6 прости начина да подобрите връзката си
Любов и партньорство

6 прости начина да подобрите връзката си

Големите романтични жестове често се възхваляват и се смята, че чрез тях можете да подобрите връзката си значително. Но обикновено дребните, ежедневни начини, по които изразяваме любовта си и се свързваме един с друг, дават тон на здравите и щастливи взаимоотношения. Дори и най-добрите връзки могат да намерят нови начини да стават по-добри.

infomax-logo-50-15-HW Саня Борисова вае тяло и разпуска с въздушна йога

infomax-logo-50-15-HW Емили Ратайковски на концерт на Хари Стайлс с бившата му Оливия Уайлд

Затова ви предлагаме някои прости неща, които можете да направите, за да подобрите връзката си още днес.

Направете му чаша кафе

Малките прояви на доброта могат да означават голяма разлика в една връзка, в която хората, особено в дългогодишните отношения, могат да се чувстват неоценени или неглижирани. Малките действия, които показват, че излизате от пътя си, за да направите нещо хубаво за партньора си, ще го накарат да се чувства обгрижван и значим. Така ще подобрите връзката си с лекота. Опитайте се да му направите чаша кафе сутрин, преди да стане от леглото. Това ще даде тон за останалата част от деня да бъдете нежни един към друг.

Кажете „благодаря“

Особено във връзките, които продължават с години и навлизат в рутина, ние се чувстваме толкова удобно в отношенията си, че очакваме партньорът ни да задоволи всичките ни нужди. Няма въпрос дали става въпрос за начина, по който се отнася с нас, или за ежедневните задължения, които върши.

Казвайки просто „благодаря“ за това, че е измил чиниите след вечеря или ви е направил комплимент, поощрявате доброто му поведение. Така го карате да се чувства оценен, а той – да си спомните защо го обичате. Също така е важно да изразявате признателност и благодарност за това, че е в живота ви и колко много означават вас, а не само за това, което прави.

подобрите връзката си

Тренирайте заедно

Опитайте да отидете с партньора си във фитнеса или да го вземете със себе си на клас по йога. Дейностите, които повишават сърдечния ви ритъм, освобождават ендорфини, които са нещо като химикали за добро настроение в мозъка. Това кара и двамата да се чувствате щастливи, енергични и развълнувани, както и ще помогне да подобрите връзката си Това е и нов начин за сближаване.

Прегърнете го

Може да изглежда като най-основното и най-простото действие, но физическото докосване е от голямо значение за поддържане на романтиката. Това ще помогне да подобрите връзката си в дългосрочен план. Опитайте се да избягвате рутинни физически докосвания. В допълнение към поздравите и сбогуванията, прегърнете го неочаквано, дръжте го за ръка в колата или докато гледате телевизия, или дори просто ги потупайте по ръката, за да се почувствате близки. Физическата близост може да се превърне в емоционална близост.

подобрите връзката си

Изпратете му неочаквано текстово съобщение

Ако сте разделени от сутрин до вечер, изпращането на малко необичайно съобщение по средата на деня ще изненада партньора ви и ще го накара да почувства част от вълнението, което идва от една нова връзка. Опитайте се да му изпратите съобщение, с което да му кажете нещо, което обичате в него, нещо, за което сте благодарни, или романтичен/забавен спомен, който споделяте. Това е друг сигурен начин да подобрите връзката си, без дори да полагате много усилия.

подобрите връзката си

…Но приберете телефона си!

Опитайте се всеки ден да прекарвате поне известно време заедно, като прибирате телефоните си. Повярвайте ни, социалните мрежи и служебните имейли могат да изчакат да приключите с вечерята. Макар че това може да ви се струва трудна цел в забързания ни живот, но тя е изключително важен аспект, за да подобрите връзката си.

Много проучвания са установили пряка връзка между интензивното използване на телефони и доброто състояние на взаимоотношенията. А ако сте ядосани, опитайте се да ограничите изпращането на текстови съобщения. Може да ви е по-лесно да прибегнете до тях в такъв момент, но се опитайте винаги да обсъждате проблемите лично или поне чрез телефонно обаждане. Караниците чрез текстови съобщения само създават дистанция и не са начин да подобрите връзката си.

Вижте още:

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе