите си, за да дразните ерогенните зони на жената, като се фокусирате върху всички обичайни места по тялото й, както и някои по-малко проучени, но изненадващо еротични части, като вътрешната част на ръцете или зад коленете. Ако и двамата сте готови да преминете към проникване, изберете позиции, които позволяват на партньора ви малко повече контрол върху дълбочината на проникването.

Ако пенисът ви попада в по-малката страна на спектъра, съсредоточете се върху позиции, които ви позволяват да влезете дълбоко, като „кучешката поза“. Проникването може да бъде още по-дълбоко, ако накарате партньора си да сведе главата към гърдите си, докато извива гърба си.

Ако имате по-тънък пенис, изберете позиции, които позволяват по-здраво стискане на краката. Това може да бъде всяка сексуална поза, наистина, стига партньорката ви да държи краката си здраво събрани. Мисионерската поза, позициите с лице надолу и седнали отгоре работят най-добре със затворени крака на жената.

И не позволявайте на притесненията ви да ви накарат да забравите за другите видове интимност. Добавете оралния секс към менюто като предястие или дори основно ястие. Включете ръцете си или секс играчка, за да увеличите шансовете за клиторален или анален оргазъм.

И като говорим за оргазми, знайте, че шансовете да ги получите се увеличават значително при ръчна или орална стимулация, отколкото при полов акт.

Ако сте надарен със среден размер пенис, по отношение на сексуалните позиции всичко става и работи. Това е вашият шанс да експериментирате като луди и да настроите фино позициите, които вие и вашата партньорка харесвате най-много. Ако тя е готова, разнообразете със секс на различни места, със секс играчки, пера и кубчета лед.

Така че, за да имате добър в леглото партньор или където и да е другаде, не зависи от размера на пениса, а от това как се справя с него. Важно е да разберете какво е добре за вас и партньора ви, и да изберете движения, при които да се възползвате максимално от неговия тип пенис.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?