Как да станете по-интимни, без да правите секс
Интимно 18+

Как да станете по-интимни, без да правите секс

Има много начини, по които можете да бъдете наистина интимни с човек, които не включват секс. Интимността често започва в емоциите, така че започнете, като подобрите заедно емоционалната си връзка. Бъдете уязвими с партньора си и практикувайте да слушате истински, когато говори. Ако искате или да държите секса извън връзката си, защото не сте готови, или искате да забавите връзката си и да я направите по-смислена, всъщност можете да се почувствате по-обвързани, без да правите секс.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако искате да изглеждате зашеметяващо,  тук може да си поръчате онлайн качествени и натурални продукти от HappyMarket.bg за вашата красива визия

 

6 причини защо жените изневеряват

4 йога пози за по-добър секс

Жените от тези зодии доминират в леглото

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

Как да станете по-интимни, без да правите секс

Изграждане на емоционална интимност

интимни
Как да станете по-интимни, без да правите секс

Бъдете готови да се чувствате уязвими и да изразявате чувствата си. Емоционалната интимност означава да бъдете честни с мислите и чувствата си, дори когато са неудобни. Бъдете готови да споделите своите нужди, надежди и страхове с партньора си. Въпреки че отварянето може да бъде страшно, добрият партньор ще ви подкрепя и ще се опита да ви разбере по-добре.

Да бъдете открити за себе си може да помогне на вас и вашия партньор да се учите един от друг и да се подкрепяте по нов и по-дълбок начин.

Например, разкажете на партньора си за мечтата си да станете сладкар или да получите висше образование. Това ще ви помогне да станете по- интимни.

Слушайте добре, когато партньорът ви говори.

интимни
Как да станете по-интимни, без да правите секс снимка: pinterest

Солидното партньорство включва двама души, които не само се чуват, но и се изслушват. Обърнете се към всеки, докато говорите. Оставете телефоните си и изключете телевизора. Обърнете внимание на това, което партньорът ви казва по неосъждащ начин и дайте подкрепяща обратна връзка. Трябва също да чувствате, че вашият партньор ви слуша. Можете да станете интимни, като знаете, че можете да кажете каквото ви е на сърцето и да не се чувствате критикувани за думите си.

Практикувайте активно слушане с партньора си и изградете интимността си, като знаете, че можете да разчитате един на друг да се изслушват и разбират.

Задавайте лични въпроси.

Опознайте вътрешния живот на вашия партньор. Задаването на въпроси може да помогне на всеки от вас да се отвори и да помисли какво ви е повлияло, какво ви движи и как се отнасяте един към друг. Задавайте въпроси, които насърчават това да станете по- интимни и да споделяте повече. Съсредоточете се върху задаването на отворени въпроси, за да можете да разработите отговорите и да създадете дискусия.

Задавайте въпроси като „Ако можехте да изберете да бъдете всеки, истински или измислен, кой бихте избрали да бъдете и защо?“ и „Какво бихте казали на по-младото си аз, ако можехте? Какво бихте казали на по-възрастното си аз?“

Задавайте въпроси и за вашата връзка. Например „Какво мислите, че ни прави страхотни заедно?“, „Как можем да подобрим комуникацията си?“ и „Какво обичаш да правиш в нашата връзка?“

Използвайте всяка възможност да се гушкате.

интимни
Как да станете по-интимни, без да правите секс снимка: pinterest

Гушкането е важен начин да осъществите контакт и да се почувствате близки, без да се налага да сваляте дрехите си. Независимо дали гледате филм заедно или лежите в леглото, протегнете ръка и обгърнете партньора си, за да почувствате тази физическа близост заедно и да станете интимни.

Хванете ръката на партньора си, прегърнете кръста или рамото му и се опитайте да включите повече докосване.

Понякога един човек трябва да започне контакта.

Гледайте се в очите

Гледането един в друг може да е знак за любов и връзка.Може да се почувствате уязвими или дори малко уплашени, след като вие и партньорът ви се гледате в очите. Поддържайте връзката и излезте извън чувството на неудобство или страх и се съсредоточете върху партньора си. Признайте, че можете да се чувствате сигурни, дори когато вашият партньор ви вижда такива, каквито сте.

Прекарайте известно време в очите на партньора си. Седнете един срещу друг и се гледайте в очите. Започнете с 30 секунди, след това преместете времето нагоре, както ви е удобно. Така ще станете по- интимни с тях.

Целувайте страстно.

интимни
Как да станете по-интимни, без да правите секс снимка: pinterest

Целуването може да допринесе за подобряване на интимността, особено при дългосрочни връзки. Двойките, които се целуват по-често, съобщават за по-високи нива на удовлетворение от връзката.

Давайте на партньора си различни видове целувки. Например, целувайте се по устните, по бузата, по врата, ръката и други части на тялото (това няма да доведе до секс).

Опитайте интимно докосване. Може да не искате да правите секс, но има сексуални дейности, които можете да правите заедно, които включват много от едни и същи чувства и усещания без действителния акт. Например, докосвайте се, целувайте телата си и се облизвайте. Тези действия могат да ви позволят да бъдете интимни, без да се тревожите за някои от последствията от самия секс.

Говорете за нивото на комфорт с партньора си. Ако целенасочено се въздържате от секс, тогава създайте конкретни граници за връзка по физически интимен начин. Например, може да ви е удобно да се целувате, но да не сваляте дрехите си.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?