Нов стопанин и нови правила дават старт на най-българското риалити „Фермата“ довечера

Нов стопанин и нови правила дават старт на най-българското риалити Фермата довечера
Интересно

Нов стопанин и нови правила дават старт на най-българското риалити „Фермата“ довечера

Днес започва новия девети сезон на най- българското риалити „Фермата“, който ще бъде под мотото „Нишката на живота“ . Най-обичаното риалити, което ни връща към корените ни, ценностите и българските обичаи доказващи непоколебимия усърден български дух.

Нов стопанин и нови правила дават старт на най-българското риалити "Фермата" довечера

 

В новият сезон на „Фермата“ ще се преплитат доброто и злото, луксът и лошите условия на живот.

Продуцентите са решили да покажат т.нар. „Ад и Рай“, като бъдещите участници – фермери ще живеят в две отделни къщи в стопанството, което се намира в близост до Перник.

Новият стопанин на фермата е Венцислав Узунов, който изоставя процъфтяващата си бизнес кариера и международните си клиенти, за да се занимава с животновъдство сред живописната българска природа.

С впечатляващите си фермерски умения и безспорната си харизма, той има всички шансове да се превърне в любимец и на участници и на зрители.

Новият стопанин на „Фермата“ вярва, че пътят към успеха е покрит със знания и усърдната работа.

В новият сезон на прекрасното предаване ще има основни промени в правилата на играта, механиката и схемата на излъчване на епизодите през седмицата.

След много  успорвани кастинги са избрани 22-ма работливи, сърцати и атрактивни мъже и жени, които ще влязат в риалити „Фермата: Нишката на живота“. Всички те ще се върнат към корените си, ще създадат блага със собствените си ръце и ще се опитат да се преборят за голямата награда от 100 000 лева в предаването.

Във „Фермата“ 9 състезателите ще бъдат разпределени в два отбора и ще защитават мястото си в риалитито при коренно различни условия, които ще изпитат волята и уменията им и ще ги променят завинаги.

Сред тях ще има земеделци, свързани дълбоко с българската земя и природолюбители, които не могат да си представят живота в големия, шумен град. Наравно с тях трудностите на селския бит ще преживеят хора на изкуството, сред които актьор, режисьор и балерина.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе