голямо щастие и късмет на 24.06.2023
Астрология

Огромен КЪСМЕТ на 17.06.2023 за три зодии

Огромен късмет на 17.06.2023 ще имат три зодиакални знака. Хубавото на днешния 17.06.2023 е, че повечето от нас ще се наслаждават на почти всичко, което правят. Въпреки че това може да звучи малко идеалистично, то е по-скоро в смисъл да не позволяваме на малките неща да ни притесняват. Днес работим с транзита на Луна секстил Венера и за три зодиакални знака този транзит носи усещане за релаксация.

Огромен КЪСМЕТ на 17.06.2023 за три зодии

Как ЛЯТНОТО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ ще промени живота на всяка зодия

Златен период: Просперитетът ще бъде безграничен за 7 зодии

Четири зодии ще срещнат ИСТИНСКАТА ЛЮБОВ през ЛЯТОТО на 2023 г.

Три зодии с огромен късмет на 16.06.2023 г.:

Днес ще имате Огромен късмет на 17.06.2023 и ще бъде страхотен ден за вас , Риби. Някои от вас ще получат допълнителни пари, което ще бъде сериозна сума. Други от вас ще получат възможност, която ще бъдете помолени да обмислите през уикенда и след това да приемете или отхвърлите.

Някои от вас може дори да намерят малко пари на земята днес. Ако е нещо дребно като стотинка, измийте монетата, след като се върнете у дома, и я използвайте, за да привлечете повече късмет. Любовният ви живот днес на 17.06.2023 обаче ще бъде малко скучен.

Някои от вас може дори да бъдат отхвърлени, ако се опитате да използвате заучени думи или фрази за някого. Венера и Марс в Лъв не са ваши приятели в този момент. Това е добре. Енергията ще се промени през следващите няколко седмици.

Луна в съвпад с Меркурий в Близнаци ще повлияе положително на много от вас днес. Въпреки силното влияние на Сатурн в Риби, ще се почувствате много бистри. Някои от вас може дори да имат авторитетна фигура, която да дойде да ви спаси, когато най-малко очаквате.

Просто внимавайте с влиянието на Близнаците да не бъдете прекалено решителни. Може да кажете „да“ на нещо, на което би било по-добре да кажете „не“, особено ако натискът от ваши приятели или колеги играе роля в това по някакъв начин.

Кармата е на твоя страна в този момент, Козирог и ще имаш огромен късмет на 17.06.2023. Ако сте били наранени в миналото от хора, които са се кълнали, че са ваши приятели или доброжелатели, вероятно виждате как кармата ги поразява с последствията точно сега.

Ако вече не сте в контакт с тях, знайте, че това се случва. Ретрограден Плутон в Козирог е тук, за да поправи много грешки. Никога не е късно, за промяна към по добър живот. Концентрацията на планети в Лъв може да не повлияе пряко на живота ви в този момент, но аспектът куинконкс ще ви въвлече в „съдбовни“ обстоятелства с Лъвове.

Така че, ако се сблъскате с проблеми, опитайте се да останете неутрални и да не се въвлечете в ненужна драма. За повечето от вас семейният ви живот и отношенията с романтичния ви партньор сега са добри. Изпратете благодарност на Вселената за това и се уверете, че няма да пропуснете решаващите моменти. Качеството над количеството е страхотно мото, с което да живеете за напред, Козирог.

Някои от вас сега си имат работа с токсични хора или авторитетни фигури, Стрелец. Енергиите са на ваша страна и имате Огромен късмет на 17.06.2023 – особено в семейството ви. Отдръпнете се от отровните хора и се насочете към тези, които ви носят радост и удовлетворение.

Вашите обстоятелства ще се подобрят, докато Слънцето бавно се измества от Близнаци. Дотогава си напомняйте, че Юпитер ви управлява. Всичко, от което се нуждаете, е търпение, мъдрост и положителен стремеж, Стрелец.

Слънце в съвпад с Юнона и Хирон в Овен ще повдигне проблеми във взаимоотношенията за много от вас сега. Направете си – Дневник на чувствата ви, за да ви помогне да придобиете яснота, особено относно ангажираността, любовта и какво означава да си отдаден на някого или нещо. Меркурий в Близнаци понякога може да измами ума ви, тъй като Стрелец е срещу Близнаци. Не се ангажирайте с нищо днес. Нека Луната премине в по-благоприятен зодиакален знак.

Ако се чувствате изтощени, направете си любимия чай днес. Няма значение кой го вари. Докато се наслаждавате на всяка глътка с пълно съзнание, практиката ще ви помогне да останете здраво стъпили в настоящето. Жълтите кристали също ще ви бъдат от полза в този момент и ще ви носят огромен късмет на 17.06.2023, а и за напред.

infomax-logo-50-15-HW Певицата Ерика Баду създава колекция с италианската модна къща „Марни“

infomax-logo-50-15-HW „Птиците – рай на земята“ каца в София

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе