5 начина да се сближите с човека, по когото си падате; мъж си
Любов и партньорство

20 начина да разберете, че по-възрастен мъж си пада по вас

Ако един мъж си търси половинка, то вие ще разберете това. Дори да става въпрос за по-възрастен господин, това няма да му попречи да покаже интереса си към вас. Това може да ви стресне, ако сте по-млади от него, но не позволявайте това да се случи. Разбира се, той е живял няколко години по-дълго от вас, но това не означава, че и вие не сте преживели важни неща в живота. Но може би се чудите как става всичко това, когато става въпрос за запознанства.

Тук ще изброим някои начини, по които да разберете дали един по-възрастен мъж си е харесал точно вас.

Той ще ви каже

Пет любовни съвета, когато излизате с 10 години по-възрастен мъж от вас
20 начина да разберете, че по-възрастен мъж си пада по вас

Той е по-възрастен. Бил е на много срещи, видял е жените там. Ако наистина си пада по вас, той познава уловката, когато я види, така че няма да се колебае, когато става въпрос да ви съобщи какво чувства. Едно от възхитителните качества на по-възрастните мъже е, че те казват нещата такива, каквито са. Няма нужда да си играете на гадаене за това какви са намеренията му – той просто ще бъде честен с вас. По-възрастните мъже знаят, че ако не направят крачка, губят възможността. Един по-опитен мъж си казва какво чувства, защото може да изпусне момента.

Той ви прави комплименти

Нямаме предвид, че казва, че имате хубави форми или че с удоволствие би искал да прекара нощта с вас. Хайде, дами, ако смятате, че това са комплименти, трябва да предефинирате стандартите си. Точно това прави по-възрастните мъже различни от по-младите. Те наистина знаят как да направят комплимент и да накарат сърцето ви да трепне. Въпреки че комплиментите им може да не са грандиозни, не това е най-важното. Техните комплименти ще бъдат искрени и сърдечни. Ако мъж си признае какво чувства, то това може да бъде много по-привлекателно за една дама.

Той се отваря за вас

харесва мъже; родителите й
20 начина да разберете, че по-възрастен мъж си пада по вас

Ако е по-възрастен, вероятно е имал своя дял от разбити сърца. Въпреки това, въпреки че е разговорлив, той е и предпазлив. Ако обаче той се отвори за личния си живот, като семейството и приятелите си, това е един от конкретните начини да разберете дали един по-възрастен мъж си е харесал точно вас. Ако забележите, че той се отваря на лични теми, значи е свалил гарда си.

Проверява се с вас, но ви дава пространство

По-възрастният мъж цени пространството. Разбира се, той ще ви се обади след работа или ще ви изпрати съобщение през деня, за да види как сте, но уважава вашето пространство. Ако по-млад мъж си позволи да ви задушава с обажданията си, бомбардирайки телефона ви на всеки час, това няма да се случи с по-възрастния мъж. Жените са склонни да възприемат пространството като нещо негативно, особено когато мъжът не изпраща съобщения след едночасово мълчание, но това всъщност не е лошо. То просто означава, че той оценява вашето време и своето.

Той прави неща извън зоната си на комфорт

Ако е по-възрастен мъж, той има своя собствена установена рутина. Но ако наистина ви харесва, той е готов да опита неща извън ежедневната си зона на комфорт. По-възрастният мъж си е осигурил много спомени в живота, така че се е установил в познатост и комфорт. Ако обаче ви харесва, той ще прави неща, които няма да му се сторят обичайни. В общи линии той ще адаптира рутината си, за да съответства на вашата. Ако вие искате да се впуснете в приключение, но той е домошар, той няма нищо против това. Всеки мъж си има списък с неща, които винаги би искал да направи.

Имате връзка Как обявите новината; мъж си
20 начина да разберете, че по-възрастен мъж си пада по вас

Пита ви дали сте свободни

Ако се чудите как да разберете дали един по-възрастен мъж си харесва точно вас, няма по-директно и очевидно от това. Слушайте, той е по-възрастен и не обича да играе игри. Той иска да стигне до същината на въпроса: свободна ли си или не?  Ако се интересува само от среща за една нощ, няма да го интересува, нито пък дори ще ви попита. Ако те пита дали си свободна, очевидно иска да бъде част от живота ти и се надява, че си готова да му дадеш този шанс.

Той ви кани на среща

Ако се чудите как да разберете дали един по-възрастен мъж си мечтае да е с вас, хвърлете едно око на това. Кани ли ви на среща? Говорим за истинска среща, а не за гледане на филм. Те са за по-млади момчета, но по-възрастният мъж си има план и ще се стреми да се среща с вас. Така че, ако ви уважава и иска да ви опознае като личност, той ви кара да се чувствате като кралица. Ще откриете, че той наистина е планирал всичко през цялото време, за да ви осигури възможно най-добрата среща. По принцип по-възрастният мъж ще се отнася с вас като с кралица.

