Няма незаменими хора, но има незабравими хора!

Няма незаменими хора, но има незабравими хора!
Психология

Няма незаменими хора, но има незабравими хора!

Няма незаменими, но има незабравими. И да. Някои хора оставят дълбока следа в живота ни. Следа, която нито времето, нито други хора биха могли да я изтрият. Особено в любовта. Особено несподелената любов. Неизживяната. Онази, за която си казваме: „а можеше да бъде различно“. Онази любов, която винаги ще пазим в сърцето си. В мислите си.

Случвало ли ви се е да не може да спрете да мислите за някого? Независимо къде си намирате, умът ви е зает изцяло с мисли за него. Това може да ни накара да се чудим дали тези хора не се опитват да ни изпратят съобщение, особено ако напоследък все повече си мислим за тях. Но какво всъщност означава това?

Представяме ти причините, поради които не може да спреш да мислиш за конкретен човек

 

Наистина си очарована от него

Има хора, които ще видиш веднъж и никога повече няма да забравиш. Това са очарователните. Какъвто е и той. Може да си мислиш, че имате специална връзка, но всъщност не.

Очарователният човек би говорил с такава сила и решимост, че самите му думи ще се запечатат в ума ти, а възхищението, което ще провокират у теб, ще бъде невъзможно да се забрави. Както и неговите обноски, маниерите, смеха му…

Поради това колко запомнящи са, харизматичните хора са тези, които са незабравими с думите и личността си. А ти си толкова привлечена и впечатлена. Помисли си добре за този човек, който не излиза от ума ти. Може би притежава качества, които са мечта за теб или искаш да бъдеш заобиколена от точно такива хора.

Той всъщност е сродната ти душа

Казват, че всеки един от нас, някой ден ще срещне своята сродна душа. Но истината е, че не всеки има привилегията да се запознае с нея.

Ако имаш късмет, може би вече си срещнала своята. Сродните души са трудни за забравяне. Много. Искаш ли да знаеш със сигурност дали си срещнала своята сродна душа? Намирането на такава не е много лесно, но има начин да разбереш. Това е човек, с който не са ви нужни думи, за да се разберете.

Енергиите ви толкова силно се привличат и дори да не се виждате с години, в мига, в който се срещнете отново, ще имате чувството, че никога не сте се разделяли. И да, да срещнеш сродната си душа и тя да остане в живота ти е привилегия, която не всеки човек има.

Помогнал ти е в труден момент

Не може да се отрече, че нещата, които преживяваме, ще повлияят на начина, по който гледаме на живота. Може би си преживяла раздяла или си загубила работата си и той е единственият човек, който е останал до теб и ти е помогнал да преживееш този труден период.

Неговото присъствие в живота ти в трудните моменти се е запечатало в съзнанието ти толкова силно и дори след време, ти си тази, която не може да спре да си мисли за човека, който ти помогнал. Може би ти липсва. Може би искаш да разбереш как е, какво се случва с него. Но ако сте се разделили с добри чувства, нищо не те спира да го потърсиш отново.

Имате недовършена работа

Може би някога сте били близки, но сте имали голям спор помежду си и така са приключили вашите отношения. Или може би той ти дължи нещо, което не иска да ти даде. Каквото и да е точното обстоятелство, незавършената работа е сигурен начин този човек да заеме мислите ти и да не може да спреш да си мислиш за него.

Разрешаването на тази „незавършена работа“ ще ти помогне да спреш да мислите за него толкова много през повечето време. Понякога просто няма начин да се разрешат нещата. Може би те е блокирал в социалните мрежи и сега е невъзможно да се свържеш с него. Може би става въпрос за бивша любов, с която имате нещо неизживяно, несподелено.

Е, мила, не искаме да те разочароваме, но трябва да знаеш, че неизживяната любов трудно се забравя. Дори и да срещнеш истинската, споделената, красивата. Тази ще остане завинаги в сърцето ти. И в мислите ти.

А може би го мразиш?

О, да. Понякога толкова силно може да мразиш един човек, че дори не може да го изтриеш от мислите си, колкото и да не искаш да бъде там. Силните емоции се запечатват в ума ти. И колкото повече мразиш някого, толкова по-обсебена ще бъдеш от него. Нито дори за миг няма да може да мислиш за нещо друго, освен за него. И как си представяш, че искаш да му навредиш. Е, може би ти се струва зловещо, но омразата е обяснима причина защо не може да спреш да си мислиш за някого.

Той ти напомня за себе си Повечето хора живеят изключително различен живот и може да е трудно да намериш такива, които ще те разбират и подкрепят. Така че, когато намерите някой, който е същият като теб и се разбирате само с поглед, няма как да може да го забравиш след това.

В него виждаш себе си. Думите, които използва, маниерите, обноските. Той е твое копие. Твоя сродна душа. А знаеш, че сродната душа не се забравя. Никога. Ето защо още не може да го забравиш. А знаеш ли какво? Може би той винаги ще бъде в мислите ти.Когато се свързваш с някого до такава степен, не може да не почувстваш връзка. Притесняваш се, когато го видиш да върви по стъпките ти, и изпитваш въодушевление, когато избягва да прави същите грешки, които правиш ти.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе