На първа среща с него? Ето за какво да говориш
Любов и партньорство

На първа среща с него? Ето за какво да говориш

Предстои ти да излезеш на първа среща с момчето, което харесваш. Не ти е за първи път да излизаш с някого, но този път е различно. Този път искаш да се представиш в най-добрата си светлина и не искаш това да е първата и последна среща с него. Повече от всичко на света желаеш след тази среща да последват още много такива. С това момче. Защото изпитваш нещо различно към него и имаш усещането, че този път нещата ще се получат.

Е, скъпа моя, трябва да знаеш, че това не зависи само и единствено от теб, но пък има начини, с които да го впечатлиш и да спечелиш вниманието му. Но първо трябва да знаеш, че колкото и да си притеснителна и срамежлива, не бива да се оставяш на това. Защото той ще си помисли, че срещата ти е скучна и безинтересна и затова не говориш. Да, причината е съвсем различна, но той няма как да знае това.

Ето за какво е най-добре да се разговаря на първа среща.

Намерете общи теми

Всички сме различни. Не е и нужно да бъдем еднакви. Всеки един от нас има различни интереси и предпочитания. Няма за какво да се притесняваш ако твоите се различават от неговите. Винаги е възможно да откриете теми, които да са интересни и на двама ви. Просто го попитай за какво най-много обича да разговаря. Намерете общите теми, които ви вълнуват и така неусетно ще мине вашата среща. А и когато разговаряте за неща, които са интересни и на двама ви, по този начин се сближавате, а притеснението постепенно си отива.

Опознай го

Последното нещо, което искаш е той да си помисли, че ти не се интересуваш от него по никакъв начин. Първата среща е идеалния момент да започнеш да опознаеш бъдещия си партньор. Защото знаем, че ти  искаш точно това. Искаш момчето, с което в момента излизаш да бъде твоята любовна половинка. Но за това е нужно да положиш някои усилия и той да разбере, че наистина се интересуваш от него. Започни да го разпитваш за неговия живот, хобита, интереси. За неговите мечти, цели и от какво се страхува. И не, не е детско държание. Точно така се държат хората, които имат за цел да опознаят своя събеседник.

Не пести думи

Ако той прояви интерес и пожелае да те опознае също, в никакъв случай не отговаряй само с една дума на всеки въпрос. Нали не искаш това да изглежда като неприятен разпит, от който нямаш търпение да си тръгнеш. Но и внимавай. Не се разкривай напълно още от първата среща. Споделяй с него за живота си и теб самата, но не всичко. Остани леко мистериозна и загадъчна ако искаш да задържиш интереса му към теб.

Прояви интерес към неговото семейство

Още една тема на разговор, която почти всички харесват. Разпитай го за неговото семейство и неговите приятели. Дали има брат или сестра, разбира ли се с тях. Може дори да го попиташ и за детството му и всички спомени, които има. По този начин той ще разбере, че ти наистина се интересуваш сериозно от него и искаш да го опознаеш. Действай смело и забрави за притеснението. Първата среща може да е единственият шанс да впечатлиш момчето, което харесваш. И ако не се справиш добре – втора може и да няма.

Запази спокойствие и дишай дълбоко. Предстои ти среща, а не война, нали? Ако ти е приятно с него, просто се отпусни и се забавлявай. Това е целта на любовните срещи. Бъди себе си – ако е правилния ще те хареса. Ако ли не – светът е пълен с мъже, които ще те харесат такава, каквато си.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе