Четири неща, които не трябва да правите, докато сте приятели с изгода

Четири неща, които не трябва да правите, докато сте приятели с изгода
Любов и партньорство

Четири неща, които не трябва да правите, докато сте приятели с изгода

Вероятно около себе си всеки има хора, които са избрали да са приятели с изгода, макар този тип взаимоотношения да не е за всеки. Често копнеем за красотата на по-простите дни от миналото, когато връзките винаги са се основавали на моногамия. Въпреки това, определението на термина „отношения“ се е развило с течение на времето. Така то вече обхваща различни ситуации, свързани с запознанства и ухажване.

Изборът да бъдете приятели с изгода за взаимната интимност е една такава връзка. Някои двойки се съгласяват просто да спят заедно, докато нямат против и да излизат с други хора по същото време.  Да, има и случаи, в които интимните отношения прерастват в истинска любов след време и това е страхотно. Нека бъдем, честни, те обаче са рядкост. Затова не бива да се самозалъгвате, защото накрая ще останете с разбито сърце и това ще ви донесе само страдание.

Ето четири неща, които не трябва да правите, докато сте приятели с изгода с някого:

Не бъдете ревниви или притежателни.

Въпреки че сте в ситуация на приятели с изгода с някого, вероятно е той да преследва други хора. Независимо дали става въпрос за запознанства, влюбване или дори приятелка, не забравяйте, че това е по негова преценка. Тъй като не сте се съгласили да бъдете отдадени само един на друг, не трябва да ревнувате или да се държите притежателно за тях. Както казахме, този тип взаимоотношения не са за всеки и трябва предварително да сте наясно с какво се захващате.

Не преспивайте у тях.

Времето след като сте спали заедно е това, в което двойката става по-близка от всякога. Това време води до гушкане, разговори на възглавницата и споделяне на лична информация за живота ви. Това е страхотно, но не и за този тип взаимоотношение. Причината е, че това може да застраши динамиката на вашата връзка без ограничения. Така че избягвайте преспиването у тях и прекарването на много време един с друг след интимност, ако целта ви е никога да не се привързвате към човека.

Не очаквайте, че ще бъдете единствена.

Такива отношения на приятели с изгода са известни с това, че не следват нормите на стандартното ухажване. Следователно това дава свободата и на двама ви да виждате други хора и да не се влюбвате. Също така можете да продължите живота си в колежа или работата, без да се чувствате обременени от гадже или приятел. Ако обаче някой от вас иска сериозна връзка, трябва да го заяви в самото начало. В противен случай няма как да има претенции към другия, просто защото уговорката ви е била съвсем различна.

Не пробвайте подобен тип отношения с някого, в когото сте влюбени.

Много хора влизат в сценарий за приятели с изгода, само защото изпитват чувства към въпросния човек. Следователно, ако целта ви е бавно да спечелите любовта му, като първо го вкарате в леглото, тогава трябва да преосмислите. Подобен тип връзка внезапно приключва, когато единият да се виждат с някой друг. Вероятно той никога няма да ви смята за сериозен партньор, след като сте се съгласили на това и ще пожелае само случайна връзка с вас.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе