Най-мразените зодиакални знаци
Астрология

Най-мразените зодиакални знаци

Човешките взаимоотношения са сложно нещо. Понякога можем да се разбираме много лесно с някого, когото едва познаваме, а в други случаи така и да не успяваме да намерим общ език с даден човек от обкръжението ни и той ни е антипатичен. Това се дължи до голяма степен на нашите характери, но зодиакалните знаци също оказват влияние. Някои от тях са по-мразени от другите заради определени свои черти. Ето кои са тези зодии, като разбира се, това е обобщена извадка и винаги има изключения:

Близнаци. За съжаление, това е най-мразеният знак. Близнаците са завладяващи, тъй като съчетават две крайности, което обаче създава бурна личност. Истината е, че никога не знаеш какво да очакваш от тези хора. Те просто са толкова непредсказуеми, че около тях хората редовно ходят по тънък лед. Техният нестабилен характер и постоянни промени в настроението означават, че те често може да не спазят поет ангажимент и са наистина ненадеждни приятели. Ако някога имате нужда от услуга, не забравяйте да се обадите на някой друг свой познат, като например представител на зодия Рак.

Дева. Тя е твърде осъдителна. Ледената личност и снизходителното поведение на Девата без съмнение обясняват защо тези хора са определяни като втория най-мразен знак в нашата класация. Да, познахте, те критикуват почти всичко около себе си. Техният снобизъм определено е нещо, което много от нас не одобряват, но в действителност те използват това като защитен механизъм. Техните естествено срамежливи личности говорят за това, че Девите са много недоверчиви към другите и затова отказват да допуснат някого до себе си. Опитът да станеш приятел с Дева е почти невъзможен.

Лъв. Той прекалява с всичко. Лъвът е типичен огнен знак в смисъл, че тези хора обичат светлината на прожекторите и ще направят абсолютно всичко, за да останат в нея. Смазващото доминантно отношение на Лъвовете ги прави непоносими и прекалено конкурентни във всички аспекти на живота. Освен това тяхната уверена личност често се счита за фалшива, поради което много от нас автоматично стигат до заключението, че не трябва да им се вярва. Накратко, те не са особено ценени от околните.

Овен. Тяхната интензивност и огромна увереност ни подлудяват и това е без да споменаваме страшните им пристъпи на ярост. Като един от най-ядосаните зодиакални знаци, Овенът със сигурност е непредсказуем и може да избухне като вулкан във всеки един момент и никой не иска да види това. Скандалите с тези хора са нещо, което често може да се срещне. Около тях винаги е шумно и да бъдете на едно мнение с човек от този знак си е истинско постижение.

Скорпион. Тези хора могат да бъдат сравнени с безчувствени булдозери. Острият като бръснач език на Скорпионите трябва да ви говори, че те имат сила, с която трябва да се съобразявате и да избягвате конфликта с тях на всяка цена. Представителите на този знак имат репутация, че говорят честно и открито, но понякога прекаляват и в крайна сметка нараняват чувствата на другите хора. Въпреки това, те никога не показват угризения на съвестта си за действията си. Работата е там, че тези хора са много страстни и искат най-доброто за тези, за които ги е грижа, каквато и да е цената.

Везни. Те крият тъмна страна. Без съмнение сте чували фразата, че външният вид може да бъде измамен и тя не би могла да бъде по-подходяща за други хора, освен за Везните. Въпреки че те имат репутацията на сладки и невинни, реалността не би могла да бъде по-далеч от истината. Под усмихнатата си външност тези земни знаци всъщност могат лесно да забият нож в гърба и са способни на всичко, за да получат точно това, което искат. Често обаче всичко това остава незабелязан от околните, което ги прави още по-опасни.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
на горе