любовник
Интимно 18+

Признаци, че той не е добър любовник

Чудили ли сте се дали мъжът, когото харесвате е добър любовник?Всички тези признаци за емоционално недостъпни мъже, токсични мъже, играчи и други, но какво да кажем за тяхното представяне в леглото?

Почти сме сигурни, че живеем в модерни времена, в които тези неща със сигурност вече не са табу и дори не е нужно да подчертавам важността на половия акт, когато става дума както за мъже, така и за жени.

Единствената разлика е, че някои мъже са доста лесни за задоволяване в леглото, защото единственото нещо, което жената трябва да направи, е да се съблече сама.

Но когато става въпрос за задоволяване на жените, нещата не са толкова прости.

5 съвета как да израствате заедно, ако сте започнали връзката си много млади

9 от най-често срещаните роли във връзката

infomax-logo-50-15-HW  БНБ пуска златни възпоменателни монети на тема „Св. Богородица – Златна ябълка“

Признаци, че той не е добър любовник

Отнема му цяла вечност, за да направи ход

любовник
Признаци, че той не е добър любовник снимка: pinterest

Откакто започнахте да се срещате, той се нуждаеше от много време, за да започне да прави ходове срещу вас, въпреки че му давахте ясни сигнали, че се интересувате и ситуацията не се е променила досега.Независимо дали се държи за ръце с вас, целува ви и други подобни, той винаги отнема цяла вечност, за да направи ход и шансовете са, че ще повтори същите сценарии и в спалнята. Ако той прави тези неща за вас, значи е добър любовник.

Той избягва зрителния контакт

любовник
Признаци, че той не е добър любовник снимка: pinterest

Той има ли проблеми да ви гледа в очите, когато говори с вас или когато говорите с него?
Ако той избягва зрителния контакт, това означава, че има проблеми с увереността и не е добър любовник.

По-точно, той не е достатъчно уверен, за да гледа в очите по време на разговор, камо ли да прави нещо по-интимно, когато става въпрос за спалнята.

И няма нищо по-лошо от това да си интимна с човек, който няма представа какво прави или дали изобщо ще го направи.

Има твърда походка

(Да, дори начинът, по който ходи има нещо общо с представянето му в леглото).

Ако вашият човек има твърда походка, това означава, че той не се чувства добре с тялото си, което е равно на това да не е толкова добър любовник.

Но, напротив, ако има ритмична походка, това означава, че ще бъде страхотен в леглото, защото контролира тялото си и очевидно се чувства уверен.

Той се хвали със своите „умения“ в спалнята

любовник
Признаци, че той не е добър любовник снимка: pinterest

Не забравяйте, че тези, които наистина имат с какво да се похвалят, не биха почувствали нужда да го правят.

Ако той никога не пропуска възможността да ви каже колко невероятен е в леглото, знайте, че това вероятно изобщо не е добър любовник.

Той просто ви продава лъжи от несигурност с надеждата, че ще му повярвате.

Той не желае да опита нищо ново

любовник
Признаци, че той не е добър любовник снимка: pinterest

Ако човек не желае да разшири хоризонтите си и да опита нещо ново с вас, това означава, че той изобщо не е авантюрист и добър любовник.

С други думи, той е скучен като дяволите и ще бъде същият в спалнята.

Правенето на любов с някого означава да подправите нещата, да опитате нещо ново и да се насладите на откриването на нови усещания.

Ако той не желае да направи нищо от това, тогава знаете, че вероятно е наистина лош в леглото.

Прекалено срамежлив е

Ако човекът, с когото се срещате трудно може да ви погледне в очите, без да се изчерви, това може да е знак, че той е прекалено срамежлив и не е добър любовник. Можете да намирате това за доста симпатично в началото, но ако той остане срамежлив на втората среща и дори след това, може да е време да потърсите някой малко по-смел. Наистина ли искате да прекарате цялото си време в обучение? Ако трябва да сме честни, малко срамежливост може да бъде секси, но понякога може би вие просто искате мъж, който да поеме отговорността и да ви превземе! Ето защо, той трябва да бъде силен, уверен и дори малко „опасен“.

Той лесно се разсейва

Мисля, че няма нищо по-лошо, което може да се случи в спалнята от това да забележиш, че човекът ти мисли за нещо друго, вместо за това, което се случва в момента.

Нищо по-лошо от това да видиш своя човек е например да се чудиш за резултатите от последния футболен мач или нещо още по-тривиално, докато ти си над него и прави всичко.Ако той лесно се разсейва, е, тогава е вероятно това да се случи. Това са признаци, че той не е добър любовник.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?