Представата за Ада на всеки зодиакален знак

Представата за Ада на всеки зодиакален знак
Интересно Астрология

Представата за Ада на всеки зодиакален знак

Всеки човек си представя Ада по различен начин. Най-общоприетото схващане обаче е, че това е място, цялото в огън, където е дяволът и където ходят тези хора, които са извършвали злини в живота си. Понякога обаче казваме, че живеем в истински Ад и тук на земята, когато нещата не ни се получават така, както сме искали. С леко намигване в следващите редове ви предлагаме да разберете коя кошмарна ситуация за всеки зодиакален знак той би оприличил именно като Ад.

Водолей

Вие сте в капан, работейки на поточна линия, където трябва да носите наистина скучна униформа всеки ден до края на живота си. Шефът ви постоянно променя описанието на длъжността ви, без да ви казва, а после ви оставя бележка с милиард правописни грешки, което ви влудява.

Риби

Вие отговаряте за избора на ресторанта за групова вечеря, но всяко място, което опитате да резервирате, е пълно. След като най-накрая вземете маса, сервитьорът ви казва, че вече не е останало нито едно ястие, с изключение на вегетарианския бургер.

Овен

Осъдени сте на цяла вечност да бъдете сами в празна стая и да играете на пасианс, който обаче така и не можете да наредите, защото тестето с карти не е пълно. В същото време имате достатъчно Wi-Fi, за да видите, че всичките ви приятели са излезли да се забавляват на по питие и си прекарват чудесно, като по всичко изглежда, че компанията ви изобщо не им липсва.

Телец

Влюбвате се лудо в някого, но след това разбирате, че той е писател на свободна практика, който обикаля света с куфара си и никога не се установява трайно на едно и също място. Живее от заплата до заплата, като постоянно сменя ниско бюджетни хотели.

Близнаци

Спорите с часове с приятелите си дали да отидете на парти, на което никак не ви се ходи. Най-накрая решавате да го направите и когато отидете, за вас се лепва някой досадник, от когото цяла вечер не можете да се отървете.

Рак

Вие сте в безкраен кръг от бързи срещи и всеки човек, с когото говорите, изглежда намира нещо нередно с вас, но никой никога не ви казва какъв точно е проблемът. Възможно е да имате нещо между зъбите си или просто изпитвате ненаситна нужда да бъдете обичани, което понякога плаши околните, но така и не успявате да разберете. И за да е кошмарната картинка пълна, навън е много студено с температури под нулата, а вие носите кожена мини пола с токчета, с които едва се крепите да не паднете по леда.

Лъв

Вие сте работещ актьор, но след като ви се обадят за главна роля, в крайна сметка получавате само 45 секунди екранно време. И трябва да заснемете тези 45 секунди в тъмно студио в най-красивия ден от годината, като освен това заплащането е минимално и никой дори не ви поздравява за добре свършената работа и това срива самочувствието ви.

Дева

Планирате пътуване през уикенда с приятелите си, като всичко е разграфено по минути – къде ще ходите, какви забележителности ще видите и кои магазини да посетите Когато всички се появят и сте готови, някой (вероятно Овен) предлага просто да го оставите за друг път и да се помотаете навън, като за ваш ужас – всички останали са съгласни.

Везни

Везните държите на перфектния външен вид. Внезапно получавате неограничен достъп до гардероба на вашата модна икона, но с неприятна изненада установявате, че всички дрехи са набръчкани. Проблемът става още по-голям, когато никъде не можете да намерите ютия, за да ги изгладите, а времето до срещата ви наближава.

Скорпион

С мъка се съгласявате да отидете на комедийно шоу, защото най-добрата ви приятелка не иска да ходи сама и просто излизате неглиже. Не стига, че умирате от скука, ами накрая сте извикани на сцената от комика за някакъв скеч и ставате неволно център на внимание – нещо, което най-малко сте искали в този момент.

Стрелец

Намирате своя мечтан апартамент, в който цялото обзавеждане е правено сякаш за вас. Когато решавате да го наемете обаче, се оказва, че за да го получите, трябва да подпишете договор за 30 години напред.

Козирог

Получавате интервю за идеалната работа, за която винаги сте си мечтали, но в последния момент от компанията ви казват, че интервюто е тест, за който не можете да учите, както и че 95 процента от хората се провалят при първия си опит. Мотивиращо, нали?

Tagged , , , , ,
на горе