Натурални маски за лице за мигновен блясък
Здраве и красота

Натурални маски за лице за мигновен блясък

В днешно време много хора избират да използват натурални маски за лице. Грижата за кожата се превърна в абсолютно необходима в наши дни! С нарастващия стрес е много важно да дадем на кожата си грижата и глезотиите, които заслужава.Докато всички вече сме толкова заети, едва ли има време да приготвяме пасти за грижа за кожата, които имат обширни процедури! Колкото и добре да работят, ние не можем да бъдем последователни с тях предвид времето, което изисква!

Признавайки липсата на време и желанието ви за щастлива и здрава кожа, подготвихме списък от пет прости рецепти за опаковки за лице, които не изискват много време и използват само две съставки!
Какво по-лесно и евтино от направата на домашна маска за лице?

Отваряте хладилника, смесвате няколко продукта и Voilà! , остава само да нанесете върху лицето и може да продължите с домакинската работа, да гледате филм или да почетете книга.
Казват, че всяка жена мечтае за принца на бял кон, но ти си модерна жена и се вълнуваш от далеч по-интересни и полезни неща.

Днес например един въпрос не ти дава мира… Чудиш се как да накараш кожата на лицето ти да заблести като диамант без да се налага да ходиш на козметик? Започваш да търсиш в Гугъл. Та нали той всичко знае? След 20 мин. вече си затънала до уши в безброй информация за чудотворни маски със сложни съставки, които обещават вечна младост и красота, но дали наистина е така?

Aко и ти като мен не си от късметлийките, родени под щастлива звезда, с гладка като порцелан кожа, е необходимо да полагаш грижи, за да я постигнеш – както отвътре, така и отвън. Ето няколко идеи за различните типа кожа, с които успешно да се потрудиш за красивото си лице, и то без да се налага да излизаш от вкъщи.

Искате да излезете с него? Поканете го

Ако ви предстои ремонт на вашето жилище – потърсете нашите партньори от Диас Билд! Гаранция за качество и стил!

 

Най-добрите тенденции в сандалите пролет 2024

4 витамина и хранителни вещества за здрави нокти

Натурални маски за лице за мигновен блясък

Маска за лице с мед и авокадо

натурални маски
Натурални маски за лице за мигновен блясък снимка: pinterest

Това са двете съставки, към които се обръщаме за здравословно хранене. По същия начин това са най-добрите съставки и за здрава кожа. Всичко, от което се нуждаете, е ¼ чаша узряло авокадо и 3 супени лъжици мед. Разбъркайте добре и двете (можете да ги смесите и с миксер) и ги нанесете върху лицето си. Оставете го да престои петнадесет минути, докато изсъхне и изплакнете!

Медът придава естествен блясък на кожата, докато авокадото намалява обривите и подобрява еластичността на кожата! Това е от тези натурални маски, които ще озарят кожата ви.

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Маска за лице с краставица и алое вера

натурални маски
Натурални маски за лице за мигновен блясък снимка: pinterest

Краставиците са много полезни за кожата, тъй като имат противовъзпалителни свойства и успокояват кожата. Алое вера, от друга страна, е чудесен овлажнител и успокоява слънчевите изгаряния. И двете комбинирани натурални маски са идеални за склонна към акне, суха и подпухнала кожа!

Всичко, което трябва да направите, е да вземете 3 супени лъжици гел от алое вера и една краставица, която е добре пасирана и направена на каша. Разбъркайте ги добре и нанесете пастата върху лицето си. Оставете да престои 20 минути и след това го измийте със студена вода! Кожата ви ще се почувства много по-свежа още при първото нанасяне!

Маска с кокосово масло и куркума

натурални маски
Натурални маски за лице за мигновен блясък снимка: pinterest

Не е тайна, че тези две съставки действат чудотворно на кожата. Кокосовото масло го овлажнява, а куркумата помага за заздравяването му. За да направите тази маска, вземете 5 супени лъжици кокосово масло и добавете ⅓ чаена лъжичка куркума на прах. Разбъркайте добре и двете и ги нанесете върху лицето си с нежни кръгови движения. Оставете го да престои 10-15 минути и го измийте. Това е от тези натурални маски, които са много полезни за кожата.

Банан и кисело мляко

Този е най-лесният за разбиване. Имате нужда от един банан и ¼ чаша кисело мляко. Намачкайте добре банана и го добавете към чаша кисело мляко. Смесете двете и ги нанесете върху лицето и шията. Оставете за 20 минути и измийте лицето си. Бананът помага за изсветляване на кожата и намалява бръчките и подпухналостта. Киселото мляко, от друга страна, овлажнява сухата кожа и я лекува. Освен това изравнява тена на кожата ви. Заедно тези натурални маски правят перфектната комбинация за вашата кожа!

 

Ако искате да изглеждате зашеметяващо – Тук може да си поръчате продукти с високо качество за поддържане на вашата кожа и коса здрава, бляскава и сияйна.

 

Папая и лимон

натурални маски
Натурални маски за лице за мигновен блясък снимка: pinterest

Папаята работи добре за изсветляване на кожата и има естествени избелващи свойства. Ензимите, които присъстват в папаята, когато се комбинират с лимонов сок, който е антиоксидант, който предотвратява преждевременното стареене, се приготвя перфектна маска за кожа! Всичко, което трябва да направите, е да вземете ¼ чаша пюре от папая, да добавите 3 супени лъжици лимонов сок и да разбъркате добре.

Преди да го нанесете върху лицето си, нанесете го върху ръката си и наблюдавайте дали лимонът предизвиква дразнене. Ако не, нанесете го върху лицето си и го измийте след 10 минути за сияйна и здрава кожа!

Тези натурални маски действат уникално за всяка кожа.

Tagged , ,
на горе