По стъпките на Риана, супермоделът Адриана Лима показа бременно коремче в Кан (СНИМКИ)

По стъпките на Риана, супермоделът Адриана Лима показа бременно коремче в Кан (СНИМКИ)
Лайфстайл

По стъпките на Риана, супермоделът Адриана Лима показа бременно коремче в Кан (СНИМКИ)

Филмовият фестивал в Кан отново събра вниманието на цял свят, а тоалетите, които показаха присъстващите породиха възхищение у милиони хора. 

Майката на две дъщери Валентина и Сиена очаква третото си дете.

По стъпките на певицата Риана, супермоделът Адриана Лима също се появи с изрязан около корема тоалет, който показа напредналата ѝ бременност на тазгодишния филмов фестивал в Кан.

40-годишната красавица присъства на прожекцията на Top Gun: Maverick на Международния филмов фестивал в Кан, като разби емблематичната визия за майчинство, докато се разхождаше по червения килим с нейния настоящ партньор и баща на бебето Андре Лемерс.

Компания на червения килим ѝ правиха Жасмин Тукс и Жозефин Скривър, които също участват в лентата на филма. Разбира се, красивата Жасмин успя да се открие сред предпочитаните тоалети в тъмната гама, благодарение на своята слънчева жълта рокля с детайли от ветрило.

Лима, която очаква първото си дете от Лемерс, се облече в дълга черна рокля, изрязана около корема. Тя съчета визията с черни токчета с каишки и семпла елегантна прическа, типичната за модела черна права коса.

Основната особеност на роклята, беше издълженият силует и подчертаването на корема, което се превърна в тенденция на всички световноизвестни дами, след като Риана даде смелото начало. Облеклото ѝ издаде колко щастлива е от предстоящето събитие, но също така показа перфектната ѝ форма, въпреки напредналата бременност. Това ще бъде третото дете на Лима и първото й от Андре Лемерс.

По стъпките на Риана, супермоделът Адриана Лима показа бременно коремче в Кан (СНИМКИ)
Източник: Instagram/ Adriana Lima

Безспорно Риана и Адриана Лима показаха на жените по цял свят, че не бива да се срамуват от трансформиращата се фигура по време на бременността, а дори напротив, трябва да се гордеят с бременното си коремче.

Адриана Лима има две дъщери от бившия си съпруг, който е сръбския баскетболист Марко Ярич.

Сегашният ѝ партньор Андре Лемерс избра тъмносин смокинг, в който изглеждаше много елегантен.

Лима и Лемерс за първи път официално обявиха връзката си на червения килим миналата година на филмовия фестивал във Венеция.

През февруари моделът сподели вълнуващата новина за бременността със сладко видео, споделено в TikTok. Във видеото има кадри, които показват как продуцентът е успявал да запише себе си как плаши Лима. „Андре обича да ме плаши… но днес е ден за разплата!“ пише тя, преди да разкрие положителен тест за бременност.

Във видеото се вижда как тя подава положителния си тест за бременност на сегашния си партньор Лемерс, докато той си почива в леглото без изобщо да подозира какво го очаква.  След като осъзнава какво държи, бъдещият татко изглежда видимо шокиран.

Миналия месец двойката разкри, че очаква момченце във видео, качено в TikTok и Instagram. В клипа Лима и нейното смесено семейство стоят пред голям дисплей с балони с думите „Момче“ и „Момиче“, докато отброяват от три, преди балоните да се спукат и да издадат пола на бъдещето бебе.

Бременността на модела се отразява изключително добре и няма как да не отбележим, че красивия ангел изглежда много щастлива и видимо в добро здравословно състояние.

На червения килим видяхме също знаменитости като Дженифър Конъли, Виола Дейвис и Ева Лонгория, които направиха силно включване, но определено Лима изпъкна най-много.

на горе