ПСИХОЛОГИЯ НА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА: КАК ДА РАЗГАДАЕМ МЪЖA СЛЕД ТРИ СРЕЩИ

Да разгадаем мъжа
Психология

ПСИХОЛОГИЯ НА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА: КАК ДА РАЗГАДАЕМ МЪЖA СЛЕД ТРИ СРЕЩИ

Сигурни сме, че много от нас са се питали – има ли начин да разгадаем мъжа още в началото на връзката, защото, от опит знаем, че в първите седмици и месеци всеки е склонен да се представя в най-добрата си светлина и да прикрива неприятните си черти и качества. За да си спестите бъдещи разочарования, е добре да бъдете по-проницателна и за това е важно да следите за някои важнидетайли, които ще ви кажат дали вашият роман има бъдеще и какви са истинските цели на мъжа по отношение на вас.

Меган Фокс пристига в България

5 стериотипа на мъжете, на които не трябва да вярвате

Детайлите, на които мъжете обръщат внимание винаги!

И така – как да разгадаем мъжа само след три срещи?

Известното правило за трите срещи предполага, че това време е достатъчно, за да разберете дали ще успеете в нещо сериозно с този човек или не. На какво особено си струва да обърнете внимание при първите срещи?

Ако вземе нещата в свои ръце

Когато вашият нов познат с готовност се заеме с решаването на всички ваши тревоги и проблеми, в началото е много завладяващо, нали? Той сам поръчва маса в кафенето, вика ви такси, избира ястия от менюто и ги плаща. Освен това той планира вашите срещи и тяхната програма, като просто ви поставя пред факта, че билетите за вечерта вече са купени. Изглежда, че единственото, което се иска от вас е да се отпуснете и да се наслаждавате.
Нека да разгадаем мъжа: Този стил на поведение обаче най-често се демонстрира от прекалено властни хора със синдром на пълен контрол. Така че бъдете готови в бъдеще от вас да се иска да съобщавате къде и с кого сте били, да съгласувате всяка покупка с него и също така да запазите за себе си личното си мнение. По правило такива хора реагират болезнено на всякакви коментари относно техните решения.

Ако е готов да ви запознае с родителите си

Много момичета са сигурни, че опознаването на родителите им е изключително важен показател за сериозните намерения на мъжа. Наистина, представянето на новата ви страст на вашето семейство е голяма стъпка, която някои решават да предприемат след месеци или дори години. Ако обаче новият ви приятел е готов да ви запознае с майка си след първата среща, това трябва да ви алармира и да се превърне в сигнал за събуждане за вас.
Нека да разгадаем мъжа: Такова усърдие обикновено се дължи на силна психологическа зависимост от родителите и тяхното мнение. А това може да се превърне в голям проблем във връзката ви и бъдещия съвместен живот. Ще трябва постоянно да споделяте мъжа си с майка му, която изглежда изобщо не е готова да го пусне от гнездото.

Ако плаща само за себе си

За много момичета въпросът за отделното плащане на сметки в ресторант е много важен. Повечето са съгласни, че тази стъпка е изключително дребнава и неблагородна от страна на мъжа. Не бива обаче да бързате да сложите край на връзката само защото мъжът е предложил да си разделите сметката. Новата етика, която постепенно идва при нас от Европа, напълно позволява такъв жест на първи срещи, докато все още не сте станали пълноценна двойка.
Нека да разгадаем мъжа: Това не винаги показва алчността на партньора или неговото несигурно финансово положение. Може би той просто иска да ви разгледа по-отблизо или дори да провери за комерсиалност. Спокойно. Но ако той ви помоли да платите за него или се опита да вземе пари назаем, тогава определено си струва да избягате с 200.

Ако е много потаен

За няколко срещи, разбира се, е невъзможно да се отворите напълно един към друг и да разкажете историята на целия си живот. Освен това на първите срещи между вас все още може да има някаква скованост и стегнатост. Това е съвсем нормално, особено за интровертни хора. Трябва обаче да бъдете предупредени, ако той избягва да говори за миналото си по всякакъв възможен начин или не казва нищо за себе си.
Нека да разгадаем мъжа: Като минимум, първо е желателно да разберете какво прави, как изкарва прехраната си, как живее и прекарва свободното си време. Повишената секретност по тези въпроси е сигнал за събуждане. Може би съпругата и децата му го чакат у дома или има проблеми със закона. Всичко е по-добре да разберете на брега, преди влюбването да ви отведе стремглаво в дълбокото.

Ако е щедър на внимание

Въпреки че на този етап все още се познавате много малко, първите срещи вече дават шанс да оцените проявата на грижа и уважение от негова страна. Освен това вниманието не е само в комплиментите, хубавите подаръци или желанието да плати сметката в ресторанта. Струва си да се отбележат детайлите. Например, ако обръща внимание на настроението ви, поддържа разговор с интерес, подава ръка на хлъзгав път, уважава личните ви граници и мнения.
В този случай е много вероятно да имате подходящ мъжки представител, с когото да изградите хармонична връзка.
Ако мъжът е твърде фокусиран върху себе си, малко се интересува от живота ви, често седи по телефона и лесно нарушава границите ви, тогава имате класически егоист пред вас. Бъдещето с такъв човек е обречено на постоянна борба за вниманието му.

Tagged , , , , , , ,
на горе