10 причини, поради които жените зарязват мъжете
Психологически

10 причини, поради които жените зарязват мъжете

Многообразието на отношенията между жените и мъжете все пак си има някои елементарни правила.
Видели сте жена, която ви е харесала, приближавате се до нея и й предлагате да се запознаете, каните я на кафе… И какво чувате като отговор? “Не!”
Какъв удар по самолюбието! Но това не означава, че не трябва повече да го правите – просто трябва да се научите да предвиждате по-често отказа, за да го избягвате.
Няма мъж, на когото да не се е случвало да бъде зарязан от жената до себе си. Тогава, колкото и хладнокръвно да реагира той, все пак започва да си задава въпроса къде е сгрешил.

Защо се получава така обаче и какво кара една жена да скъса с половинката си и да потърси някой по-добър? Ето 10 причини, които подтикват нежния пол да продължи с издирването на подходящия.

10 причини, поради които жените зарязват мъжете

6 причини защо неверните съпрузи остават с жените си

Фразата „Зад всеки успял мъж стои жена“ е вредна. Вижте защо!

infomax-logo-50-15-HW Чаша горчиво кафе помага за отслабване

10 причини, поради които жените зарязват мъжете

  1. 1. Ако звъните през час

  2. жените зарязват мъжете
    10 причини, поради които жените зарязват мъжете

За жените вниманието на мъжа до нея е приятно. Има граници обаче, които не трябва да се преминават. Ако звъните през един час, за да я питате къде е и какво прави, това със сигурност няма да се стори като мил жест на загриженост, а по-скоро обратното – ще досадите.

2. Безпаричен вид.

При избора на кандидат въпросът за неговата състоятелност стои не на последно място, затова ако изглеждате като човек без пари, смятайте, че ще имате малко шансове за „да“. Избирайте жените, които не изглеждат толкова „скъпи“.

3.Правите й забележки публично.

Ако пред общите ви познати, а и не само коментирате на глас и с примех колко много не се справя в кухнята тя, това говори по-зле за вас, отколкото за нея. Един мъж трябва да може да пази достойнството на жените, както и обратното.

Не са уместни и забележки за фигурата пред други хора. Ако пък отидете на гости на майка ви и на глас обявите колко лоша домакиня е жена ви, със сигурност това няма да остане безнаказано. Нежният пол търси мъже, които да ги закрилят и поставят на пиедестал. Ако правите обратното, то просто се сбогувайте с жена си.

4. Тя е опитна кокетка.

жените зарязват мъжете
10 причини, поради които жените зарязват мъжете

Много от жените с ниско самочувствие и омъжените жени обикновено попадат в тази категория, защото те имат необходимост да се чувстват сексуално привлекателни. Затова те могат и да ви дават знаци, че откликват на поканата, но в действителност не е така. На тях само им е необходимо да удовлетворят своето самолюбие и да почувстват своето превъзходство.

5. Тя има емоционални проблеми.

Тази категория от жените е срещала на пътя си само “повредени” мъже. Затова те най-често винят мъжкия пол за всички свои неуспехи. Те биха ви отхвърлили само защото сте един от тях – представител на мъжкия пол.

6. Не я запознавате с приятелите си.

жените зарязват мъжете
10 причини, поради които жените зарязват мъжете

За жените знак за сериозни намерения от ваша страна, когато я представите пред приятелите си. Така дори бихте могли много повече да спечелите доверието и да не се налага всеки път да обяснявате къде сте и с кого.

7. Отбягвате темата за родителите си.

Тук важи същото правило като при приятелската компания. Разбира се, не е казано да я представите на майка си на втората среща като бъдещата ви съпруга.Жените обичат да контактуват с родителите ви.

8. Не й честитите рождения ден.

жените зарязват мъжете
10 причини, поради които жените зарязват мъжете

Това е може би най-лошото нещо, което можете да сторите. И ако след това приятелката ви остане до вас, то или е луда, или прекалено много е хлътнала по вас. Дори забравянето на годишнината или на датата на запознанството няма да я обидят така, както ще я засегне да я пренебрегнете на личния празник.И ако вие не я дарите с вниманието си, то със сигурност ще го направи някой друг на ваше място. Жените държат много на тези неща.

9. Говорите само за фитнес и протеини.

жените зарязват мъжете
10 причини, поради които жените зарязват мъжете

Хубаво е мъжът да е с поддържано и атлетично тяло. Стига обаче да не е обсебен от темата и да не налага вижданията си и на половинката си. Жените мразят мъжете, които говорят само за фитнес.

10. Занемарявате личната си хигиена

Това се отнася както за мъжете, така и за жените. Не е казано, че трябва всяка седмица да ходите на козметик или постоянно да сте гладко избръснат. Свежият дъх, чистите дрехи и добрият аромат са достатъчни, за да направите добро впечатление.

Ако обаче половинката ви все по-често отказва да излизате заедно пред познати, е добре да се огледате дали не пропускате нещо, което евентуално би я поставило в неудобна ситуация.

Tagged , ,
на горе