На какво трябва да се маскирате за Хелоуин в зависимост от зодията

На какво трябва да се маскирате за Хелоуин в зависимост от зодията
Астрология Интересно

На какво трябва да се маскирате за Хелоуин в зависимост от зодията

Наближава един от най-обичаните празници от децата Хелоуин, който се отбелязва на 31 октомври. С годините той придоби голяма популярност и в България, независимо че не са малко и критиците на честването му. На този ден малки и големи се маскират, за да изплашат по най-вълнуващ начин своите близки и да събират лакомства. Костюмите могат да бъдат най-различни – дали ще заложите на любим герой от филм, книга или приказка, вие сами можете да решите. Някои предпочитат класическите маски, докато други залагат на по-екстравагантен вид. Зодията също може да определи до голяма степен какъв да бъде образът, който ще пресъздадете. Ето какво трябва да изберете, за да отговаря най-добре на вашия зодиакален знак:

Овен – спартанец. Хората от тази зодия са ясни и директни. Ето защо обличането за Хелоуин е проста задача за Овена. Той ще се задоволи с илюзия за бърз грим или с нещо, което е лесно да се облече. Овенът залага на практичността, така че вероятно повечето от костюмите му ще бъдат акцентирани с грим, лента за глава или нещо друго, което могат да носят и свалят лесно. Пропуснете пълния костюм за Хелоуин и се снабдете с ефектна спартанска каска на Леонид, за да привлечете вниманието на останалите.

Телец – вуду жрица. Що се отнася до обличането за Хелоуин, Телецът е точно обратното на Овена. Този зодиакален знак се наслаждава на всеки шанс да се подготви, така че сложните и впечатляващи костюми им харесват най-много. Телецът ще се нуждае от целия ден, за да се подготви за Хелоуин, но ще си заслужава. До края на нощта тези хора ще бъдат неузнаваеми. Телецът вижда обличането и гримирането като форма на изкуство и това е просто още една вечер, за да покаже уменията си. Телецът ще бъде абсолютно омагьосан в костюм за Хелоуин на вуду жрица. Това ясно казва много за неговата личност.

Близнаци – банков обирджия. За Близнаци забавлението на Хелоуин е купон с приятели. Внимавайте, те обичат да играят номера. Близнаците са тези, които правят шеги на всички по време на Хелоуин. Те се нуждаят от костюм, който ще им позволи да скрият куп номера в ръкава си. Също така е най-вероятно по някое време на вечерта да изчезнат за смяна на костюм. Започнете нощта като банков обирджия или Червената шапчица, за да можете да носите някои изненади в чувала си с пари или кошница. След като приключите с всичките си пакости, се преоблечете в костюм на шут и приемете, че сте глупакът на партито, в добрия смисъл. Можете дори да опитате да кажете някои от онези банални шеги за Хелоуин. Важното е да е весело.

Рак – летяща катерица. Ракът никога не се чувства по -добре, отколкото когато е в уюта на собствения си дом, а същото е вярно дори на Хелоуин. Ракът е знак, който символизира престоя у дома, така че за тези хора е подходящ животински костюм. Ако Ракът се маскира, тогава костюмът е по-добре да е удобен. Без тесни корсети или високи токчета за този знак. Може да заложите на летяща катерица и да напълните скритите джобове с толкова бонбони, колкото можете да вземете. „Крилата“ осигуряват допълнителен уют и могат да послужат като вид одеяло, когато се сгушите в любимия човек, за да гледате любимия си страшен филм или да разказвате най-добрите истории за призраци.

Лъв – динозавър. Лъвовете процъфтяват в социалните среди, благодарение на тяхната харизматична природа. Този призрачен празник обаче не е непременно тъмен и страховит за хората от тази зодия. Лъвът е слънцето, дори и на Хелоуин. Те ще искат да носят нещо, което озарява стаята и върти глави. Така че, ако сте Лъв, вероятно ще искате да използвате по-глупав подход. Уверете се, че се откроявате с надуваем костюм на динозавър или гигантски пилешки тоалет.

Дева – като себе си. Дори и Девата да обича Хелоуин, тази година вероятно ще пропусне маскирането, просто защото това не е практично. Тъй като поради пандемията няма да има големи партита, хората от тази зодия няма да видят смисъл да полагат същите усилия, които обикновено биха направили. Предпочитат да намерят начини да спестят пари този Хелоуин. Ако все пак се маскират, няма да можете да познаете, че са го направили, въпреки че те ще ви кажат точно кой или какво изобразяват, когато бъдат попитани. Съвет към хората от този знак – демонстрирайте любовта си към Хелоуин, но не го правете с качулка, шапка на вещица или един от тези изтъркани костюми за Хелоуин от 20-те години. Покажете малко оригиналност.

Везни – кралска особа. Везните намират най-голямата радост в работата с другите, така че да бъдат част от чифт или групов костюм за Хелоуин, ще бъде най-забавното за тях. Те ще бъдат инициатори на това да направят допълващ костюм с партньора си. Ако са без партньор, Везните, управлявани от богинята на красотата, ще се лутат цяла нощ, надявайки се да срещнат половинката си. Изберете костюм, който може да стои сам, но също така има способността да бъде съчетан с този на някой друг, като Железният човек или кралска роба. Независимо дали вече сте намерили своя принц или все още го търсите, ще бъдете ослепителни.

Скорпион – зомби. Сезонът на Хелоуин също е сезонът на Скорпиона, така че тази вечер ще бъдете във вашата стихия. Скорпионът е цар на Хелоуин, той няма проблеми с носенето на най-тъмния призрачен костюм. Това е единственият път, когато тези хора се чувстват забелязани заради своята същност, без да се страхуват да бъдат съдени за това. Вътрешно знаете, че Хелоуин не е време за шеги – време е за плашене. Ще се чувствате като у дома си като мрачния жътвар, кошмарен клоун или обезпокоително реалистично зомби.

Стрелец – парадна маска. Стрелецът вижда 31 октомври като просто още една вечер за парти, само че с тема. Те се интересуват повече от новите хора, които ще срещнат, или от незабравимите преживявания, които ще изпитат.  Носете нещо просто, но ефектно, като подходящ военен костюм или прекрасна венецианска маскарадна маска. Ако искате да изберете за нещо страховито, разгледайте по-страшни костюми за Хелоуин, които ще ви създадат кошмари.

Козирог – историческа личност. Козирогът ще носи елегантен костюм, изработен от дрехи, които вероятно вече е имал в гардероба си. Тези хора не искат излишни неща или суматоха – и искат да изглеждат уважавани. Вашият костюм за Хелоуин ще бъде на пресечната точка на удобството и остроумието. Това ще бъде нещо, което не изисква много усилия, но все пак предава вашето състояние и способности. Един от вариантите е да се облечете като историческа личност като Христо Ботев или Васил Левски.

Водолей – нещо любопитно. Този знак винаги търси най-оригиналния костюм. Водолеите ще носят тоалет, който никой не разбира, само за да могат да започнат разговор по темата. Те ще носят всичко, което им дава възможност да говорят за идеите си с надеждата да получат одобрение за тях.

Риби – нещо артистично. Рибите виждат Хелоуин като възможност за изразяване. Костюмът за този празник не е толкова определящ от фактора на страха, колкото за парадирането с артистичните им способности. Докато Телецът умее да се облича творчески, Рибите не искат просто да създадат костюм, в който да изглежда добре. Те искат чрез него да предадат по-голямо послание. Представете едно от любимите си произведения на изкуството или литература с вашия костюм, като тази костюм на Мона Лиза например. Хората, които обичат изкуството, ще ви забележат и със сигурност ще ви попитат каква е била концепцията на вашата идея. Това ще ви създаде шанс за нови контакти и дори да намерите сродна душа.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе