Не се страхувай да го питаш! Заслужаваш да знаеш намеренията на мъжа, с когото излизаш

Не се страхувай да го питаш! Заслужаваш да знаеш намеренията на мъжа, с когото излизаш
Любов и партньорство

Не се страхувай да го питаш! Заслужаваш да знаеш намеренията на мъжа, с когото излизаш

Когато започнеш да излизаш с един мъж на срещи, първите ви дни определено са забавни и вълнуващи. Просто се опознавате и има какво да разберете един за друг. Нямате търпение да се видите отново и да прекарате време заедно.

Въпреки че е по-лесно и приятно и двамата да се движите по течението, задаването на определени въпроси ще ти помогне да го опознаеш на по-дълбоко ниво, ще те сближи с него и ще се увериш, че той е правилният човек за теб. Или пък ще се убедиш в противното. Зависи от отговора.

Ето какво трябва да питаш мъжа, с когото излизаш от известно време 

 

Какво търси той?                                           

Да, може би изглежда доста трудно да попиташ мъжа, с когото излизаш какво иска от теб, но повярвай, че по този начин ще си спестиш много болка и разочарование, ако отдаваш времето и енергията си на някой, който няма никакви сериозни намерения към теб и те използва като разнообразие.

И двамата ще си спестите много бъдещи проблеми ако още в началото бъдете откровени един към друг с намеренията си и разбира се без никакви подвеждания и игрички.

Може би той е готов да се установи и иска деца възможно най-скоро, но ти не предвиждаш нищо от това в близките 5 години. Може би той току-що е излязъл от сериозна връзка и иска само да излиза, но ти наистина си готова за сериозни отношения. Няма как да знаеш намеренията на отсрещния човек ако не го попиташ директно за тях.

Коя е неговата мечтана ваканция?

Далеч от несериозно, всъщност ще научиш много за някого, като разбереш за каква ваканция мечтае. Не само местоположението говори много, но и нещата, които той иска да прави там.  Независимо дали предпочита да е край морето или в планината, да се отпусне на плажа или да се разхожда из града.

Всеки детайл от неговата мечтана ваканция ти дава светлина в това какъв човек е той. Нещо повече, той също така ти показва дали имате общи интереси и предпочитания.

 Кое е най-важното нещо в живота му?

Този въпрос е страхотен, защото от отговора може да научиш толкова много за човека, с когото излизаш. Само един единствен отговор, а толкова голямо значение. Бъди внимателна. Някои мъже, в желанието си да впечатлят жената до себе си, биха излъгали и биха се представили за такива, каквито не са.

Този въпрос дава възможност да разбереш кои неща са важни за нещо. И как гледа на своето семейство, приятели, работа, здраве и т.н. Това също е шанс да го опознаеш по-добре и да разбереш какво му дава стимул да живее.

Ако той ти каже, че обича работата си, това означава, че има цел в живота. Което го превръща в сериозен човек. Ако говори за семейството или приятелите си, трябва да знаеш, че е много загрижен за хората около него. Включително и за теб. Ако обаче той ти каже, че колата му е най-важното нещо в живота му… Е, добре, не е нещо лошо, но определено той не е мъжа, който търсиш. Или грешим?

Коя суперсила би избрал: да лети или да е невидими?

Определено това е доста нетипичен въпрос, но има голямо значение. Да го попитате коя суперсила би избрал е не само забавен въпрос, но е и добър психологически въпрос, който все пак ще разкрие много за въпросния мъж.

Според много психологически изследвания, хората, които са избрали летенето като своя суперсила, са много по-уверени в сравнение с хората, които търсят невидимост. Летенето разчита на това да бъдеш видян и забелязан. Докато с невидимостта е по-лесно да останете незабелязани и да се промъкнете (и потенциално да наблюдавате какво казват другите хора за вас).

С кого е най-близък?

Начинът, по който говорим за специалните хора в нашия живот, е страхотно отражение на характера ни. Независимо дали ще избере член на семейството, най-добър приятел или дори кучето си – не само кой избира, разкрива нещата, а как говори за тях.

Обърни внимание и как той реагира на интимните въпроси. Може да бъде наистина проницателно да гледаш как някой говори за друг, когото обича. Как очите му светват и цялото му поведение се смекчава. Вероятно в крайна сметка той ще говори и защо е толкова близък с този конкретен човек, което ще го накара да сподели повече лични истории.

Как би изглеждала „перфектната“ среща за него?

Ако искаш романтични въпроси да зададеш на първа среща, тогава да попиташ за неговата идея за перфектна среща е добър вариант.

Това е начин да разбереш каква е неговата представа за романтиката, без да изглеждаш нахална или странно. Отговорът му ще разкрие доста бързо дали сте съвместими и представата ти за забавление съвпада ли с неговата. Например, ако той каже, че ще отиде в луксозен ресторант със свещи и рози, той очевидно има усет към романтиката.

Ако той каже, че предпочита да държи нещата сдържани с пица и филм, тогава това предполага, че предпочита по-студени отношения. Но съгласна ли си? Май не. Да го попиташ този въпрос е интересен и забавен начин да научиш повече за него, неговият вкус и интереси. И разбира се да ги сравниш с твоите. Е, пасвате ли си или двамата нямате нищо общо помежду си?

Кой е най-важният урок, на който животът го научи? 

Един от сериозните въпроси, които трябва да зададеш на него, е за важните му преживявания в миналото. Наистина да опознаеш някого означава да разбереш и за доброто, и за лошото. И въпреки тях да искаш да останеш. Ех, любов! Но, разбира се, не искаш да превърнеш срещата ви в пълна разочарование.

Попитай го за потенциално предизвикателни моменти в живота и го насърчи да се разкрие пред теб. Разбира се има голям шанс да не иска да ти отговори, защото може би е прекалено рано за това. По начина, по който ще ти даде отговор, ще разбереш що за човек е.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , ,
на горе