Първа среща според зодията и какви грешки да не допускате
Любов и партньорство

Първа среща според зодията и какви грешки да не допускате

Независимо дали вярвате или не на астрологията, тя има голямо значение в отношенията ни с хората. Ако ви предстои първа среща с кандидат за вашето сърце и не знаете много за него, именно астрологията ще ви помогне да научите повече за неговите предпочитания или пък това, какво не харесва. Ето и какво ви очаква с различните представителите на зодиакалните знаци:

Овен

Мъжът Овен по правило не е склонен към дълго чакане и обича нещата да се случват веднага. Така, че нямате много време за дълго мотаене пред огледалото и да мислите какви обувки да сложите или червило. Трябва да се научите да импровизирате. По начало мъжът Овен не е претенциозен, за него има по-важни неща от външния вид.

Телец

За разлика от Овена, Телецът никога не бърза. Не очаквайте внезапно избухване на страст негова страна. Любовта от пръв поглед изобщо не е негов стил. Той ще разгледа внимателно и ще прецени плюсовете и минусите на вашия роман за много дълго време. Бъдете търпеливи и не бързайте, ако наистина харесвате този човек. Пътят до сърцето на му обикновено минава през стомаха, те са известни чревоугодници. Най-добре е да изберете място известно със своята неповторима кухня.

Близнаци

Близнаците се влюбват моментално и също така бързо се разлюбват, ако нещо не му харесва. Сутрин той може да е луд по вас, а вечер да забрави името ви. Ако искате да бъдете с него възможно най-дълго, ще трябва да сте различни от самото начало и постоянно да измисляте нещо ново. Никога не си уговаряйте среща с Близнаци предварително – в противен случай той ще има време да пренасрочи сто пъти и до последната минута няма да може да реши мястото, до което трябва да отидете.

Рак

За комуникация с представители на тази зодия е оптимално малко уютно заведение с мека мебел, но не и ресторант с огромна зала и маса на пътеката. Не очаквайте признания за любов от него след първата среща – дори и да се влюби докрай във вас, той никога няма да покаже веднага чувствата си. Раците по природа са много предпазливи хора. Внимавайте в разговора – една грешна дума и той отново ще се затвори в черупката си.

Лъв

На среща с Лъв вземете малко запас от наслада със себе си. Лъвовете са алчни за комплименти. Когато избирате мястото за срещата, заложете на много лукс и да е модерно. Ако искате да го впечатлите, маратонките и дънките не са подходящото облекло. Бъдете елегантни и задължително на токчета.

Дева

Девите обръщат специално внимание на това колко спретнато изглеждате. Този мъж може да не разбира модните тенденции, но погледът му със сигурност ще привлече всяко досадно малко нещо: разхлабено копче, размазана спирала, червило или бримка на чорапогащник. Освен това изпитва инстинктивно отвращение към закъсняването. Това е нещо, което не могат да простят.

Везни

Везните са склонни да се влюбват в хора, които изглеждат добре. Имайте това предвид, когато излизате на среща. Те обичат да говорят и обожават, когато основната тема на разговора са … самите те. Не се изненадвайте, ако след успешна, по ваше мнение среща, представителят на тази зодия реши да отложи виждането си с вас. Просто му трябва време да премисли нещата. Никога не го притискайте, в противен случай той ще се колебае до края на века и чашата ви на търпение ще прелее.

Скорпион

Ако излизате със Скорпион, изберете място с мистична атмосфера. Добре е, ако има своя легенда – Скорпионите обичат всичко загадъчно. Пазете се от магнетичния му поглед, ако не искате да приключите първата си среща в леглото.

Стрелец

Стрелеците имат отличителната черта, на момента да се запалват по нови идеи и също така бързо да се влюбват. Но не правете големи планове от първата среща! Ако все пак връзката ви потръгне, запомнете, че те обичат своята свобода и не се разделят с нея за нищо на света.

Козирог

Ако искате да зарадвате Козирог, в никакъв случай не се опитвайте да създавате фалшиво впечатление за себе си. Зад булото на думите той все още ще вижда каква си всъщност.

Водолей

Основното условие за успешна среща с Водолей е лекотата. Изберете място, където не е нужно просто да седите и да се гледате в очите. Би било уместно да си уговорите среща в нощен клуб, където музиката ще бъде твърде силна за сърдечни разговори. А след това не се обаждайте първи, той сам ще ви потърси.

Риба

Сред представителите на тази зодия бруталните мачота са изключително редки и дори, ако изглежда, че имате точно такъв представител, не вярвайте. Това вероятно е маска, зад която се крие много уязвим човек. Настройте се на разговор, в който ще бъдете разбрани буквално с един поглед: Рибите имат много силна интуиция.

Tagged , , , ,
на горе