Кои са зодиите, които никога не изневеряват

любовта
Астрология

Кои са зодиите, които никога не изневеряват

В днешно време много хора изневеряват. Изневярата е нещо, което повечето хора не могат да понесат и да простят. Тя е в основата на много разтрогнати връзки и бракове. Загубата на доверие в любовта е едно от нещата, което може да разруши дори най-здравата, изпълнена с обич и много любов връзка.

Жалка истина е, че някои хора просто не са верни в романтични и сексуални връзки – така че когато намерите партньор, който е лоялен и отдаден, трябва да ги държите близо до себе си! И през повечето време те почти сигурно са една от зодиакалните знаци, за които е най-малко вероятно да изневеряват.

Кои са зодиите, които никога не изневеряват

Петте зодии, които са най-страстни

Как зодиите реагират на шегите и кои от тях притежават завидно чувство за хумор?

Кои са зодиите, които никога не изневеряват Коледна украса в целия дом

Едно от широките разбирания за изневярата е, че „мъжът изневерява с тялото си, а жената – с душата си.“ Това освен, че се е превърнало в клише, също е и подвеждащо. Все едно да кажем, че мъжете са управлявани единствено от телесността си, а жените понеже са по-чувствени по природа – от душевността. Това обяснение принизява проблемаи е доста схематизирано, но понякога е удобно и служи за „оправдание“ за някой от двете страни.

Кои са зодиите, които никога не изневеряват

Рак

изневеряват
Кои са зодиите, които никога не изневеряват

Раците са НАЙ-малко вероятно хората в зодиака да изневеряват на партньорите си. Верността на практика е записана в техния морален кодекс – наред с това, че защитават физическите си пространства (Раците обичат да оформят домовете си точно за максимална заземеност), те също са суперзащитни по отношение на връзките си.

Раците обичат всичко в обвързаните връзки, от споделянето на свещеното им пространство до малките моменти, когато сте уловени да се гледате в очите. Не очаквайте половинката ви от зодия Рак да отиде някъде.

Телец

изневеряват
Кои са зодиите, които никога не изневеряват

Телецът е следващият най-малко вероятен знак в зодиака за измама – те просто са твърде студени! Вярно е, че Телецът обича лукса, подобно на своите братовчеди Везни: скъпият алкохол, висококачествените дрехи и честият, забавен секс са обожавани от Телеца. Въпреки това, това, че се наслаждават на насладата на плътта, не означава, че са ненадеждни във връзките.

Точно обратното! Телците се кълнат в партньорите си и споделят тези удоволствия с тях. Тяхната всеотдайна природа ги прави отлични постоянни партньори. Когато Телецът се обвърже, той се обвързва без ограничения. Телците не изневеряват.

Риби

изневеряват
Кои са зодиите, които никога не изневеряват

Разбира се, че сте в този списък, сладки Риби! Вашата нежност и голямо сърце са несравними. Рибите са най-чувствителният знак в зодиака (аз ги наричам „енергийни гъби“), което често ги води в посока на твърд морал.

Рибите знаят какво е да бъдеш наранен – отново, те чувстват всичко дълбоко – и никога не биха искали да причинят това на друг човек, никога. Изневярата е изключена за Рибите, които биха предпочели да прекарват време с един човек, опознавайки го отблизо на емоционално, физическо и духовно ниво. Те не изневеряват.

Близнаци

изневеряват
Кои са зодиите, които никога не изневеряват

Близнаците са много нуждаещи се от една връзка, така че ако не можете да й обърнете внимание денонощно, тя ще намери някой, който може.

Жените Близнаци могат да бъдат доста нерешителни, така че тя обича да има опции и ако все още има нещо, което й давате, което тя иска да запази, тя ще ви задържи, за да го получите.

По отношение на зодиите, които не са лоялни, Близнаците са най-склонни да изневеряват, ако искат всичко и един или двама партньори не могат да й дадат това. Кой може да каже, че тя няма да отиде да намери трети?

Дева

изневеряват
Кои са зодиите, които никога не изневеряват

Девите са една от най-прагматичните и земни зодии. Те имат способността да разбират изключително добре хората и това им помага във връзките.

Девата дори не си е помисляла да се отдалечи от човека, с когото е. Може би защото с вече заетата си чиния не може дори да си помисли да се промъкне с някой друг.

Девата е честен знак, на който можете да се доверите и в крайна сметка, ако е нещастна, ще ви каже и ще прекрати връзката, вместо да ви изневери. Тя не е фен на драмата и не е на път да бъде източникът на това в собствения си живот. Те не изневеряват.

Tagged , , ,
на горе