Под коя зодия се раждат най-надеждните хора? Вижте рейтинга на зодиакалните знаци

Под коя зодия се раждат най-надеждните хора? Вижте рейтинга на зодиакалните знаци
Астрология

Под коя зодия се раждат най-надеждните хора? Вижте рейтинга на зодиакалните знаци

 

Вижте с кого можете да бъдете открити и откровени и с кого е по-разумно да мълчите и да си държите устата затворена

Ето под коя зодия се раждат най-надеждните хора

 

  1. Козирог

Козирозите са най-надеждните и принципни хора. Ако помолите Козирога да пази тайна, той ще мълчи. Ако имате нужда от него да ви помогне, той ще го направи. Когато Козирогът е дал дума или обещание, само форсмажорни обстоятелства ще попречат това да не бъде изпълнено. Козирозите обичат реда и дисциплината и винаги постъпват правилно.

  1. Рак

Раците са втори в списъка на най-надеждните знаци, защото са отдадени на хората, за които се грижат и ще направят всичко за тях. Освен това Ракът има чувство за справедливост и разбиране кое е добро и кое лошо. Опитва се колкото е възможно повече да живее според съвестта си и не обича да мами и играе игри.

  1. Везни

Везните могат да изглеждат като прекалено приказливи хора, които се опитват да угодят на всички, но това е само ако не ги познавате достатъчно добре. Ако Везните вярват в нещо (или в някого), те стават решителни и целеустремени, а също така умеят да обичат искрено. Везните са надеждни и предани приятели и партньори и ако са с вас, те са с вас завинаги.

  1. Скорпион

Скорпионите понякога могат да изглеждат груби и неприветливи, но определено не са ненадеждни. Те се привързват твърде много към тези, които обичат и в крайна сметка страдат заради това. Скорпионът обаче е един от най-верните знаци и те са от типа хора, които ще свалят и подарят последната си риза.

 

  1. Дева

Девите са надеждни, тъй като често приличат на леко притеснени родители. Този знак е много загрижен дали близките му са добре и са способни на много, за да осигурят благополучието на своите обичани хора. Ако имате нужда от помощта на Девата, тя ще помогне и ще подкрепи. Тя няма да ви предаде или съди, дори и да й не сте симпатични.

  1. Овен

Овните ще направят това, което смятат, че е правилно в момента. Той има собствено виждане  за правилно и грешно, така че бързо ще промени посоката на движение към това, което му подхожда най-добре. Разбира се, Овенът ще остане до вас, но все пак бъдете внимателни. Това не означава, че Овните са двулики, те просто се грижат за собствените си интереси.

  1. Телец

Това, което прави един Телец надежден, е неговата лоялност. Готов е на абсолютно всичко за хората, които са му близки. Телецът обаче има и по-тъмна страна. Той е упорит и няма да направи нищо, с което не е съгласен. А Телецът също държи на своя личен избор, който не се харесва на всеки. Така че, въпреки че от Телеците излизат страхотни приятели и партньори, те не са най-надеждните.

  1. Водолей

Въпреки че обикновено можете да разчитате на Водолея в неформална обстановка, той е непостоянен в работата си и не обича да довършва нещата докрай. Той е страхотен в измислянето на брилянтни идеи, но след това предпочита да повери цялата работа на други. Освен това Водолеят се движи от егото си и това понякога му пречи да бъде верен и предан партньор или приятел.

  1. Близнаци

Близнаците могат бързо да променят настроението и гледната си точка. Днес те смятат за най-добрия си приятел, а утре не искат да общуват с теб. Те не винаги държат на думата си, и то не защото изобщо не са надеждни, а защото Близнаците се движат от емоциите си, някакви външни събития и ситуации и др.

  1. Лъв

Ако кажете на Лъва тайна, той ще я пази. Но само, ако това няма да засегне пряко него самия или неговите близки. Всички Лъвове, като правило, са склонни да правят това, което е в техен интерес или в интерес на семейството им. Така Лъвът не винаги е рамото, на което да поплачете по време на криза. Лъвовете са в състояние да ви подкрепят, но всичко зависи от тяхното настроение.

  1. Стрелец

Стрелците нямат най-добрата репутация за надеждност и има основателна причина за това. Те са любознателни, но непостоянни хора, които искат нови преживявания, нови хора, нови емоции. Всеки Стрелец се ръководи от собствените си интереси и понякога може лесно да ви прекрачи, ако застанете на пътя му (както той мисли).

  1. Риби

Рибите са креативни личности, които обичат да навлизат във вътрешния си свят и да не реагират на хората. Всички те са на милостта на собствените си фантазии и илюзии толкова много, че им е трудно да спазват обещанията или да носят отговорност. Рибите не са прекалено лоялни или надеждни; те просто ще намерят някой друг или нещо друго, което да ги вдъхнови.

Tagged , , , ,
на горе