Топ 6 на най-приказливите зодиакални знаци

Топ 6 на най-приказливите зодиакални знаци
Астрология

Топ 6 на най-приказливите зодиакални знаци

Комуникационните умения винаги са били изключително важни  във всеки аспект от живота – от личните отношения до тези в работата. Има обаче хора, които могат да общуват много по-добре от други. Случвало ли ви се е да се питате как някой ваш познат със сходни качества и умения е толкова умел оратор, докато когато вие излезете пред публика, да си гълтате граматиката, както се казва? Имаме отговор и на този въпрос. Всичко това се корени най-вече в характера и възпитанието на всеки човек, но до голяма степен зависи и от неговия зодиакален знак. Както при всичко останало, зодията може да ви подскаже дали даден човек обича да говори повече или се притеснява да изкаже мнението си пред останалите. 

 

Представяме ви и Топ 6 на най-приказливите зодии:

 

 

Близнаци

 

 

Близнаци е най-бъбривият зодиакален знак. Тъй като Меркурий, богът на комуникацията и интелекта, е управляващата планета на тази зодия, е напълно правилно тя да оглавява този списък. Интелигентен зодиакален знак с умение да се адаптира, Близнаци могат да говорят с часове на всяка тема с непознат, когото са срещнали по-рано през деня. Тяхната остроумна и разнообразна реч означава, че разговорите им никога не изглеждат принудителни, дори и с най-интровертните зодии и хора.

 

 

Стрелец

 

 

Стрелецът е ентусиазиран говорител. Това несъмнено е една от най-спокойните зодии, но тези хора оживяват мигновено, ако доловят частица от смислен разговор. Този оптимистичен знак вижда най-доброто в живота и затова лесно се очарова от света около него, което води до ентусиазирани и добре информирани дискусии. След като започнат да говорят, може да е трудно да ги спрете.

 

 

Овен

 

 

Овен е напорист в комуникацията. Този огнен знак обича да утвърждава своето господство и затова обича да говори първи и силно, за да го чуят всички. Овенът е на принципа на действието и  често говори много преди да помисли, което понякога може да накара околните да се почувстват засегнати от думите му. Ако чувстват, че мнението им е игнорирано, Овните просто ще повишат тона, докато всички не чуят тяхната гледна точка.

 

 

Лъв

 

 

Центърът на внимание и говоренето обикновено вървят ръка за ръка, особено когато се отнася до взискателния знак на Лъва. Когато общувате с представител на тази зодия, понякога може да се почувствате като на представление, в очакване да приключат, така че най-накрая да можете да пляскате и да изразите мнението си. Увереността им се увеличава само с увеличаване на публиката, всяка положителна реакция увеличава егото им.

 

 

Риби

 

 

Рибите са търпеливи, дори и когато говорят. Като може би и най-толерантният и чувствителен зодиакален знак, тези хора са повече от щастливи просто да слушат и наблюдават говорещия човек. Те много бързо са способни да разбират и съпреживяват това, което казват другите. След като получи платформата да говори, този представителите на зодия Риби ще разкрият всичките си мисли и съвети, които са трупали, докато ви слушат.

 

 

Водолей

 

 

Водолеят обича да е изключително изчерпателен, когато говори. Това е една от най-независимите зодии. Тези хора използват личното си пространство, за да им помогне да развият собствените си идеи. Водолеят не е типичен бъбривец, но когато става въпрос за тема, която има значение за него , той няма да спре, докато мнението му не бъде чуто и разбрано. Като въздушен знак, използването на неговия глас е начин тази зодия да промени света.

Tagged , , ,
на горе