5 предмета, които привличат богатството във вашия дом

5 предмета, които привличат богатството във вашия дом
Интересно

5 предмета, които привличат богатството във вашия дом

 

Интериорните детайли могат значително да повлияят на съдбата на живеещите в жилището. Всяко нещо в къщата има своя уникална енергия, която може значително да помогне на своите собственици да постигнат богатство, щастие и просперитет.

Обикновено хората избират мебели и декор въз основа на чисто естетически съображения. В същото време експертите казват: за да превърнете дома си от просто уютно място в магнит за успех, просперитет и пари, трябва да добавите определени неща към интериора, които ще ви помогнат да привлечете финансово благосъстояние, на това ни учи древната китайска техника на Фън Шуй. Китайците и другите източни народи подреждат мебелите според тяхната легендарна народна мъдрост.

 

Споделяме петте най-ефективни и популярни интериорни детайли, които със сигурност ще донесат финансов просперитет и богатство на обитателите на вашия дом.

 

1.Стайни растения

Стайните растения почти винаги присъстват в съвременните апартаменти, тъй като те все още са най-добрата декорация за всяка стая. А някои цветя, както ни учат предците ни, могат да привлекат пари и богатство. Например, известното дърво на парите- замиокулкасът.

5 предмета, които привличат богатството във вашия дом

Растението трябва да бъде поставено в югоизточната част на апартамента. Смята се, че именно тази зона отговаря за богатството и успеха. Трябва да се грижите добре за цветето – да го поливате своевременно, да премахвате остарелите листа, да изтривате праха от тях. Растенията усещат истинското ви отношение към него и веднага ще ви благодарят за искрените грижи, като привлекат паричния поток.

Препоръчително е също да поставяте монети близо до саксията. Всъщност няма значение какви пари ще бъдат – може да са и чуждестранни. Струва си обаче да се помни, че трябва да има нечетен брой монети.

 

2.Зелени нюанси

Абсолютно всички нюанси на този цвят привличат успех и богатство. Ето защо зеленото е толкова популярно в декорацията на офиси, домашни офиси и магазини. Всичко, което трябва да направите, е да съобразите нюанса по ваш вкус и това ще работи за привличане на богатство. Смята се, че маслиновият или изумруден цвят изглежда най-добре в просторни кухни и всекидневни, ярко ябълково или светло зелено е идеално за детска стая, а шам фъстък за коридора. Психолозите смятат, че тези нюанси на зеленото са най-подходящи и полезни за положителните емоции.

Струва си да се отбележи, че изобщо не е необходимо да се декорира целия апартамент в този цвят – говорим само за една или две стаи. И тук не става въпрос само за декорация на стени. Мека мебел, декоративни възглавници, завеси, покривки и други текстилни изделия в нюанс на зеленото ще бъдат от полза за ефективно привличане на пари и богатство във вашия дом.

3.Червени детайли

Червеното е символ на богатство и изобилие. Вземете малки детайли в този цвят и ги поставете по целия периметър на вашия апартамент. Това могат да бъдат свещи, вази, декоративни съдове, фоторамки, сервизи за маса, покривки, салфетки.

4 Китайски зелен дракон

А в коридора, срещу входната врата, се препоръчва да закачите известния китайски Златен дракон, бродиран върху червен плат. Той ще отблъсква всяка негативна енергия и ще покани потоците от богатство в дома.

Декорирането на дома ви по този начин със сигурност ще привлече пари, изобилие и богатство. Важно е да правите това с искрена вяра в ранния успех.

5 Аквариум

Известно е, че водата е елемент с много магически свойства. Ефективното привличане на парични потоци и богатство е един от тях. Поставете аквариум в дома си, не непременно голям, и поставете нечетен брой риби в него – от пет до единадесет. Хранете ги редовно и поддържайте аквариума идеално чист.

 

Tagged , , ,
на горе