9 тайни на жените, които се харесват буквално на всички мъже

9 тайни на жените, които се харесват буквално на всички мъже
Любов и партньорство

9 тайни на жените, които се харесват буквално на всички мъже

 

 

Всеки от нас, в кръга на приятели или познати, познава такива момичета или жени, по които мъжете са просто луди. И изглежда, че не полагат специални усилия за това, а дори в лицето често са несъвършени и не винаги могат да се похвалят с идеална фигура и имат целулит, като всички останали, но погледите на мъже от всички възрасти и статуси се залепят за тях като пчелите на меда. Каква е тайната на тези дами, на които тайно завиждаме, но и се възхищаваме?

Жените, които повечето мъже харесват, имат редица качества.

 

  1. Тя не се страхува да покаже слабостта си.

Докато по някаква причина някои дами доказват на себе си и на света, че са толкова независими и силни, че сами могат да влачат зимните гуми в гаража, тя не се притеснява да помоли минаващ мъж за помощ. Дори самата тя да успее да натовари куфара си в колата или да занесе тежката чанта до горния етаж, тя определено ще помоли за помощ мъж – съсед или минувач. От такава молба нормалният мъж ще изправи раменете си и ще събуди вродените инстинкти на защитник и спасител, така че веднага да бъде готов не само да я изпрати, но и да я носи на ръце.

 

  1. Тя има мек и женствен глас

Тя, разбира се, знае как да говори високо и ясно, ако трябва да защити своята гледна точка, но в обикновена ситуация се обръща само с нежен глас не само към тези, които моли за помощ. И работи! Дори в обикновен супермаркет. Всеки мъж-касиер се изправя и й помага да опакова хранителните стоки, чувствайки се неочаквано силен и незаменим, след като тя просто му благодари за чека с мъркащ и нежен глас.

 

  1. Тя обича тялото си и не пести нито кремове, нито красиво бельо, нито време за него!

И дори това тяло да е далеч от съвършенството, тя знае точно къде са неговите предимства и не се страхува да ги подчертае с ярко бельо и дръзки тоалети.

 

  1. Тя отива на среща под слогана: „Убеди ме!“

И докато повечето от нас, претърпели поредния провал на среща, се чудят как могат да убедят всички, че са толкова готини и уникални, нейният лозунг е: „Има много от вас – аз съм сама. Докажи ми, че ме заслужаваш!“ и работи без отказ.

 

  1. Тя се смее често и високо, не се страхува от несъвършена усмивка.

Това е лекотата, това е радостта от живота и заразителната енергия, която заразява не само мъжете.

 

  1. Тя може да бъде щастлива и активна без мъже до себе си.

И някои мъже със сигурност усещат това и искат да променят ситуацията, като станат част от нейния интересен живот.

 

  1. Тя е открила своята чувственост и й се наслаждава

И ако тя знае как постига най-високо удоволствие от секса, тогава тя не се страхува да информира избраника си за това, като важен момент в нейния сексуален живот и неразделно условие за здрава връзка с нея, в която и двамата са доволни .

 

  1. Тя не бърза

Не бърза в банята, като се грижи за тялото и косата си, не бърза до гардероба с дрехи, избирайки не това, което грабва окото първо, а това, на което можете да се възхищавате през целия ден. Тя не бърза  и дори закъснява, знаейки със сигурност, че ще я чакат.

 

  1. Не се страхува да погледне в очите на непознатия, който харесва.

Тя просто не се страхува и смело се усмихва на мъжа, който харесва, без да поглежда смутено под вътрешното възклицание „ами ако смята, че нещо не е наред“. Защото ако той мисли, че нещо не е наред, това означава, че нещо не е наред с него.

 

  1. Тя обича себе си

Банално, халтурно, но вярно. Тя много се обича и това се вижда, а понякога и се чува. Колко често, след като направим поредната снимка или селфи, веднага го отхвърляме, казвайки: „О, колко ужасна изглеждам тук“. А уверената жена, хвърляйки спокоен, не критичен поглед към себе си на следващата снимка, обикновено възкликва с възхищение: „О, каква красота!”. А самолюбието е ключът към успеха не само в отношенията между половете, но и в приятелството и работата. Основното нещо е, както във всеки бизнес, да не прекалявате и да не се превръщате в нарцистична и досадна дива с писклив глас.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе