5 признака, че партньорът ви е егоист в леглото
Интимно 18+

5 признака, че партньорът ви е егоист в леглото

Попадали ли сте на егоист в леглото? Сексът в партньорство може да бъде изключително приятен, страстен и свързващ, но тези добри ефекти обикновено изискват всички участващи хора да бъдат ангажирани с целта за взаимно удоволствие. Така че, ако ви се струва, че партньорът ви е съсредоточен предимно върху собственото си удоволствие, оставяйки ви да се грижите сами за себе си, това е добър знак, че той може да е егоист в леглото.
Въпреки това понякога е трудно да се разбере със сигурност дали партньорът ви е сексуален егоист. Или пък дали вие самите не се държите егоистично.

В разгара на ситуацията може да се окаже трудно да прецените дали давате на партньора си това, от което се нуждае, за да получи оргазъм и да се почувства толкова удовлетворен, колкото сте вие.

Искате да излезете с него? Поканете го

6 причини защо жените изневеряват

4 йога пози за по-добър секс

Жените от тези зодии доминират в леглото

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

5 признака, че партньорът ви е егоист в леглото

1. Вие вършите цялата „работа“

егоист в леглото
5 признака, че партньорът ви е егоист в леглото

Ако получавате орален секс всеки път, когато правите секс, но не предлагате същото в замяна, може би оставяте партньора си без вниманието, от което се нуждае, или обратното.Знаете, че партньорът ви е егоист в леглото, когато очаква от вас да свършите цялата работа по създаването на еротична среда.

Обикновено егоистичният партньор не се занимава с много или никакви взаимни докосвания. Понякога това се дължи на травма и приемащият партньор не отвръща на докосването, защото това е отключващо, но се проявява като егоистичен.

В други случаи приемащият партньор просто очаква да бъде обгрижван. Така или иначе, ако партньорът ви не полага труда, който полагате вие, е време да поговорите. Независимо от причината за прекъсването на връзката, важно е да отворите линиите за комуникация в спалнята, за да споделите от какво се нуждаете и какво не получавате в момента. В някои случаи, особено при наличие на травма в миналото, търсенето на професионална помощ като двойка може да е от ключово значение.

2. Прелюдия? Не често

егоист в леглото
5 признака, че партньорът ви е егоист в леглото

Има време и място за бърза игра (която може да бъде забавна!), но ако редовно пропускате прелюдията, всеки сексуален акт, който води до оргазъм, това може да означава, че вие или вашият партньор сте по-фокусирани върху крайната цел, отколкото върху изграждането. Има различни видове любовници, но общуването за секса е от ключово значение за пълноценната връзка.

Знаете, че партньорът ви е егоист в леглото, когато не се интересува от това, което ви харесва, а има свой собствен дневен ред и се впуска напред, без да се осведомява.Най-добрият начин да подходите към тази ситуация е да бъдете откровени с партньора си и да го попитате защо бърза, без да се осведоми за настроението ви.

3. Когато изразите желанието си, то среща съпротива

егоист в леглото
5 признака, че партньорът ви е егоист в леглото

Въпреки че има различни видове егоизъм, един сигурен знак, че партньорът ви е егоист в леглото, е, че не приема добре обратната връзка. Обикновено те ще реагират на обратната връзка или исканията ви с отбранителна позиция или гняв и макар че това често идва от собствената им несигурност, то се проявява като егоизъм.

А ако вие сте този, който не е отворен за обратна връзка, „изследвайте своята съпротива“.Попитайте се какво ви пречи да се чувствате отворени към предложенията на партньора си. Може да е полезно да мислите за обратната връзка като за възможност да направите секса по-приятен за всички. Обратната връзка е истинската смазка на сексуалното удовлетворение.

4. Фокусирани са само върху това, което им доставя удоволствие

Партньорът, който е нарцисист и егоист в леглото може да очаква сексуална активност само при неговите условия и да отказва да се отклони или да опита нещо ново. Освен това те могат да загубят интерес, след като получат това, което искат.

Не забравяйте, че партньорският секс е свързан с взаимното удоволствие и изисква активно внимание, за да се случи това.Разбира се, може да има и положителен егоизъм, например когато нуждите на партньора ви са удовлетворени и е ваш ред за малко удоволствие.

5.Само любимите му пози.

егоист в леглото
5 признака, че партньорът ви е егоист в леглото

Вашият партньор не ви чува в леглото, той настоява само на совите любими пози. Това се нарича истински егоист в леглото.

Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?