той ви харесва; поведението му
Любов и партньорство

7 признака, че той не си играе с вас, а наистина ви харесва

Един мъж може да ви харесва, но да не показва точно това. Може да е срамежлив или дори да се страхува, че ще му откажат. Имате ли приятел, който сякаш мисли за „нещо повече от приятели“? Влюбен ли е във вас? Не е лесно да разберете дали едно момче си пада по вас, или просто е много приятелски настроено. Но ако знаете признаците, които имат значение, това ще ви помогне да разберете сами дали ви харесва и ще ви помогне да направите следващата крачка.

Ако не ви харесва, винаги можете да се отдръпнете или да го разочаровате лесно, преди да е навлязъл твърде дълбоко. От друга страна, ако го харесвате, можете да го загреете и да му дадете да разбере, че романтичните чувства са взаимни. Ако той не е склонен да разкаже, тези признаци могат да ви помогнат да разберете как един мъж си пада по вас.

Да бъдеш мил и да флиртуваш се припокриват и е лесно да се объркаш, защото понякога те дори могат да бъдат едно и също нещо. Как да ги различите? Освен да доловите почти невидими фини намеци, това не винаги е възможно.

HappyWoman_Astrology_1200x300

infomax-logo-50-15-HW Българските алевити-потомци на скалната цивилизация на траките, Ататюрк вероятно е от тях

infomax-logo-50-15-HW Ето новата веганска диета, която укрепва сърцето само за 8 седмици

Ето обаче някои признаци, че той наистина ви харесва:

Харесва му вниманието ви

Ако се чудите дали той ви харесва, следете за неговото поведение, което допада на хората и е специфично за вас. Ако едно момче ви харесва, то ще направи всичко възможно да ви угоди. Случвало ли ви се е да му кажете, че изглежда добре в определено облекло? Ако е така, облича ли се често по същия начин, когато е около вас? Ако знае за вашите предпочитания към музиката или местата за прекарване на свободното време, има ли и той същите предпочитания?

Човек, който ви харесва, винаги ще се опитва да се превърне в перфектния раздвоен образ на типа човек, който бихте искали. И така, харесва ли ви той? Ако виждате, че той променя предпочитанията си всеки път, когато вие променяте интересите и хобитата си, има вероятност да се опитва да ви впечатли и да ви накара да го харесате. Така например той може да премине от една крайност към друга, само за да има общи теми с вас.

когато един мъж ви харесва
7 признака, че той не си играе с вас, а наистина ви харесва

Той се отваря за вас

Обикновено момчетата не се отварят към жените веднага. Те са склонни да бъдат по-затворени в емоционално отношение в началото. С течение на времето те бавно се отварят. Ако той се отвори пред вас, значи ви има доверие и се чувства комфортно около вас. Или пък, ако сте лесен човек за разговори, той може просто да се отпусне. Но ако доброволно предоставя информация за миналото си, детството си и родителите си, може би иска да ви се довери, защото ви вярва. Това може да е предупредителен знак, че ви харесва. Но ако ви говори много за бившата си или за действителната си настояща приятелка, тогава той просто се изпуска или си търси странична мацка. Затова го избягвайте.

Приятелите и семейството му знаят за вас

Момчетата не споменават имената на момичета, от които не се интересуват. Но ако едно момче се интересува от момиче, приятелите му със сигурност ще знаят нещо за вас, ако не и всичко за вас. Ако приятелите и семейството му знаят за вас, той вече ви е показвал. Той ще търси човек, с който да говори за това, че ви харесва и някой със сигурност ще е чул всяка подробност за вас.

Той говори за „нашето“ бъдеще

Може дори да не мисли за това съзнателно, но може да подхвърли „трябва да направим това следващия път“. Това показва, че той мисли за бъдещето. А ако мисли за бъдещето, значи му харесва да прекарва времето си с вас. Той иска да имате още срещи и вече прави планове за тях.

Той прави компромиси

Хората обичат нещата да вървят по техния начин, това е съвсем нормално. Кой иска всъщност да прави компромиси и да бъде само частично удовлетворен? Точно така. Но когато ви харесва, той ще е склонен да прави компромиси, за да ви направи щастлива.

той ви харесва
7 признака, че той не си играе с вас, а наистина ви харесва

Той се задържа наоколо дори когато показвате истинската си същност

Всеки мъж, който остава до едно момиче, когато види небръснатите му крака в изцапана пижама или когато има течащ нос и температура, вероятно се интересува от нея. Ако той все още вижда красотата ти, когато си в най-чистата си форма, т.е. такава, каквато си, когато никой не е наоколо, това означава нещо. Ако сте с домашни дрехи и без грим, а той ви каже, че сте красива, значи не лъже.

Той ви прави комплименти

Момчетата вероятно често ви правят комплименти. Зависи обаче как ви правят комплименти. Ако кажат: „Изглеждаш страхотна днес“, това може да се преведе като: „Бих искал да прекараме вечерта заедно“. Въпреки че е искрено, това не означава много. Ако коментира подробности за вас, значи ви обръща голямо внимание. Това е, което искате. Например, ако той прави комплименти за чувството ви за хумор, работната ви етика, страстта ви, добротата ви или увереността ви, може би ви харесва. Човек, който се интересува и заслужава интереса ви, ще отдели време да забележи нещо повече от външния ви вид.

Вижте още:

Зодиите, които обичат да обзавеждат дома си и дават пари за скъпи предмети

Какви тренировки да правите в зависимост от зодиакалния ви знак 

Четири признака, че мъж от зодия Рак е влюбен във Вас

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Четири неща, които трябва да знаете, преди да си паднете по Дева

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Tagged , ,
на горе