Съвети за успешна първа среща с някой, когото познавате
Любов и партньорство

Съвети за успешна първа среща с някого, когото познавате

Да излизате на първа среща с някого, когото познавате вече, може да се окаже по-голямо предизвикателство, отколкото си представяте. Много приятелства се основават на доброта, уважение и доверие. Но интересното е, че тези аспекти са невероятно важни и в любовните отношения. Така че, когато обмисляте среща с приятел или познат, имате по-добра основа заедно, отколкото ако се срещате с непознат. Може би това е една от причините, заедно с общите интереси, които биха ви накарали да започнете връзка с някого, когото познавате.

Въпреки това, когато излезете на първата си среща с такъв човек, трябва да сте подготвени. Може да откриете, че вече сте изчерпали всички теми за разговор, за които можете да се сетите.

И така, ние сме тук с няколко интересни начина да гарантираме, че имате успешна първа среща в тази ситуация:

Възползвайте се от информацията, която вече знаете, за да го спечелите.

Вече знаете много неща за неговото семейство, къде учи или работи, както и основните неща, които харесва или не. Това ви дава уникално предимство. Трябва да използвате това на срещата си, за да предизвикате разговор, Може да говорите за любимата му музикална група или да отидете на място, което знаете, че харесва. Така ще му покажете, че наистина се интересувате от него.

Визуален тест: Какво ви очаква през следващата седмица 

Приемете го такъв, какъвто е

Вероятно също да сте наясно с неговата семейна история и минали връзки. И така, независимо дали има деца от минал брак, преживял е грозна раздяла или има нещо скандално в миналото му, трябва да го приемете. Ако впоследствие научите за това, е разбираемо да се стреснете. Но, когато излизате с някого, когото познавате, би трябвало вече да сте наясно.  Да го приемете такъв, какъвто е, може да е чудесно начало. Възползвайте се от тази възможност, за да споделите неща от миналото си, за които той не знае. Взаимното приемане може да бъде добра основа за връзката ви.

Проучете нови неща един за друг.

Независимо дали го познавате като семеен приятел или от работата, вие със сигурност имате някои общи интереси или навици. И все пак, на срещата си, можете да преминете отвъд и да избягвате да обсъждате неща, които вече знаете един за друг. Говорите по неизследвани теми. Попитайте го какво го мотивира, какво е била съкровена детска мечта или дори какви фантазии и мечти има.

Запознанството с някого, когото познавате от преди, може да бъде вълнуващо преживяване. Това ви дава възможност да се насладите на комфорта да знаете, че той ви харесва такава, каквато сте. Това е сериозна предпоставка за траен съюз между вас двамата.

Разбира се, знаете, че съществува и доза риск в това да излизате с някого, когото познавате, още повече, ако това  е ваш приятел. Въпреки всичките ви общи черти, това не означава, че ще си паснете и като двойка. Всичко е строго индивидуално и не може да го предвидите. Преди да се хвърлите в любовна връзка, помислете добре какво би станало, ако нещата не се получат. Освен че бихте загубили приятел, ако сте в една среда, след това ще трябва постоянно да се виждате. Може и нещата да не се получат, но пък ако и двамата искате да опитате, защо не… Все пак печелят смелите.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе