Пам Велидис дразнител или вдъхновител?

Пам Велидис дразнител или вдъхновител?
Интересно

Пам Велидис дразнител или вдъхновител?

Пам Велидис се оказа най-коментираната  в социалните мрежи участничка от тв. шоуто Ергенът. За едни тя е дразнител, но за много жени се оказа вдъхновител! 

„ Жената е това, което излъчва. Може да си доста огнена, секси, да е най-женствената, без да дава отговор на общоприетите правила за нормалност “, е мотото на Пам Велидис,

Като по филмите: Победителката в Ергенът е една, но Евгени вдига сватба с друга

infomax-logo-50-15-HW Пухкавата Пам влезе с големи заявки в „Ергенът“, но май ще се окаже най-мразената

Пам Велидис дразнител или вдъхновител?

Твърди, че пътят да приемеш и обикнеш себе си е много дълъг и трънлив. Помни доста остри погледи и тежки обиди в живота си. Това Пам разкри на персоналната  среща с ергенът Евгени Генчев.

Пам Велидис има доста качества и в действителност умее да омагьосва с думи. Тя е съавтор на доста книги, блогър, социолог и от десетина години е плюс сайз модел.

 За участието си в Ергенът сподели „Мисля, че живота е, за да сме смели и да живеем не за мнението на хората, а за да търсим щастието, да се преоткриваме чрез опит, който трупаме, вълнуващи моменти, които изживяваме. Благодаря за подкрепата на всеки един от вас! 🌹“

 

. Пам Велидис напусна шоуто по собствено желание. Пухкавата красавица с червена коса го прави доброволно по лични причини. Истинската причина тя сподели  Вижте подробности тук.

След напускането на Ергенът – Пам Велидис залива социалните мрежи всекидневно с позитивни снимки и коментари

„Никога не съм определяла цветовете като „мъжки“ за момченце или „женски“ за момиченца.
Винаги съм имала нужда от цветове, когато ми е мрачно. Имала съм нужда от цветове изобщо. Цветове, които ме провокират да грея като оцветена картина. Дни в които дори да вали имам възможност да се облека като пролет, да усещам аромата на първите цветя и полъх на свежест.
Свежест, която няма как да усетиш само отвън, ако гниеш отвътре.
Преди години никнеймът ми беше Colorblind. Не случайно. В един момент всички от университета започнаха да ме наричат Колър… отново НЕ случайно. Черното и бялото са привилегия, която не всеки може да обработи до дъга.
Ето малко цветове за всеки кой каквито си избере в дни в които може да ни е малко мрачно, малко тъжно, може пък нищо да ни няма, но един допълнителен нюанс никога не е излишен…“

Пам Велидис дразнител или вдъхновител?

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе