Развълнувана и щастлива, Бритни Спиърс се омъжва

Развълнувана и щастлива, Бритни Спиърс се омъжва
Лайфстайл

Развълнувана и щастлива, Бритни Спиърс се омъжва

40-годишната поп икона и нейният годеник Сам Асгари се готвят да сключат брак на церемония в тесен кръг в Лос Анджелис, днес. Източник  споделя пред списание People, че Спиърс си е представяла да каже „Да“ на фитнес инструктора и актьора от близо девет месеца.

„Бритни започна да планира и мечтае за сватбата си малко след като се сгоди през ноември“, споделя още източникът. „Тя се наслаждаваше на планирането и подготовката, но също така доста се притесняваше.“

„Огромна работа за нея е, че най-накрая успява да се омъжи. Тя иска всичко да бъде перфектно“, продължава източникът. „Толкова е развълнувана, че се чувства претоварена. Много е емоционална.“

Познати на певицата твърдят, че тя е готова да направи следващата стъпка в отношенията си с Асгари, тъй като той е бил основна опора по време на делото срещу своя баща.

Развълнувана и щастлива, Бритни Спиърс се омъжва
Източник: People//KEVIN WINTER/GETTY

„Сам е бил до нея в най-лошия момент в живота ѝ“, казва източникът пред People. „Той беше нейната опора. Тя е безкрайно благодарна за любовта му.“

„Тя наистина чувства, че все още би била в консерваторията, ако не беше той“, продължава източникът. — Тя няма търпение да се омъжи за него.

Според TMZ все още предстои да се реши кой ще води Бритни до олтара, но тя е поканила брат си Брайън, който ще бъде единственото изключение от нейното правило „без семейство“. Така че ролята на бащата, отвеждащ булката до младоженеца, може би ще изпълни той. Преди време Бритни и любимият й казаха, че точния ден на сватбата е тайна и ще я обявят постфактум – на следващия ден.

По-рано Бритни разкри, че Донатела Версаче е проектирала нейната сватбена рокля. Тя е направила  лично посещение в дома на Бритни в Лос Анджелис, за да работи по плановете им.

Бритни се срещна със Сам на снимачната площадка на нейното видео „Slumber Party“ през 2016 г. и оттогава са неразделни.

Tagged , , , ,
на горе