Заздравете връзката с приятелките с 10 забавни преживявания
Любов и партньорство

7 причини защо се нуждаем от правила с приятелките

С приятелките можем да споделяме всичко, те са до нас в добро и лошо, включително и споделят любовните ни терзания. Накратко казано – просто не можем без тези хора и това е страхотно. За да работи едно приятелство обаче, е важно да се следват някои норми.

Добре, може би се питате защо са всички тези правила? Дали те са просто фантастичен набор от насоки, или имат по-дълбоко значение в гоблена на женското приятелство?

Истината е, че правилата на момичешкия кодекс не са просто досиета и забрани. Те са градивните елементи на силни, устойчиви и смислени връзки.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Светла Иванова: Пламъкът на една свещ може да запали хиляди други

infomax-logo-50-15-HW Най-добрите преразкази на Червената шапчица в стила на различни писатели

Така че, дами, сега ще ви разкрием някои от причините защо е важно да има правила в отношенията ви с приятелките ви.

Предотвратява недоразумения

Ясните правила с приятелките ви помагат да се избегнат онези трудни недоразумения, които могат да прераснат в сериозни конфликти. Помислете за времето, когато едно просто недоразумение относно рокля назаем доведе до едноседмична студена война между вас.

Момичешкият кодекс, като поставя ясни очаквания, помага за преодоляването на тези потенциални капани.

Изгражда доверие

Доверието е в основата на всяка силна връзка, а правилата на момичешкия кодекс спомагат за неговото укрепване. Когато приятелките се придържат към тези правила, като например да пазят тайни или да се появяват, когато е важно, това укрепва доверието помежду им. Помнете, че това е дългосрочен процес и не може да стане за ден или два, но е необходимо далеч по-малко време, за да бъде разрушено доверието, градено с години. Затова е важно да следвате това правило с приятелките си, а и изобщо с хората в живота ви.

 

Ако искате да заблестите Тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Насърчава уважението

Уважението към границите, личното пространство и избора е критичен аспект на момичешкия кодекс. Става дума за признаване и зачитане на границите и предпочитанията на другия, като например когато сте уважили решението на приятелката си да не се срещате веднага след раздялата й, въпреки че сте мислили различно. Може би в случая просто й трябва време и иска да бъде сама, затова трябва да уважите решението й.

Какво да правите, ако приятелката ви излиза с човека, когото харесвате; с приятелките
7 причини защо се нуждаем от правила с приятелките

Насърчава съпричастността

Правилата на момичешкия кодекс насърчават да се поставите на мястото на приятелката си, което спомага за съпричастността.

Когато приятел преминава през труден период, момичешкият код ви подтиква да проявите разбиране и подкрепа, както когато приятелката ви загуби работата си и вие бяхте там, за да я изслушате.

Култивира подкрепяща среда

Силният набор от правила на момичешкия кодекс създава подкрепяща и подхранваща среда. Подобно на защитна мрежа от приятели, които са на разположение в случай на нужда, независимо дали става въпрос за емоционална подкрепа или помощ при решаване на практически въпроси, правилата на момичешкия кодекс затвърждават чувството за общност, от което всички ние се нуждаем, за да се чувстваме удовлетворени.

 

Ако искате да заблестите Тук може да си поръчате натурални продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Подобрява комуникацията

Поддържането на правила в отношенията с приятелките ви насърчава откритата и честна комуникация, като това намалява вероятността от натрупване на недоволство.

5 идеи за среща с най-добрите ви приятелки; с приятелките
7 причини защо се нуждаем от правила с приятелките

Случвало ли ви се е да проведете открит разговор с приятелките си за това, че се чувствате пренебрегната? Ако е така, това вероятно е довело до по-силно разбирателство между вас и тях, нали? Това е момичешкият кодекс в действие.

Укрепва връзките

Придържането към момичешкия кодекс може значително да укрепи връзките с приятелките ви Споделените преживявания и взаимното уважение, според него, задълбочават връзката. Когато знаете какво да очаквате от даден човек, може да разчитате на него в хубави и не толкова приятни моменти, като знаете, че той винаги ще бъде до вас и ще ви подкрепя.

Отношенията с приятелките са най-важните, които всяка жена изгражда в живота си. Причината е, че с времето тези хора се превръщат в част от семейството, дори и да не са кръвни роднини. Затова, ако имате истински приятели, просто ги пазете и ценете, както те правят с вас.

Вижте още:

Кратък наръчник как да излезете от приятелската зона

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Tagged , ,
на горе