Въпроси, които да си зададете, преди да блокирате бившия ви

бившия ви
Любов и партньорство

Въпроси, които да си зададете, преди да блокирате бившия ви

Да блокирате бившия ви партньор след раздяла може да изглежда изкушаващо, но трябва да помислите дали това е най-правилното решение. Имате пълно право на това, но е много важно да не го правите под влияние на емоциите.

HappyWoman_Astrology_1200x300

Ако искате да изразите любовта към себе си и да бъдете още по очарователни тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество

 

infomax-logo-50-15-HW Какво ни носи невиждана мощ в Китайската Нова година на Дървения дракон?

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Затова, ето някои въпроси, които да си зададете, преди да блокирате бившия ви:

Ядосана ли си сте?

Ако все още сте ядосана, може да е лесно да го мразите. Изпращате скрийншотове на публикациите им на приятелите си и казвате злобни неща. Но това не е толкова катарзисно, колкото си мислите. Най-доброто нещо, което можете да направите, когато сте ядосани, е да го изкарате навън по положителен начин. Действането с омраза към бившия ви, а и изобщо, само допуска негативност в живота ви.

Ревнувате ли?

Ако ревнувате от това колко бързо продължава напред, разговорите с бившия ви и виждането на това няма да ви помогнат. Може да си мислите, че да знаете най-новото е добре, но това не е така. Продължаването напред е най-лесно, когато не следите живота му, така че да го блокирате може и да е добра опция в случая.

бившия ви
Въпроси, които да си зададете, преди да блокирате бившия ви

Опитвате ли се да го накарате да ревнуват?

Понякога искаме да поддържаме връзка с бившите си, за да се похвалим. Искате да публикувате убийствени селфита или да покажете колко сте щастливи и напълно наред. Това не само е дребнаво, но и ненужно. Изтъквате лъжа и го карате да се чувстват зле без причина. Освен това знанието, че се преструвате, само ще ви накара да се чувствате още по-зле. Разделили сте се, игрите са приключили. Блокирайте бившия ви, за да не попадате в този капан.

Искате ли да разберете дали се среща с някого?

Ако се окаже, че търсите дали няма нови приятели в социалните мрежи или преглеждате фона на снимките им за човека, с когото смятате, че са флиртували, ще се побъркате. Блокирайте бившия ви и освободете съзнанието си от този затвор.

Харесвате ли го като приятел?

Понякога бившият е бивш, защото не се разбирате. Разбира се, между вас е имало страхотна химия, но ако нямате доверие и не ви е грижа за него, защо да се мъчите да поддържате връзка? Ако не го харесвате за нищо друго освен за интимност, защо да не блокирате бившия ви? В случай обаче, че знаете, че между вас няма да се получи, но все още държите един на друг, колкото и да сте наранени в началото, блокирането не е добра опция.

бившия ви
Въпроси, които да си зададете, преди да блокирате бившия ви

Искате ли да бъдете сърдечни?

Искате да се разбирате, защото имате общи приятели с бившия ви или работите заедно, или просто не искате да има нещо голямо и грозно зад гърба ви. Всичко това е прекрасно и хубаво. Може би си мислите, че сте толкова зрели, за да се справите с раздялата по този начин. Работата е там, че това не може да се случи, докато не сте имали време да се разделите. Ако ви е трудно да стигнете до този етап на съжителство без чувства, блокирайте го за известно време и ги деблокирайте, когато се почувствате готови.

Изневерил ли ви е?

Ако во е изневерил, всяка частица от него ще ви срине. Независимо дали ви пише, харесва снимките ви или нещо друго, всяка мисъл за тях ще предизвиква отново тези чувства на предателство и глупост. Блокирайте бившия си и прекъснете тази негативна енергия сега.

Намирате ли се в цикъл на събирания и раздели?

Ако продължавате да се разделяте и да се събирате отново, трябва да спрете този цикъл. Нещо, което има тенденция да ви събира отново, вероятно е да чуете един за друг, да си изпратите меме или просто да погледнете профила му. Спрете го. Това не е добре нито за вас, нито за него. То е нездравословно. Блокирайте го и наистина положете усилия, за да продължите напред завинаги.

Изневерявахте ли?

Ако сте изневерили, може да се чувствате зле, че сте го блокирали. Не искате да го нараните още повече или да го накарате да поставят нещата под въпрос. Но ако поддържате връзка с него, ще му бъде още по-трудно да продължи напред. Колкото по-малко комуникация имате, толкова по-добре.

Чувствате ли се виновни?

Може да искате да блокирате бившия ви поради някоя или всички тези причини, но се чувствате виновни. Не искате да го нараните. Но колкото и грубо да звучи това, неговата болка вече не е ваша грижа. Разбира се, че ви е грижа за тях на някакво ниво. Но като самотен човек трябва да поставите психичното си здраве на първо място.

Ако бившият ви партньор се свързва с вас, за да види как се справяте, за да ви утеши, защото се бори, иска да се съберете отново или нещо друго, а вие не смятате, че това е добре за психичното ви здраве, продължете и го блокирайте.

В заключение

Не се нуждаете от нашето, тяхното или на когото и да било другиго разрешение, за да блокирате някого, който не е добър за вас, от живота си. Отново повтаряме, не правете това просто така, защото не искате да се изправяте пред последиците раздяла, но ако се стигне до момент, в който нещата са изяснени, а той не уважава желанията ви, блокирането на бившия ви е добро решение.

Не позволявайте на никого да ви каже, че блокирането на бившия ви е незряло. Зрялата раздяла не означава, че трябва да останете приятели или дори да поддържате връзка. Зрялата раздяла е тази, която ви позволява да се излекувате при вашите условия, особено ако наранената сте била именно вие. Така че може би е моментът веднъж да помислите първо за себе си.

Вижте още:

4 зодии, които обожават да получават комплименти от другите

16 забавни и интимни въпроса, които да питате партньора си

4 зодии, които остават добри партньори и след появата на децата

4 зодии, които разчитат изключително много на партньора си

4 зодии, които харесват само един тип партньори

5 храни, които влияят добре на представянето в леглото

8 ясни признака, че мъж Овен е влюбен във вас

Tagged , ,
на горе