6 признака, че връзката ви се развива твърде бързо
Любов и партньорство

6 признака, че връзката ви се развива твърде бързо

В днешния забързан свят, в който бързите запознанства и онлайн чатовете изглеждат готини, не е необичайно отношенията да се развиват твърде бързо. Ние разбираме, че постигането на баланс между насладата от вихъра на влюбването и създаването на стабилна основа може да бъде трудна задача. В един момент се наслаждавате на романтиката, а в следващия се чувствате претоварени.

Въпреки че някои двойки могат да намерят този бърз разцвет за стимулиращ, важно е да натиснете спирачките, да направите крачка назад и да потърсите признаци дали връзката ви се движи твърде бързо. Идентифицирането на тези признаци може да ви помогне да прецените стабилността и устойчивостта на вашата връзка и да се уверите, че тя не е просто мимолетна фаза.

infomax-logo-50-15-HW Индиана Джоунс, Мартин Скорсезе и Джони Деп са „гвоздеите“ на фестивала в Кан

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

6 признака, че връзката ви се развива твърде бързо

Ето и 6 признака, по които да разберете, че връзката ви се развива твърде бързо:

Всъщност не се познавате

Въпреки че може да знаете много неща един за друг, някак си усещате, че нещо истинско липсва. Знаете любимия му цвят, местата за почивка, хобитата и това, което харесва, но усещате, че не познавате неговата сурова и автентична същност. Ако имате това натрапчиво усещане, то е знак, че връзката се развива твърде бързо и трябва да се успокои малко.

Чувствате се претоварени от постоянното говорене

Когато се впуснете в нова връзка с някого, съвсем нормално е да се вкопчите в цялото това вълнение. Дори безкрайните разговори може да ви се струват кратки. След известно време обаче постоянните разговори помежду ви могат да станат непосилни. Това е още един очевиден знак, че нещата във връзката се развиват твърде бързо. Възможно е вече да не се чувствате като влюбен човек. Напротив, може да искате почивка, за да седнете насаме със себе си и мислите си, за да помислите за интензивността на връзката ви.

твърде бързо

Никога досега не сте обсъждали по-съкровените подробности един за друг

Въпреки че да знаете за любимите, но глупави неща на другия звучи интересно в началната фаза на разговора, след известно време това става твърде клиширано. Тогава всичко, което желаете, е да опознаете и разберете партньора си на по-дълбоко и емоционално ниво, но на никой от вас не му е удобно да споделя лични неща с другия. Ако вие или партньорът ви се колебаете дали да споделите един с друг най-съкровените подробности от живота си, запитайте се: дали връзката ми се развива твърде бързо?

Изглежда нетърпелив да заживеете заедно

Макар че връзката с партньора ви, в която живеете заедно, изглежда примамлива, важен е графикът. Когато започнете да се срещате с някого, може да се познавате само на първоначално ниво. Следователно да се преместите при партньора си след няколко срещи не е добра идея. Ако обаче партньорът ви повдига тази тема многократно, това е силен знак, че връзката ви се развива твърде бързо.

твърде бързо 2

Искат да излиза само с вас и не се интересува от познанството с приятелите ви

Обичайно е да се чувствате развълнувани да запознаете партньора си с близките си приятели и обратното. Въпреки това всеки път, когато го помолите да се срещне с приятелите ви или да планирате нещо заедно с тях, той измисля различни оправдания, за да го избегне. За да се прикрие, те добавят, че обичат да прекарват времето си само с вас или че не могат да ви се наситят. Ако това се случва често, това е знак, че връзката се развива твърде бързо.

твърде бързо

Чудите се дали това между вас е само физическо нещо

Много често се случва двойките да станат особено активни в леглото, след като влязат във връзка. Това обаче е голям червен флаг, ако партньорът ви скача да задоволява физическите си нужди при всяка възможност, без да се опитва да се свърже с вас на емоционално ниво. Макар че първоначално може да се наслаждавате на това преживяване, след известно време може да започнете да се чудите дали той е с вас само заради това. Това отново е едва доловим знак, че връзката ви се развива твърде бързо и трябва да дръпнете спирачките.

 

Вижте още:6 признака, че връзката ви се развива твърде бързо

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе