Отдръпнете се, за да ви иска: 6 умни съвета да го постигнете

Отдръпнете се, за да ви иска 6 умни съвета да го постигнете
Любов и партньорство

Отдръпнете се, за да ви иска: 6 умни съвета да го постигнете

Когато сте влюбени в някой човек, но не получавате нужното внимание от него, със сигурност се питате какво да направите, за да ви иска повече. Въпреки че сте му показвали много внимание и грижи, понякога най-добрият начин да го накарате да ви иска истински е да спрете да го правите толкова много.

Естествено е да се притеснявате за потенциалните отрицателни последици от отдръпването, но понякога то може да бъде полезно за собственото ви благополучие. Вероятно това е причината, поради която искате да научите как да се отдръпнете, за да му привлечете вниманието.

За да го накарате да ви иска чрез създаване на дистанция, не е задължително да правите нещо сложно. Съветът ни е да поддържате нещата прости и да избягвате прекаленото мислене. Вероятно имате много положителни качества, които можете да предложите в една връзка, и той трябва да се чувства щастлив, че ви има. Следователно не е необходимо да прекалявате с усилията си да го очаровате.

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

infomax-logo-50-15-HW Риана и рапърът A$AP Rocky разголиха душите си пред Vogue- Великобритания

Ето няколко съвета, които могат да ви помогнат да го спечелите и да го накарате да ви иска:

Бъдете независима жена

Не е необходимо да правите нищо извънредно, за да ви иска. Вероятно вече имате работа, плащате си сметките сама и си купувате каквото искате, и всичко това без нужда от връзка. Вие въплъщавате качествата на силна, независима жена и той със сигурност ще забележи това.

да ви иска

Съсредоточете се върху себе си

Може да изглежда налудничаво, но е така. Най-простият начин да накарате един мъж да ви пожелае е като създадете известна дистанция и се съсредоточите върху това да живеете собствения си живот. Дори не е нужно да полагате допълнителни усилия или да правите някакви промени. Просто продължете да правите това, което вече правите.

Останете на върха на кариерата си, прекарвайте време с приятелите си и преследвайте интересите си и той няма да може да устои на привлекателността ви. Това е достатъчно хитър начин, за да ви иска, защото той ще види колко способна сте.

Покажете му, че живеете най-добрия си живот

След като сте се дистанцирали от него, е време за приятната част – забавлявайте се! Покажете му, че живеете живота си пълноценно и че той не е ваш приоритет.

Възползвайте се от социалните медии, за да покажете всички вълнуващи дейности и събития, на които присъствате. Няма значение дали става въпрос за срещи, походи или партита. Споделяйте снимки от приключенията си и се възползвайте от технологиите. По този начин ще го побъркате, защото ще разбере, че сте много търсена и че социалният ви живот е оживен. Това е дистанциране, за да ви иска в живота си и ще направи много важна крачка към вас.

да ви иска

Смейте се повече

Мъжете намират за привлекателно, когато жените се смеят, особено ако смятат, че те са причината за това, стига да не са мишена на смеха. Да накараш една жена да се смее повишава егото на мъжа и го прави по-заинтересован да бъде около нея, за да се грее от смеха ѝ.

Следователно, ако накарате един мъж да почувства, че ви кара да се усмихвате, той вероятно ще стане по-привлечен от вас. За да ви иска до себе си, със сигурност ще желае да ви кара да се смеете.

Изтъквайте колко сте умни

Точно както много жени намират интелигентните мъже за привлекателни, така и много мъже са привлечени от интелигентни жени. Някои представители на силния пол дори са заинтригувани от жени, които са по-умни от тях.

Ако изглеждате знаеща и начетена, мъжете е по-вероятно да бъдат привлечени от вас и да обмислят бъдеще с вас. Покажете общата си култура, за да ви иска, защото той няма да пропусне да се похвали на приятелите си колко умна жена има до себе си. Красотата не е достатъчна, ако комуникацията с този човек не върви.

да ви иска

Разгърнете потенциала си

Отдръпването от мъжа може да ви даде усещане за сила, което винаги е страхотно чувство. Ако искате да се почувствате още по-силна и за да ви иска още повече, започнете, като се съсредоточите върху себе си. Вместо да търсите външни решения на проблемите си, погледнете навътре в себе си и се възползвайте от личната си сила.

Това са изпитани начини да накарате един мъж да ви иска, но не е нужно да следвате тези съвети заради някой друг. Направете го и заради себе си, без значение дали искате да впечатлите някого.

Вижте още:

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе