Огромно ЩАСТИЕ на 20.06.2023 за три зодии
Астрология

Огромно ЩАСТИЕ на 20.06.2023 за три зодии

Огромно щастие на 20.06.2023 ще имат три зодии. Първо, вижте посланията на деня за всички. Днес е чудесен ден за планиране, изготвяне на стратегии и мислене за бъдещето. Тъй като Луната е в нарастваща фаза и навлиза в Рак, е време да поработите върху вашите прояви.

Някои от вас трябва да се възползват от дневник, в който да записвате вашите мисли и преживявания, който ще ви помогне да останете в крак с приоритетите и целите си. За други днес е добър ден за преструктурирате разходите си и да определите кое е полезно за вад и кое е като цяло токсично.

Огромно ЩАСТИЕ на 20.06.2023 за три зодии

Най-щастливият ден от седмицата от 19 до 25 юни за всеки зодиакален знак

Безпрецедентен КЪСМЕТ и огромен УСПЕХ в края на ЮНИ за три зодии

Искате ли да подобрите здравето и тонуса си без лекарства? Вижте как

Направи си сам: Езерце от рециклирани гуми

Огромно ЩАСТИЕ на 20.06.2023 за три зодии 5 цветя носещи късмет в дома

Вижте кои зодии ще имат огромно щастие на 20.06.2023

1. Лъв (23 юли – 22 август)

Късметче за вашата зодия Лъв

Лъв, огромно щастие на 20.06.2023 ви очаква, но следвайте напътствията от звездите. Ако има книга, която означава нещо за теб, прочети я отново. Ще се изненадате да откриете много синхроничности между историята и живота си. Това ще бъде благословията, от която не сте знаели, че се нуждаете. Приложете метафорите към живота си, които пасват.

Лилит в Лъв е лидерът на вашия ден. Вашият вътрешен бунтовник се опитва да се движи по-бързо, да копае по-дълбоко и да постигне по-рано. Космическите енергии ви принуждават да тръгнете по обратния път, особено Сатурн в Риби.

Не се противопоставяйте на това в момента и ще тръгнетепо пътя към щастието. Колкото по-бавно вървите сега, толкова по-добър ще бъде резултатът. Не можете да принудите едно растение да расте по-бързо, като изсипете върху него камион с тор.

Марс тригон Хирон може да предизвика някои стари спомени днес. Някои са добри, а други не толкова. Особено спомени за хора, които не са ви подкрепяли в училище или са се присмивали направо на вашите идеи.

Сега е моментът да излекувате тези стари рани, като си напомните, че вече не сте дете без възприятия. Човекът, който сте днес, може да не се интересува какво мислят другите.

2. Водолей (20 януари – 18 февруари)

Късметче за вашата зодия Водолей

Днес ще бъде необичаен ден за вас изпълненс огромно щастие на 20.06.2023, Водолеи. Внимавайте какво мислите. Има висок потенциал за сбъдване. Слънцето и Меркурий в Близнаци са отговорни за това. Като се има предвид колко бърз е Меркурий, сега е моментът да практикувате позитивно мислене, за да се исипе огромно щастие, като дъжд над вас.

За някои от вас Венера в Лъв срещу Водолей сега влияе на любовния ви живот. Или се чувствате откъснати от партньора си, или техните основни ценности не съвпадат с вашите. Това може да бъде конкретно свързано с вашите навици за харчене с Юпитер в Телец в квадратура с Водолей.

Това може да е и разлика в темперамента, когато един човек има отношение на дива, докато другият обича домашния уют. Упражнение за утвърждаване ще ви помогне изключително много днес. Просто добавете допълнителен ред за това да не позволявате на вашата тъга или песимизъм да ви попречат да продължите напред.

3. Близнаци (21 май – 20 юни)

Късметче за вашата зодия Близнаци

Днес ще бъде необикновен ден за вас и ще изпитате огромно щастие на 20.06.2023, Близнаци. Много малко хора могат да кажат това за вторник. За някои от вас тази добра енергия се дължи на упоритата работа, която сте свършили в миналото в кариерата си. Може да чуете добри новини, свързани с начинание или предложение.

За част от представителите на зодия Близнаци, тази добра енергия ще дойде при вас чрез Венера в секстил Меркурий. Ако имате половинка, двамата определено ще се чувствате по-близки от всякога днес.

Храната също ще заема важно място в живота ви днес; но не от великия вид. За някои от вас днес ще се случи нещо специално по време на вечерната вечеря, което ще ви донесе огромно щастие на 20.06.2023.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе