Перфектни цветове за малки стаи
Идеи за дома

Перфектни цветове за малки стаи

Чудили ли сте се кой цвят ще отива на вашите малки стаи в дома ви? Вашият дом е мястото, където се връщате, за да се отпуснете, да се свържете и просто да бъдете себе си. Личните щрихи, красивият декор и светлото обзавеждане могат напълно да променят начина, по който гледате на една стая. Въпреки тези допълнителни нюанси, стаята ви все още може да изглежда малка и дори клаустрофобична. Чудесен начин да направите една стая да изглежда по-голяма и по-отворена е с различни опции за боядисване.

Цветът има уникалната способност да трансформира всяка стая и с правилния избор можете да зададете идеалния тон за вашето пространство. Ето някои цветове, които правят една малка стая да се чувства много по-отворена.

Искате да излезете с него? Поканете го

За качествен ремонт на вашето жилище потърсете нашите партньори от Диас Билд!

 

Интериорен дизайн за спалня с пастелни цветове

Червени детайли в интериора

5 златни правила за обновяване на дома

Топ 7 трика за красив интериор (СНИМКИ)Как да направите акцентна стена в дома

Перфектни цветове за малки стаи

1. Тъмно синьо

малки стаи
Перфектни цветове за малки стаи снимка: pinterest

Тъмно синьото има трансформиращата сила да направи вашите малки стаи да изглеждат по-големи. Малките стаи често са най-доброто място за въздействие. По-богатите тонове на една стена с по-светли, ярки тонове навсякъде отварят пространството в стаята. Усеща се мрачно и смело, което отвлича вниманието от липсата на пространство.

2. Светлокафяво

малки стаи
Перфектни цветове за малки стаи снимка: pinterest

Светлокафявите цветове със слънчева светлина, струяща през отворени прозорци, увеличават размерите на помещението. Пространството ще изглежда по-привлекателно, просто като се отдадете на по-топли тонове, които радват окото. Вашите малки стаи ще изглеждат по-големи в този цвят.

3. Мръсно бяло

Мръсно бялата боя е толкова прост, чист цвят, което улеснява работата с нея. Мекият цвят прави пространството да изглежда по-привлекателно и отворено. Стаята също започва да се чувства по-голяма, ако я контрастирате с естествена зеленина и живи цветове. Работи добре в пространства, където обикновено искате да се отпуснете или да се забавлявате, като дневни, тъй като те изглеждат по-привлекателни с почти бяла цветова схема. Вашите малки стаи в мръсно бяло ще са страхотни.

4. Чисто бяло

малки стаи
Перфектни цветове за малки стаи снимка: pinterest

Чисто бяло има перфектно усещане за чистота, излъчвайки усещане за спокойствие в цялата стая. Бялото също има правилното ниво на мекота, за да се счита за уютно. Това е особено вярно, ако го съчетаете с красив дървен под и ярък декор. Смесете някои други цветове в обзавеждането и растенията, за да направите вашите малки стаи по-живи.

5. Тъмно сиво

По-тъмният сив тон за малки стаи изглежда минималистичен и модерен. Независимо дали имате ежедневно или луксозно обзавеждане, ще можете да направите стаята да изглежда свежа и чиста. Това е така, защото тъмно сивото е страхотен обрат срещу по-традиционните бели или прости бежови цветове. Тъмно сивото ще направи вашите малки стаи да изглеждат елегантни и изискани.

6. Бледо синьо

малки стаи
Перфектни цветове за малки стаи снимка: pinterest

Бледо синьото има нежното качество да прави пространството отворено и светло. Изглежда красиво, когато светлината се филтрира през прозрачни завеси и създава успокояващо качество в стаята. Когато се комбинира с други светли цветове, като бледо розово и бяло, той задава успокояващ тон на всяка стая. Работи най-добре за вътрешни помещения като спални или бебешки малки стаи.

7. Морско зелено

Морскозеленото е много търсен цвят поради своята безпроблемна минималистична аура. Съчетава се много добре с дървени мебели и декор, тъй като цялата стая изглежда земна. Това създава приятно настроение в стаята и може да бъде успокояващо за всеки. Ако декорирате с други земни тонове и текстури, ще забележите как цветът може да освежи вашите малки стаи за нула време.

8. Светло зелено

малки стаи
Перфектни цветове за малки стаи снимка: pinterest

Светлозеленото е невероятен жив цвят, който се съчетава добре с бяло, за да създаде по-отворено пространство. Може да добави наистина приятен модерен щрих към една стая, като направи цялата стая да изглежда по-привлекателна и по-спокойна. Този цвят работи чудесно за дневни, тъй като това е основното пространство за почивка на вашите гости. Вашите малки стаи ще изглеждат страхотно в светло зелено.

Домът е мястото, където човек се чувства най-уютно. Превърнете го в истински оазис с подходящия цвят и ще видите колко по-добре ще изглежда.

Tagged ,
на горе