Предмети, които носят лош късмет в дома ви

Предмети, които носят лош късмет в дома ви
Идеи за дома

Предмети, които носят лош късмет в дома ви

Вашият дом е вашият храм. В него вие се чувствате най- защитени от всичко и всеки. За да го предпазите обаче от негативна енергия, е много важно да полагате грижи за него и тук не говорим за типичните домакински задължения. Ако допуснете вкъщи да имате вещи, които ви носят лош късмет, влияят ви зле или ви носят неприятни спомени, трябва незабавно да се отървете от тях. Това може да донесе така желаната хармония във вашата къща, от която имате нужда за по-щастливи дни. Не правете компромиси с нещо, само защото са ви подарък от някого, макар да не ви харесват. По този начин вредите на самите себе си. Има някои вещи, които определено могат да ви носят лош късмет и не е добре да са в дома ви. Ето кои са те:

Вещи, носещи болезнени спомени. Вероятно всички имаме лоши спомени, свързани с предмети у дома. Това може да е някаква снимка на ваш бивш или подарък, даден ви от човек, който ви е предал в миналото. Предмети, които ни напомнят за болезнени спомени, трябва да бъдат изхвърлени, защото са емоционално заредени и тяхната символика, както и вълните им, са вредни. Ако наистина не можете да се отървете от тях, можете да ги заключите в кутия и да ги съхранявате на тавана или в мазето. Подаръците от бивши партньори едва ли сега ще ви носят някаква радост. Погрижете се те да останат далеч от вас.

Повредени съдове. Накъсани, повредени или напукани съдове, както и изцапани или скъсано бельо, трябва да бъдат премахнати от дома ви. Всъщност тези предмети са източник на негативизъм и носят лош късмет, тъга, меланхолия и съжаление в нашите домакинства. Опитайте се да подменяте съдовете си, за да покажете, че имате отношение към това как изглежда вашата кухня, защото това говори ясно за вашия характер и дали сте щастлив човек.

Изкуствени растения. Растенията на закрито правят дома ви да изглежда по-приветлив и е хубаво да имате поне няколко такива в къщата си. Това обаче далеч не важи за изкуствените растения, защото те не носят добра енергия и блокират тази на истинските. Може да е суеверие, но се вярва, че те причиняват финансови проблеми и водят до разоряване. Вместо това може да заложите на нефритено дърво, което е символ на просперитет, или щастливия бамбук. В случай, че предпочитате цветята за дома ви, не е нужно да имате двор, тъй като може да избирате от голямо разнообразие от такива, които се отглеждат в саксия. Те ще придадат още по-голяма свежет и допълнителен живот на вашия дом.

Огледала в лошо състояние. Надрасканите или още по-зле – счупените огледала трябва да се изхвърлят незабавно, тъй като носят лош късмет. Ако едно огледало вече не може да се ползва, изглежда зле или сте осъзнали, че носи лош късмет, по- добре го заменете с ново, което ще направи къщата ви по- уютна. От съществено значение също е мястото, където ги поставяте в дома ви, защото те могат да ви донесат негативни емоции. В една стая, например, те могат да причинят лоша циркулация на енергията и да попречат на обитателите да си починат.

на горе