Признаци, че той ви харесва, но го крие
Любов и партньорство

Признаци, че той ви харесва, но го крие

Как да разберете дали някой ви харесва, но го крие? И така, познавате човек, който се държи малко странно около вас, но се мъчите да разберете дали това е защото той все още не ви познава добре или ви харесва, но го крие. Сравнително лесно е да разберете чувствата на човек към вас. Мъжете наистина не могат да скрият какво чувстват към вас, особено ако знаете къде да търсите.

Вижте признаците, че той е напълно влюбен във  вас, но все още се въздържа да ви го признае. Уверете се, че сте преминали през всички тях, тъй като само комбинация от няколко от тях е достатъчна, за да разберете истината.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Признаци, че той ви харесва, но го крие

Гледа ви продължително

Поне за по-дълго от това, което ви се струва нормално. Мъжете са визуални същества и това прави толкова лесно да познаете дали той ви харесва. Когато едно момче харесва жена, той просто не може да откъсне очи от нея. Това е извън неговия контрол и знаете ли какво? Той няма представа, че го прави по очевиден начин.

Да приемем, че работите заедно и излизате на обяд с други колеги. Може да хванете погледа му повече от няколко пъти и това е просто защото той ви харесва. Това би било ясно доказателство, че той е физически привлечен от вас.

 

Той се изнервя, когато говори с вас

Ние, жените, не сме единствените, които сме срамежливи и нервни, когато говорим с някого, който ни харесва.

Ако един мъж е влюбен във вас, той първо ще стане малко нервен, когато разговаря с вас. Той все още не е сигурен дали го харесвате обратно и разбира, че в даден момент трябва да направи крачка. В съзнанието му се прокрадва страх от евентуално отхвърляне, така че гласът му може да стане малко треперещ или той ще започне да бърбори, може би да потупва с крак под масата и т.н. Ще има някакъв физически израз на неговата нервност.

Той говори много

Сега, това не винаги е ясна индикация, че той ви харесва, но го крие, защото много хора обичат да говорят и да се обясняват много. Въпреки това, в комбинация с някои от другите знаци в този списък, това ще ви даде ясна представа за чувствата му към вас. Често, когато един мъж харесва една жена, той започва да говори много с нея. Не, той може да не води точно разговор с вас, усещането е по-скоро като монолог, но това не означава, че той е такъв през цялото време.

Той проявява грижа

Същото като първия знак – когато един мъж ви харесва, той ще ви обърне цялото си внимание. Няма да се почувствате игнорирани, тъй като той иска да се увери, че го виждате и го смятате за джентълмен. За да направи това, той трябва да прояви грижа и да бъде интуитивен за вашите нужди и желания в този момент.

Той се опитва да ви опознае

Някои мъже го правят по правилния начин – задават няколко въпроса и поддържат нормален разговор. Те получават цялата информация, от която се нуждаят, а вие едва забелязвате.

Други момчета ще го направят толкова очевидно, че може дори да се почувствате раздразнени от интереса им към вас. И двете са признаци, че той ви харесва, но все още не желае да го покаже. Той все още ви опознава. Ако и вие го харесвате, има начин да плените сърцето му точно в този момент и това е като знаете какво точно търси (докато ви задава толкова много въпроси).

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ:

Обичам те, но не искам връзка с теб

Лудост: Да се влюбиш в най-добрия си приятел, който не отвръща на чувствата ти

Истинската любов – надеждата, от която се нуждаем

Tagged , , , , , , , , ,
на горе