Той ви отделя внимание

Той не е залепен за телефона си по време на вечеря или не се извинява, за да пише на приятелите си. Той ви отделя цялото си внимание. По-възрастният мъж си дава сметка, че заслужавате неговото неразделно време и внимание, и освен ако не е спешно, той няма да продължи да проверява телефона си и да се разсейва от това.

Той намира време да се види с вас

Ако един мъж отделя време от деня си, за да се види с вас, значи ви харесва. Защо иначе бихте си губили времето с човек, който не ви харесва? Дори при натоварения си график в работата, той ще жертва времето си, само за да го прекара с вас. В крайна сметка не можете да развиете връзка с някого, без първо да прекарате време с него.

във връзката; за успех; които пречат; мъж си
20 начина да разберете, че по-възрастен мъж си пада по вас

Той се чувства защитен от вас

Сега, това не трябва да се бърка с обсебване – това е съвсем различен проблем и наистина нездравословен. Това, което имаме предвид под свръхпротективност, е, че той иска да е сигурен, че сте в безопасност и се грижи за вас. Той наистина ви кара да се чувствате като кралица с начина, по който се грижи да се чувствате в безопасност и обгрижвани. Независимо дали става въпрос за това да се увери, че сте се прибрали безопасно вкъщи, или дори да изпълнява малки поръчки вместо вас. Ето как да разберете дали един по-възрастен мъж си е дал сметка, че иска да бъде с вас.

Той ви гледа наистина

Когато водите разговор, той гледа към вас, а не към деколтето ви. Той и преди е виждал деколтета и гърди и няма проблем да се сдобие с тях, ако иска. Но той не търси само това. Той търси съдържание. Това е думата, която може да определи какво е да се срещаш с по-възрастен мъж – съдържание. Срещите с по-млади мъже могат да се чувстват толкова повърхностни, но по-възрастните мъже ще се срещат с вас със съдържание и дълбочина. Това не прилича на нищо, което сте изпитвали досега, което го прави още по-стойностно. Той е щастлив с това, което е, когато е с вас, и защо да не ви покаже на близките си, нали?

Той не се страхува да се обвърже

Когато се срещате с по-възрастен мъж, той вече няма проблеми с обвързването или изоставянето. Той е имал конкретен опит със запознанствата, което не е непременно нещо лошо. По-възрастните мъже са толкова освежаващи за среща, защото могат да ви дадат точно това, което по-младите мъже не могат, а именно ангажираност. По-младите мъже ще избягат по хълмовете само като чуят тази дума. Но по-възрастните мъже? Те ще бъдат повече от щастливи да се обвържат с вас, ако ви харесват.

Той е емоционално и психически зрял

Това е още един от признаците, че един по-възрастен мъж си е харесал точно вас. Известно е, че по-възрастният човек като цяло е зрял във всички аспекти. Вече няма нужда да бъде пасивно-агресивен по отношение на нещата или да ви дава мълчание в конфликти. Ако ви харесва и уважава, той ще говори за проблема директно. Може да ви отнеме известно време да свикнете, но те са много зрели в справянето с конфликти, за разлика от по-младите мъже.

Той знае къде са неговите приоритети

По-младите мъже се стремят да се забавляват. По-възрастният мъж си е направил равносметката и ще ви постави като приоритет, наред с други неща, в живота си. Това също така означава, че той знае какво иска, какви са неговите амбиции и какъв е неговият професионален път. Няма нищо лошо в това да се забавляваш и да играеш по цял ден, но по-възрастните момчета са по-загрижени да инвестират в бъдещето си.

Той се среща с вас с намерение

Дори ако току-що сте се запознали с него, лесно можете да разберете дали един човек има намерение да се среща с вас или просто иска да „поддържа нещата случайни“. Последното често се наблюдава при по-младите мъже, поради което те често предпочитат флиртове и връзки за една нощ. По-възрастните мъже, от друга страна, ще се срещат с цел да постигнат някаква цел. Това може да е брак, може да е дългосрочна връзка, но явно има намерение. Той няма просто да ви дърпа към себе си, защото знае, че не заслужавате това. Един такъв мъж си е дал добре сметката, че сте специална жена.

Той не е темпераментен

Ако искате да знаете как да разберете дали един по-възрастен мъж си харесва вас, наблюдавайте как реагира на гнева. Кара ли ви да настръхвате от агресивността му, или реагира спокойно и рационално по най-добрия начин, на който е способен? Една от конкретните разлики между по-младите и по-възрастните мъже е способността им да се справят с гнева и други трудни емоции.

Tagged , ,
на горе