5 причини защо да го игнорирате, когато стане студен(1)
Любов и партньорство

5 причини защо да го игнорирате, когато стане студен

Със сигурност във вашата връзка сте имали период, когато партньорът ви става студен и сте търсили причини защо. Това може да бъде причинено, както от нещо наистина сериозно, така и от съвсем незначителна дреболия. Мълчаливото отношение на човека, когото харесвате, понякога ви побърква? Вероятно си мислите да го игнорирате, когато се държи студено. Въпросът е дали трябва да го направите?

Ако спрете да преследвате човека отсреща, несъзнателно ставате по-привлекателни за него. Той започва да ви възприемат като някой с висока стойност, когато не го преследвате активно.

Този подход разпалва любопитството на някои хора и те стават по-заинтересовани да прекарват време с вас и да ви опознават. Започват да търсят причини защо вашето поведение е такова. Демонстрирайки, че знаете как да се справите с някого, който внезапно става дистанциран, показвате превъзходството си в сравнение с отчаяните хора, които биха реагирали по различен начин. В резултат на това вие се превръщате в по-желани, отколкото първоначално сте си мислели.

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Ето някои причини защо да го игнорирате, ако започне да се държи хладно с вас:

Това му дава да разбере, че поведението му е неприемливо

Ако постоянно позволявате на другите да се отнасят с вас по определен начин, те ще продължават да го правят. Ето защо поставянето на ясни граници, които да разграничават приемливото от неприемливото поведение, е от решаващо значение. Ако не успеете да го направите, може неволно да одобрите нелюбезното и неуважително поведение. Има много причини защо да го направите.

След като предадете, че лошото отношение към вас без основание е неприемливо, другото лице трябва да избере дали да продължи да се държи така. Ако иска да запази отношенията си с вас, той трябва да съобщава зряло и с уважение, когато нещо не е наред.

причини защо

Показва му, че уважавате себе си

Способността да игнорирате един мъж, когато той се държи студено с вас, отразява как възприемате стойността си. Това показва, че самоуважението ви не ви позволява да приемате неуважение от другите. Следователно той започва да търси причини защо и какво трябва да промени.

За да бъдете привлекателна жена и не само физически, е важно да проявявате самоуважение, като не отстъпвате пред изискванията на мъжа или не проявявате раздразнителност, когато той се дистанцира от вас. Това поведение подсказва, че се цените високо, независимо от неговите възгледи. И тъй като той разпознава тази характеристика, е по-склонен да остане ангажиран с вас. Сред основните причини защо трябва да се дистанцирате е фактът, че така може да подразните и любопитството му.

Възпира токсичното поведение

Важно е да не възнаграждавате някого за лошото му отношение към вас или за действията му против условията на вашата връзка. Потърсете за причини защо и помислете за този сценарий: Той се дистанцира от вас без видима причина или по тривиален въпрос. В отговор го обсипвате с внимание и обич. Не е ли това равносилно на това да кажете: „Отнасяй се с мен зле, за да мога да те глезя“? Така изглежда за вас и вероятно така го възприема и той.

Един недобронамерен човек ще възприеме това поведение като уязвимост и ще го манипулира в своя полза. Той може подсъзнателно да възприеме реакцията ви и да я използва, за да получи вниманието и обичта ви следващия път, когато се разстрои за нещо незначително. Независимо от това, това поведение е нездравословно и не ви носи никаква полза. Потърсете причини защо той може да прави това и как вие да отговорите.

причини защо 2

Позволява ви да определяте своите стандарти

Не само мъжете трябва да определят стандарти при избора на подходящ партньор в живота. Жените също имат право да търсят идеалната си партньорка според мечтаните от тях качества. Те също имат своите причини защо да искат да бъдат с един определен мъж. Освен това мъжете са привлечени от жени с определени качества и са уверени в себе си, че ги поддържат. Ако някой е готов да поеме пълен ангажимент и да положи усилия, той трябва да признае своята стойност и да се стреми да предостави нещо привлекателно, към което другите биха искали да се върнат.

Следователно игнорирането на вашето момче, когато е студено към вас, му показва, че не се страхувате да го загубите, ако не се опита да се отнася с вас както трябва. То му изпраща този сигнал, че имате причини защо да се държите така и знаете какво искате от един мъж, включително способността да ви уважава.

причини защо 3

Оценявате важността на самосъхранението

За да бъде във връзка с вас, двамата трябва да се приемат такива, каквито са. Вие имате своите причини защо да действате по този начин. Като го пренебрегвате, вие намеквате, че има части от вас, които не желаете да разкриете, и че той може да намери по-добър партньор другаде.

Той може да приеме ситуацията или да се опита да получи това, което желае, като се конфронтира с вас. Ако избере да се конфронтира с вас, това означава, че е недоволен от настоящото състояние на връзката ви и явно има причини защо да е в тази ситуация.

Вижте още:

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

9 особености на истинската любов, които я отличават от другите

4 зодии, които обичат да правят услуги на своята половинка

4 зодии, които преживяват раздялата, като излизат с друг

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе