5 причини партньорът ви да не иска да прави секс
Интимно 18+

5 причини партньорът ви да не иска да прави секс

Всяка връзка е различна, разбира се, но за много двойки редовният секс е важна част от една пълноценна и здрава връзка. Ето защо може да се почувствате толкова тревожно, когато вашият партньор не иска да върши действието толкова често, колкото вие – или още по-лошо, изглежда, че изобщо не се интересува от правенето на любов. Дори е възможно един процъфтяващ навик в спалнята да се разпадне и ако сте жена, чийто приятел или съпруг не иска да го прави толкова често, колкото бихте искали (или изобщо), тогава вероятно се чудите какво причинява ниското му сексуално желание. Добрата новина: загубата му на либидо може да няма нищо общо с вас.

Какво може да причини внезапна липса на интерес към спалнята? Със сигурност възрастта може (и често има) да има нещо общо с това – въпреки че може да се радвате да знаете, че много двойки продължават да го правят дори след 80-те си години.

Но възрастта не е единственото нещо, което може да накара мъжа да загуби интерес към интимния акт. Според експертите има много предотвратими (и лечими!) обяснения за намаляване на тази активност. И докато здравословните и физическите фактори може да са част от проблема, също е възможно вашият партньор да не се интересува от секс поради емоционална причина.От здравословни проблеми до проблеми във връзката, има много причини, поради които вашият партньор може да не се чувства готов за лудост в чувала, а ето само няколко обяснения за намаленото сексуално влечение при мъжете:

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако искате да изглеждате зашеметяващо,  тук може да си поръчате онлайн качествени и натурални продукти от HappyMarket.bg за вашата красива визия

 

6 причини защо жените изневеряват

4 йога пози за по-добър секс

Жените от тези зодии доминират в леглото

infomax-logo-50-15-HW Неделя Щонова: Просто влез във вътрешната стаичка на душата си

5 причини партньорът ви да не иска да прави секс

1. Неговият трудов живот е поразителен.

секс
5 причини партньорът ви да не иска да прави секс снимка: pinterest

Когато мислите за любовница, вероятно си представяте друг човек, който влиза в картината. Но „любовницата“, която поема цялото внимание и обич на вашия мъж, всъщност може да бъде негова работа. Когато мъжете са страстно ангажирани с кариерата си, те могат да сублимират сексуалното вълнение, което обикновено би било насочено към техните съпруги. Почестите, парите и повишаването на егото от редовното хвалене или повишение могат да ви възбуждат.

Опитайте се да говорите с партньора си за начините, по които можете да му помогнете да балансира задълженията си между професионалния и личния живот и какви граници можете да установите, за да държите работата далеч от спалнята. По този начин той може (да се надяваме!) да има по-лесно време да държи главата си в играта, докато ставате интимни и започвате да правите секс.

2. Той има по-ниски нива на тестостерон.

секс
5 причини партньорът ви да не иска да прави секс

Нивата на тестостерон намаляват с възрастта толкова бързо, колкото 0,4 до 2 процента годишно след 30-годишна възраст. И около 13 процента от мъжкото население има хипогонадизъм, което е невъзможност да се произвежда достатъчно тестостерон. В допълнение към ниското либидо, симптомите на нисък тестостерон могат да включват намалена енергия, лошо настроение, умора, загуба на мускулна маса и дори еректилна дисфункция.

Цели 97 процента от мъжете, които имат ниски нива на тестостерон, съобщават за отрицателно въздействие върху техния секс. За щастие, състоянието може да се лекува с хормонозаместителна терапия, управление на стреса и консултиране.

3.Той не е в настроение.

секс
5 причини партньорът ви да не иска да прави секс

Понякога мъжете също нямат настроение за секс. Въпреки че е широко разпространено схващането, че няма мъж, който да не е готов за секс във всеки един момент, това далеч не е така. Проблемите, натовареното ежедневие, чувствата, колебанията, емоционалното и физическото състояние в момента са все фактори, които могат да потиснат мъжкото либидо.

4.Той се справя добре сам.

С други думи, вашият партньор може да мастурбира твърде много. Той не иска да преговаря за секс и затова поема желанието си, буквално, в свои ръце.Някои мъже се чувстват изключително уязвими, когато са зависими от друг човек за желанието им да бъдат утолени.В резултат на това мъжете могат да мастурбират на порно или собствените си фантазии, защото е бързо и ефективно.

Също така може да се окаже, че той получава повече удоволствие в свободното си време. Ако един мъж прекарва много време в мастурбиране, той може да свикне с по-високо, по-интензивно ниво на сексуална стимулация, което е по-силно, отколкото може да получи от вагината. Това в крайна сметка може да му затрудни да се наслаждава на секса с вас. Ако случаят е такъв, опитайте се да говорите с него за начините, по които и двамата можете да промените нещата, за да направите секса по-приятен за всички.

5.Започна да се среща с друга.

секс
5 причини партньорът ви да не иска да прави секс снимка: pinterest

Със сигурност не винаги е така, но понякога, когато вашият мъж не е толкова заинтересован да се разголи с вас, това е, защото той се разголва с друга. Няма категорични, широко разпространени, издайнически признаци за изневяра, освен ако не хванете партньора си на местопрестъплението или ако той не признае какво се случва. Липса на интерес в секса е знак, че някой изневерява.

Скуката, повторението и предсказуемостта могат да повлияят на желанието за секс – и тези фактори също могат да принудят някого да търси секс другаде, особено ако новото е това, което желае.

Tagged , ,
на горе

Имате ли 18 години ?