Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?
Интимно 18+

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Когато правим секс с някого, ние буквално разголваме душите си пред него.Сексът е едно от най-интимните действия, които можем да имаме с човек, и като такова е съвсем естествено да се тревожим за редица различни неща.

Притесняваме се дали изглеждаме добре за тях, дали забелязват тези странни стрии или смятат, че не сме добри в леглото.

Чудили ли сте се някога какво забелязват момчетата в леглото? Той наистина ли забелязва тези малки неща, които ви притесняват? Ето каква е истината какво забелязват момчетата в леглото и дали трябва да се притеснявате.Интимността е нещо приятно и добро, особено за мъжете, които обичат, когато любимата им поема инициатива в леглото. Мъжете забелязват много неща в своята жена в леглото, за които продължават да мислят дори след половия акт. Независимо дали става въпрос за бельото или за напуканите нокти, всичко е свързано с малките неща, които привличат мъжете към жените в леглото.

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

6 секс пози, които да пробвате още тази вечер

4 съвета, когато вашия партньор иска секс, а вие не

infomax-logo-50-15-HW „Пийпъл“ обяви Патрик Демпси за най-сексапилния жив мъж на планетата за 2023 г.

Но не хигиената или телесният целулит са това, за което жените смятат, че мъжете мислят! Съвсем друго е!Мъжете не забелязват дребните подробности, върху които жените се фокусират – счупен нокът, косъмче около бикини зоната, напукани пети и от сорта. Мъжете гледат доста по-мащабно на нещата и забелязват съвсем различни неща.
Ето няколко неща, които мъжете всъщност забелязват у жените по време на интимния акт!

Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Начинът, по който се движат женските тела

секс
Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Мъжете забелязват как тялото на партньора им се движи по време на секс. Те забелязват дали движението на тялото е сковано или гъвкаво. Мъжете копнеят да бъдат възможно най-близо до тялото на партньора си по време на акта. Те мразят, когато жените се чувстват много сковани и неудобни по време на акта, защото това им създава впечатлението, че последните не се чувстват комфортно с тях.

Очите ви

секс
Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Мъжете обичат да забелязват очите на партньора си по време на секс. Всякакви мисли се въртят в главата им – харесва ли го голото ми тяло или ме проверява? Мъжете се опитват да разберат езика на тялото на жените, като ги гледат в очите и затова са склонни да установяват зрителен контакт с партньора си.

Вашият глас

Това е нещо, което мъжете наистина забелязват. Те се опитват да разберат, че ако гласът на тяхната жена е по-дълбок от обикновено, това е защото са много възбудени. Ако партньорът им се задъхва, те може да са просто уморени, но ако гласът е по-дълбок, те са възбудени – и това означава, че този секс ще бъде наистина добър!

Вашето бельо

секс
Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Мъжете са склонни да забелязват какво бельо носи тяхната жена по време на секс. Ако е стар и износен, това означава, че тяхната жена наистина не е положила усилия. Не че всички мъже се оплакват, но със сигурност им харесва, когато тяхната жена носи невероятно бельо, за да ги впечатли в леглото!

Къде са любимите ви „места“.

Всяко момиче е различно. Те ще искат да знаят какво обичате да чувствате, къде искате да бъдете докосвани и всички големи пречупвания, които може да имате. Ако си умен, ще се постараеш да им покажеш въжетата. Те ще ви благодарят и вероятно ще получите по-качествен секс.

Вашата инициативност

секс
Какво мъжете винаги забелязват по време на секс?

Ако мъжете вършат цялата работа, а жените просто чакат да видят какво ще се случи по-нататък, това е признак на незаинтересованост, която убива ентусиазма и желанието за секс у мъжете. Така че разменяйте ролите си от време на време и покажете инициатива, разкопчавайки панталоните му, обяздвайки го и от сорта.

Ако имате някакви специални умения

Знаете ли онова невероятно нещо, което можете да направите с езика си? Да, те ще забележат това, ще го обожават и също ще го запомнят по-късно, когато мислят за вас. Ако сте истинска рокзвезда в леглото, не се заблуждавайте: те винаги ще пазят този спомен… и ще се опитат да се върнат в леглото с вас, за да правите отново секс.

Tagged , , ,
на горе

Имате ли 18 години ?