Три зодиакални знака имат най-добрия хороскоп за 25 март

Три зодиакални знака имат най-добрия хороскоп за 25 март
Астрология

Три зодиакални знака имат най-добрия хороскоп за 25 март

Три са зодиакалните знаци, които имат най-добрия хороскоп за петък, 25 март 2022 г. (и защо):

 

Стрелец

 

Днес е шанс да погледнете честно живота си и да видите какво ви дава чувството, че нещо не е съвсем наред. Това чувство е в съзнанието ви от началото на годината. Знаете, че нещо трябва да се промени, но каквото и да сте направили през последните седмици, сега е времето да потушите това разяждащо усещане в себе си или да получите повече удовлетворение.

Вие ще можете да видите ясно какво не е в съответствие или от какво сте се лишавали.

Колкото и да искате нещо да е правилно, това не означава, че е предназначено за вас. Потърсете това, към което сте насочени, за да се отдадете и да изследвате. Опитайте се да не се отказвате от нищо и вместо това опитвайте всичко.

Днес е възможно да получите страхотна новина или да се случи нещо, отдавна очаквано, което ще ви даде по-ясна представа за това какво работи в живота ви и какво не. Сега най-накрая можете да започнете да сглобявате парчетата от пъзела, така че животът, който живеете, да е този, който е предназначен за вас.

 

  1. Телец

 

С Луна в Дева, първата половина на деня е тази, която ще видите, че подчертава романтичните отношения в живота ви. Като мечтателни Телци можете да сте склонни винаги да виждате чашата наполовина пълна, дори ако всичко е илюзия.

Тази лунна енергия обаче ви позволява да се съсредоточите върху нуждите ви в една връзка и ви насърчава да предприемете прагматичен подход в говоренето и приспособяването, за да ги изпълните. Любовта не може да бъде изцяло свързана със съблазнителна романтика, но също така трябва да включва и това как някой се проявява физически, емоционално и психически, за да ви подкрепи и насърчи.

Днешната луна може също да създаде пространство за размисъл върху баланса между мечтата за връзката и реалността от нея.

Енергията на това ще ви позволи да почувствате, че има по-голяма хармония в живота ви и във връзката ви. Всичко е свързано с признаването, че е нужно да работите по изграждането на отношенията си – без значение колко красива може да бъде една връзка, важното е работата, която вие и другият ще положите, за да я превърнете в истински дълбока и пълноценна.

 

 

  1. Рак

 

Въпреки че луната е пълна в Дева през ранните сутрешни часове, тя превключва предавките и скоро след това преминава във Везни. В много отношения това ви дава ползата и от пълнолунието във вашия знак. Преминавайки през лично време на промяна от миналата есен, вие работите върху това да започнете отначало с нова и по-здрава основа.

Енергията и луната ще ви дадат възможност да откриете в нова светлина това, което е изключително важно за вас.

Това обаче е само първата стъпка. Следващото е да можете да съчетаете работата и времето си така, че да вземете това и да го превърнете в живота, който наистина искате да живеете.

Въпреки че сте склонни да имате прекрасни идеи, нещото, което също научавате е, че имате нужда от основателност на плановете и детайлите, за да ги превърнете в реалност. С луната, която флиртува на прага на Везни и Дева днес, ще почувствате пулса на този баланс, който ви насочва към смелост и действие.

Не се страхувайте, ако разберете, че ще се наложи да се разделите с вече отдавна зтворени части от живота си, които вече не работят, за да освободите място за това, което идва. Това е момент да признаете работата, която сте положили, като същевременно признаете, че има още какво да се направи.

Tagged , , ,
на горе