Какво може и какво не може да се прави по време на новолунието на 2 януари?

Какво може и какво не може да се прави по време на новолунието на 2 януари?
Астрология

Какво може и какво не може да се прави по време на новолунието на 2 януари?

 

Новолунието на 2 януари 2022 г. ще се случи в съзвездието Козирог. Тези дни ще бъдат положителни, ако поддържате вътрешна хармония и не бързате да предприемете действия. В този ден е по-добре да останете спокойни и да слушате интуицията си, за да изберете правилния път към щастието и просперитета.

 

Какво можете да направите

2 януари е чудесно време за планиране . В началото на 2022 г. си струва да се започнете нещо ново, за да съставите план за действие за цялата година, както и да се съсредоточите върху приключването на онези дела, които се проточват от миналата година.

В деня на Новолуние можете да се свържете с близките си, за да поддържате положително отношение. Посещение, среща с приятели, романтични срещи – всичко това ще бъде подходящо и ще ви помогне да намерите щастието.

Новолуние е чудесно време да преосмислите житейския опит , да се отървете от лошите навици и да започнете уелнес процедури. Това могат да бъдат класове по йога, дихателни упражнения и прочие.

 

Какво не трябва да правите на 2 януари

В деня на Новолуние е абсолютно невъзможно да се опитвате да подредите нещата . Такива действия е възможно да провокират  изостряне на конфликти и продължителни периоди на изясняване. Също така е важно в този ден да запомните, че неуместните изказвания могат да обидят хората около вас.

На 2 януари астролозите препоръчват да се откажете от спонтанните разходи . Финансовата дейност ще бъде източник на много проблеми, ако не се вслушвате в ухото на разума и следвате повика на моментните си капризи.

 

Януарското новолуние не е времето за рисковани действия . Като поставите всичко на карта, можете да загубите не само пари, но и репутацията си, както и да останете без подкрепата на близки.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе