Три зодии, които ще сложат край на своята връзка от разстояние

Три зодии, които ще сложат край на своята връзка от разстояние
Астрология Любов и партньорство

Три зодии, които ще сложат край на своята връзка от разстояние

Всяка една връзка от разстояние има своите предизвикателства, но някои зодии се справят добре с това. За въздушните знаци този тип отношения може да са идеални, защото това им дава пространство да правят техните собствени неща. Това обаче може да не винаги е така. Например, има дни, в които хората, които пътуват, за да се видят и общуват предимно чрез текстови съобщения, имейл, чат или видео, ще се почувстват разтегнати до своите граници. Именно това може да причини раздяла там, където някога е имало любов. Ако има едно нещо, с което всички можем да се съгласим, то е, че никой не иска да бъде превърнат в глупак. Затова понякога се налагат трудни, но важни решения.

Разбира се, възможно е да заобиколите проблемите, ако връзката ви е сигурна и стабилна, но какво ще стане, ако не е? Ами, ако сте във връзка от разстояние и нещата се оказват нестабилни? Бъдете подготвени, защото ще бъдете разтърсени.

Ето и кои са трите зодии, които скоро ще сложат край на своята връзка от разстояние:

Лъв

Трудно е да сте влюбени в някой, който не е там. Това важи с особена степен за представителите на зодия Лъв. Те не само жадуват за голяма привързаност, но и но искат да им се обръща внимание. И така, започнахте нещо, което не можете да завършите. Не е за първи път. Вие обаче искахте точно това. Търсехте връзка от разстояние, която да ви помогне да откъснете ума си от света и неговите проблеми. Но цялото нещо сега придоби тон на отегчено задължение и липса на емоции. Скоро ще разберете, че това не е за вас. Просто не е това, което искате. Опитахте, изживяхте го и сега всичко, което можете да видите, е, че вие и този любовник трябва да продължите напред.

Дева

В следващите седмици Девите, които са в подобен тип отношения може да се почувстват така, сякаш е време да ги приключат. Звездите ще засилят това чувство и ще усетите много по-голяма увереност, че е време за сложите край. Това е достатъчно. Получихте вниманието, което искахте, и дадохте каквото и да са искали. Сега и двамата просто се взирате в текстовите съобщения или си говорите общи неща по телефона, знаейки, че това няма да стигне до никъде. Вие сте малко по-ентусиазирани да сложите край от него, но и двамата знаете, че няма друг изход. Всъщност, след като преминете към различен начин на мислене, ще ви е трудно да повярвате защо сте се забавили толкова. Ако Девата иска да сложи край на връзка от разстояние, тогава Девата прави точно това.

Скорпион

Има само една причина, поради която все още сте във връзка от разстояние, в която по някакъв начин сте се вкарали. Това е, защото не искате да разбиете сърцето на човека, който е лудо влюбен във вас. В същото време вие сте срещнали нов човек в живота си, но не сте признали това на партньора си, които е на стотици или хиляди километри. Пандемията направи лесно да седнете пред компютъра си и да се свързвате с хора онлайн. Сега обаче, когато вече е към края си, се върнахте към „истински хора“. Като се замислите, предпочитате именно такъв тип общуване пред онлайн романсите. Фактите са си факти, няма какво да се лъжем. Но вие също сте човек, който носи вина в себе си. Това чувство ще започне да се засилва и ще ви подтикне най-после да признаете истината. Трябва да се освободите от това усещане, което ви убива вътрешно. Бъдете мили и деликатни, но не обещавайте повече, отколкото може да дадете. Така ще освободите, както него, така и себе си. В противен случай не печелите нищо, а само усложнявате ненужно ситуацията.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе