8 признака, че продължавате да имате отношения с бившия, дори да отричате

8 признака, че продължавате да имате отношения с бившия, дори да отричате
Любов и партньорство

8 признака, че продължавате да имате отношения с бившия, дори да отричате

Времето, прекарано с бившия ви приятел, винаги ще остане във вашето съзнание. Тези хора имат специално място в сърцата ви. Краят може да е бил ужасен, но всяка раздяла оставя малка пукнатина, която копнее да бъде отново цяла. Това е особено вярно при връзка, която приключва внезапно.

8 признака, че продължавате да имате отношения с бившия, дори да отричате

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ се радват на сериозен успех

Мислили ли сте някога да се срещате отново с бившия си?

Преди да направите каквото и да било, трябва да се запитате дали наистина искате да  дадете втори шанс на този човек. В повечето случаи силната привързаност и изгубената любов могат да замъглят преценката ви и да ви накарат да повярвате, че сте готови да се влюбите, когато може би не сте.

Но ако сте сигурни, че сте готови отново да се потопите в същите води, има много особености, които да знаете. Напълно възможно е, въпреки че сте скъсали официално, все още да се срещате с бившия си по друг начин. Ако не сте поели напълно по различни пътища, това объркване и връзка винаги ще съществуват.

Ако и вие сте от тези, които скоро са прекратили връзката и се чудите дали и вие продължавате да имате отношения с бившия си, въпреки това, продължете да четете следващите редове.

Прескочихте етапа на разстройване

Когато сте се разделили, е имало няколко сълзи, но не е имало нищо непреодолимо. Сякаш още след ден сте преодолели драмата и отново сте щастливи и в хармония със себе си. Е, каквато и да е била причината за раздялата, това не става точно така.

Има вероятност да не сте страдали, просто защото вътрешно не смятате, че сте се разделили. Мислите, че можете да бъдете приятели и така, живеете с надеждата, че в един момент отново ще сте двойка.

8 признака, че продължавате да имате отношения с бившия, дори да отричате
8 признака, че продължавате да имате отношения с бившия, дори да отричате

Говорите си ежедневно

След раздяла обикновено не е нормално да продължите редовно да се чувате с бившия, освен ако нямате деца например и те не са темата. В противен случай няма как да продължите напред, ако го чувате постоянно по телефона. Разговорите ви все още ли се състоят от едни и същи неща? За да можете да продължите напред, контактът ви трябва да бъде прекратен незабавно.

Все още се виждате с него през цялото време

Ако наистина сте скъсали, тогава не би трябвало да има никакво излизане навън, поне в началния етап на раздялата. Но ако продължавате да излизате и да вършите обичайните си занимания заедно, за каква раздяла говорим изобщо? Трябва сами да осъзнаете това и да говорите с бившия си по темата.

Правите заедно планове за бъдещето

Говоренето за бъдещето и правенето на планове е типично за двойките. А вие нали не сте? Дори да казвате, че сте скъсали, може би трябва да се замислите наистина ли е така, ако продължавате да планирате срещи и други събития, сякаш другият все още ще бъде там.

Ядосвате се, когато той прави планове с някой друг

Вие сте скъсали! Не би трябвало да ви интересува дали той излиза на среща с някой друг. Още може да ви е грижа, но нямате право да му се сърдите – освен ако все още не се чувствате така, сякаш се срещате с бившия си и не можете да го оставите. Ревността и ядът не са нещо, което трябва да правите, ако наистина сте скъсали.

8 признака, че продължавате да имате отношения с бившия, дори да отричате
8 признака, че продължавате да имате отношения с бившия, дори да отричате

Все още често разговаряте с неговите родители

Не водете чести разговори с родителите му или с който и да е друг роднина по темата. Поддържането на прекалено силната връзка с бившия ви и неговите родители, ако сте се разделили, не е препоръчителна. Да, няма лошо да сте в добри отношения, но внимавайте. Това ще възпрепятства способността ви да го оставите в миналото и ще продължавате да имате отношения с бившия си.

Хората от обкръжението ви не знаят, че сте се разделили

Не е нужно да афиширате раздялата, но това не означава, че трябва да се правите, че нищо не е станало. А може и наистина да мислите, че не е и с бившия ви на практика сте още заедно.

В съзнанието ви той все още е единственият за вас

Както споменахме току-що, ако продължавате да имате отношения с бившия си, може би просто за вас той е единственият. Виждате го до вас в бъдещето ви и просто не искате да го оставите да си тръгне. Въпреки всичко, което казвате, все още мислите, че ще бъдете заедно с бившия и много скоро вашата връзка отново ще бъде подновена.

Вижте още:

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Tagged ,
на горе