Те са под закрилата на висшите сили: кои три знака на зодиака респектират дори екстрасенсите

Те са под закрилата на висшите сили: кои три знака на зодиака респектират дори екстрасенсите
Астрология

Те са под закрилата на висшите сили: кои три знака на зодиака респектират дори екстрасенсите

 

Трудно е дори най-известните гадатели и екстрасенси да влязат в главата на хората, родени под тези знаци на зодиака. Те говорят за тяхната специална енергия, а някои дори избягват да работят с тях.

 

Едва ли има някой, който се съмнява, че сред нас има хора, надарени да виждат в бъдещето и да работят с енергията ни. Мнозина прибягват до услугите на екстрасенси и гадатели . Но понякога се случва да им бъде отказан прием. И решаващият фактор не е нито статутът, нито парите на човека  – ако гадателят реши да откаже приема, значи има основателна причина. Много от хората със свръхестествени способности избягват да работят с представителите  на тези три знаци на зодиака. Някои дори ги смятат за опасни, защото хората, родени под тези звезди, имат специална енергия – смесица от сила, късмет и дори жестокост. И никой не знае коя страна на везните в съдбата им ще надделее.

Скорпион

Скорпионите се намират под закрилата на висшите сили. Много е трудно да се прочетат мислите на Скорпиона, както и да се разбере съдбата им. Сякаш нещо им пречи да си влязат в главите, познавайки миналото и бъдещето. Нещо повече – самите Скорпиони са в състояние почти да хипнотизират хората. Други може дори да не забележат как човек от този знак изведнъж започва да ги харесва, толкова му вярват, че са готови да го последват, въпреки че намеренията на Скорпиона не винаги са благоразумни.

Скорпионите са решителни, готови на подвизи в името на своята цел. Те са кариеристи и са способни да заемат водещи позиции в работата си. Това е един от малкото знаци, пълни с противоречия, сякаш в един човек има много други. Хитростта и интелигентността позволяват на Скорпионите да бъдат отлични манипулатори, невъзможно е да се спечели в спор с тях, противникът винаги ще бъде губещ. Те са харизматични и егоистични, умело използват слабостите на другите за собствените си цели.

 

Риби

Този знак се отличава с подозрителен късмет и способност да предсказва бъдещето си сам. Сред Рибите има много хора с необичайни способности: те винаги спират крачка преди неприятностите, чувстват добре измамата и предателството, сякаш винаги знаят как да постъпят правилно. Екстрасенсите избягват хората от този знак заради мощната им енергия, освен това те са сигурни: Рибите нямат нужда от помощ, те сами могат да решават съдбата си, знаят бъдещето.

За разлика от Скорпионите, Рибите привличат другите не с хипнотичната си харизма, Рибите са повече психолози. Те лесно четат настроения, съветите им се оценяват от приятели и семейство. Рибите не изтъкват личността си в компания с приятели или със семейството, те винаги се държат като равни. Но ако си спечелите враг сред хората от този знак, тогава е трудно да се мисли за по-лош враг от Риби. Те са способни на измама, интриги и ще насочат силата си към противника, а после ще се изплъзнат и никой никога няма да познае кой стои зад това.

 

Лъвове

Сред Лъвовете има много хора с екстрасенсорни способности, трудни за разгадаване. Но за разлика от другите два знака, този има мощна сила, която Лъвът не знае как да контролира. Тяхната енергия е като хаос. Това превръща положителните черти на Лъва в отрицателни.

Лъвовете са силни, напористи, но ако нещо не се получи, са готови да унищожат всичко до основи. Те са харизматични, но много докачливи – една неуспешна шега и Лъвът ще отприщи поток от негативизъм върху човека, думите с отрицателна енергия, изречени от хора от този знак, могат да станат пророчески.

Лъвовете могат да станат успешни в бизнеса, политиката, изкуството, но само ако има човек, който ще насочи силата си в правилната посока. В противен случай Лъвът, управлявайки сам ресурсите си, може да загуби всичко: да похарчи всички пари за глупости, да сключи лоша сделка, да се свърже с опасни хора.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе