Мистичен и благоприятен период: какво ще донесе НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА на всеки зодиакален знак

Мистичен и благоприятен период какво ще донесе НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА на всеки знак
Астрология

Мистичен и благоприятен период: какво ще донесе НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА на всеки зодиакален знак

Този септември Новолунието в Дева ще се роди на 15-ти. Това я насърчава да посвети следващия си цикъл на светски и рутинни дейности – здраве, организиране на живота и пространството, създаване на графици. Управителят на Дева, Меркурий, който е ретрограден, може да направи задачата малко по-трудна. Това обаче може да има неочаквано положително въздействие, като ви върне на правилния път.

Астролозите на списание Happwoman анализираха как бъдещото новолуние в Дева ще се отрази на всяка от зодиите. Прочетете, за да видите прогнозата си.

Мистичен и благоприятен период: какво ще донесе НОВОЛУНИЕТО в ДЕВА на всеки зодиакален знак

Три зодии ще срещнат своята ИСТИНСКА ЛЮБОВ през м. СЕПТЕМВРИ 2023

Благословена година: Голямо щастие през 2024 за четирите зодии

Ето какво ще донесе Новолунието в Дева на всеки зодиакален знак:

Овен

Късметче за вашата зодия Овен

Новолунието в Дева не само ще ви предложи ново начало в ежедневието ви, но също така ще отвори нови възможности, които могат да доведат до неочаквани пробиви. В професионалната сфера използвайте възможността да се изкачите нагоре. Уверете се, че стабилността, комфортът, финансите и чувството за сигурност нарастват в живота ви. Работете върху повишаване на производителността си, без да изпускате от поглед сетивните удоволствия.

Телец

Късметче за вашата зодия Телец

Сега можете да разширите границите си и да внесете повече вдъхновение в живота си. Новолунието в Дева ще ви донесе плодотворност във всяка работа и ново начало в личните хобита. Можете също така да очаквате страст и романтика в личния си живот. Ще се почувствате по-практични и ориентирани към детайлите и този нов подход може да доведе до някои неочаквани резултати. Помислете как можете да подобрите представянето си пред другите.

Близнаци

Късметче за вашата зодия Близнаци

Изпитвате желание да почистите скромния си дом? Новолунието в дева ще ви призове да изчистите и организирате и ще ви даде енергия да подредите нещата. Не пропускайте да го използвате. Това също ще ви помогне да подобрите семейните си отношения. Опростете и оптимизирайте всички процеси, обърнете повече внимание на комуникацията. В живота ви започва нов етап и ситуацията трябва да се промени към по-добро за вас.

Рак

Късметче за вашата зодия Рак

Може да се почувствате в психологически капан. Новолунието в Дева ще ви освободи. Ще можете да организирате и опростите комуникацията с най-близкото си обкръжение, както и да освободите личното си пространство от ненужни неща и да се отървете от сложни схеми. Ще придобиете способността ефективно да овладявате нови умения и да изграждате визия за бъдещето. Никога не казвай никога. Една на пръв поглед обикновена идея или сътрудничество може да доведе до неочакван пробив.

Лъв

Късметче за вашата зодия Лъв

Дайте си бюджет и мислете дългосрочно. Новолунието в Дева ви кара да работите върху комфорта и финансите в живота си. Потърсете начини да подобрите финансовото си състояние и да увеличите чувството си за сигурност. Но не забравяйте за спонтанността и ефекта на изненадата. Заемете се с ентусиазъм с нови начинания през следващия лунен цикъл – резултатите ще са неочаквано ползотворни.

Дева

Късметче за вашата зодия Дева

Имате какво да очаквате по време на новолунието в дева. Сега Слънцето и Луната са в съвпад във вашия знак, така че не правете само планове – направете желания. Може да е всичко – нещо материално, духовно или психологическо. Вселената е на ваша страна. Получихте чист лист и ново начало. Не се срамувайте да поемате пресметнати рискове. Разбийте остарялата си система от вярвания – един нетрадиционен подход може да ви бъде от полза.

Везни

Късметче за вашата зодия Везни

Насладете се на тишината, докато Луната се обновява. Използвайте това време – Новолунието в Дева, за да проверите себе си и да си поставите някои лични цели. Сега можете да създавате успешни съюзи и да установявате полезни връзки. Погледнете по-отблизо хората около вас – време е да разширите социалния си кръг. Освен това се грижете добре за своето духовно благополучие и душевно равновесие.

Скорпион

Късметче за вашата зодия Скорпион

Помислете за вашите дългосрочни цели и какво ви е вдъхновило да тръгнете по този път. Сега при Новолунието в Дева е подходящият момент да обмислите следващите си стъпки в професионалния си път. Може би търсите вдъхновение и сътрудничество. Ако не друго, сега сте се ангажирали да създадете успешен план за действие и да подобрите текущата си житейска стратегия. Не се страхувайте да експериментирате и да проучите всички налични възможности.

Стрелец

Късметче за вашата зодия Стрелец

Трябва да посветите цикъла на новолунито в Дева на работни проблеми и наследството, което планирате да оставите след себе си. Помислете какво искате в професионалния си живот? Сега е вашата възможност да преоцените вашите цели и стратегия за кариера и да намерите някой, който може да ви помогне да постигнете това, което искате. Можете да направите някои неочаквани открития и да увеличите максимално продуктивността си. Така че не стойте безучастни – действайте.

Козирог

Късметче за вашата зодия Козирог

При Новолунието в Дева – нов цикъл трябва да започнете да изследвате живота си и света около вас. Помислете дали имате дългосрочни цели и план за напредък. Сега вашите вярвания са станали доста разклатени. Отървете се от тези, които вече не ви служат, прегледайте всичко внимателно и щателно. Вселената ви насърчава да поемате рискове. Опитайте се да направите нещо ново, което досега не сте се осмелявали. Ако не сте готови за напълно нови проекти, помислете за промяна на естетиката и начините си на изразяване. Не се страхувайте да поемете по нетрадиционен път.

Водолей

Късметче за вашата зодия Водолей

Всички области, в които си сътрудничите с други и използвате споделени ресурси, трябва да получат специално внимание. По време на Новолунието в Дева отделете време, за да анализирате динамиката във вашите взаимоотношения, от професионални до интимни. Идентифицирайте местата, където ви липсва чувството за сигурност и ги коригирайте. Скоро в личния ви живот може да се случи нещо необичайно.

Риби

Късметче за вашата зодия Риби

Погледнете по-отблизо основата на вашите лични връзки. По време на Новолунието в Дева помислете какво можете да подобрите в настоящата си връзка, как можете да балансирате това, което давате, и това, което получавате вместо това. Може да получите неочаквана представа за това как трябва да функционира най-важният за вас съюз в момента. Пригответе се да научите повече за хората от най-близкото си обкръжение и не се страхувайте да промените обичайните си модели на общуване.

infomax-logo-50-15-HWНеделя Щонова: Най-щастливите хора са тези, които могат да се зарадват истински на изгрева в прозореца …

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе