Четири неща, които трябва да избягвате в нова връзка
Любов и партньорство

Четири неща, които трябва да избягвате в нова връзка

Ранните етапи на една връзка често са покрити с щастие и безгрижие. Носи ви удоволствие да прекарате цял уикенд само с партньора си, като сте склонни да не отговаряте на съобщенията на приятелите си в продължение на дни. Донякъде това е обяснимо, тъй като сте подвластни на новата любов и се вълнувате да бъдете с човека до вас.

Въпреки това, много връзки приключват след три месеца, когато започнете да забелязвате недостатъците на другия човек. Това става още преди двамата да изградите здрава и стабилна връзка. Ако успеете да издържите през първите три месеца, това ще даде тона за останалата част от връзката ви.

Така че, ако сте в ранните етапи на нова зараждаща се романтика, ето четири неща, които трябва да избягвате да правите:

Сравняване на нов партньор с бившия ви

Сравняването на новия ви любим с бившия ви е категорично забранено нова връзка, дори и мислено. И независимо дали нещата с бившия ви са приключили приятелски или не, постоянното сравняване на сегашния ви партньор с него само ще затрудни формирането на дълбока и пълноценна връзка с този нов мъж в бъдеще. В крайна сметка, ако непрекъснато сравнявате новия си партньор с бившия си, част от вас неизбежно ще остане в миналото, което ви пречи да инвестирате напълно в нова връзка.

Пазите тайни от партньора си

Това е нещо, което върви ръка за ръка с поддържането на отворени линии за комуникация, така че не пазете тайни. Не е нужно да казвате на другия човек всичко за живота си още след първите няколко срещи, но не бива да криете нещо важно от него умишлено. Когато почувствате дори лека вина, че не сте му казали, знаете, че това е тайна, която трябва да бъде споделена. Рано или късно той ще я научи, така че е по-добре да бъде от вас. В противен случай ще изглежда, че умишлено го лъжете, което няма да доведе до нищо добро.

Прекомерно публикуване в социалните мрежи

Бъдете внимателни към това, което споделяте в социалните мрежи. Вълнуващо е да повярвате, че сте срещнали своята сродна душа, но имайте предвид, че ако това ще бъде дългосрочна връзка, не е нужно да бързате с нещата. Ако публикувате пост, че нямате търпение да се омъжите за него, а сте заедно едва от месец например, това може да уплаши човека до вас и напълно нормално. Дори и да ви харесва наистина, може за него това да е прекалено малък период за подобна важна стъпка. Така рискувате да убиете връзката си, още преди тя дори да е започнала. Освен това, щастието обича тишината, са казали мъдрите хора. Ако нещата не се получат, после може публикациите ви да ви поставят в неудобно положение.

Играете си с него.

Също така е важно да спрете да си играете с човека до вас, ако сте в нова връзка. Например, ако решите, че искате да накарате партньора си да ревнува, може целенасочено да не отговаряте на неговите съобщения веднага. Ако изберете да бъдете неясни и непоследователни относно истинските си чувства и намерения, в крайна сметка може да загубите връзката си. Не го правете.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе