Връзка с най-добрия ти приятел – защо не е добра идея
Любов и партньорство

Връзка с най-добрия приятел – защо не е добра идея

Да имаш връзка с най-добрия приятел може да се окаже нож с две остриета. От една страна това не е нов човек, който тепърва да опознавате, а и вече сте изградили доверие помежду си. От друга обаче, ако след време скъсате, тогава не само ще загубите гадже, но и най-добрия си приятел.

Що се отнася до връзките, понякога те могат да бъдат трудни. Независимо дали става въпрос за отношения с партньора, най-добрия приятел или семейството ви, всяка връзка има свои собствени правила. Има едно нещо, което разделя всяка от тези връзки една от друга. И това нещо е разбирането. Разбирането е различно от човек на човек и от връзка на връзка.

Особено, когато става въпрос за приятел от мъжки пол, трябва да сте особено внимателни. Причината е, че развиването на чувства към него не е трудно и може да се случи с времето. Ако вече имате някакви чувства към този мъж и планирате да превърнете приятелството си във връзка, тогава повярвайте, това не е добра идея. Приятелската зона е много реална, а понякога и много необходима.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Прочетете по-долу, за да разберете защо да излизате с най-добрия приятел не е добър вариант.

Той ви познава отвътре и отвън

Когато става дума за най-добрите ни приятели, те обикновено знаят всичко за нас. Това включва нашата история на запознанства, какво харесваме и какво не. Така че, ако започнете да излизате с най-добрия приятел, който имате, той ще знае всичко за вас. Така че никога не можете да скриете нещо от него.

Различно е той да ви е приятел и гадже

Съвместимостта с най-добър приятел е различна от съвместимостта с партньора. И понякога, когато започнете да се срещате с приятеля си, предполагате, че съвместимостта на приятелството автоматично ще премине към съвместимостта на партньора. Но истината е, че това невинаги е така и често трябва да го разберете по трудния начин.

Един приятел ви обича безусловно

Приятелството винаги е над връзката. Дори когато не искате да бъдете обичани, дори когато не се чувствате така, както трябва, един до вас винаги ще имате най-добрия приятел. Той ще ви подкрепи и ще знаете, че можете да разчитате на него. Но когато става въпрос за гадже, няма гаранция, че това ще бъде така.

Той знае колко странна личност може да сте

Вашият най-добър приятел знае колко сте странна като личност и понякога оценява тази ваша особеност. Но когато става въпрос за гадже, може д се опитате да скриете странността си и това ще накара и двамата да се чувствате неудобно.

Кой ще замени най-добрия приятел, ако той ви стане партньор?

Ако излизате с човека, който ви е бил най-близък, кой ще бъде новият ви най-добър приятел? Сега, когато най-добрият ви приятел е вашият любовник, при кого ще отидете в 2 сутринта, когато вие и вашият партньор влезете в първия си спор? Не се залъгвайте, дори и да не сте се карали преди, във връзките несъмнено ще има конфликти и това е нормално. Ще мислите да отидете при гаджето си за всичко, но бързо ще разберете, че все още имате нужда от най-добър приятел.

Разбира се, не всички връзки с най-добрия приятел непременно са обречени на провал. Понякога хората успяват да запазят здравите си отношения и да изградят нещо още по-хубаво помежду си. Приятелството може да бъде страхотна основа за една връзка, но тази ситуация крие своите рискове. Преди да се впуснете в романтично приключения с най-добрия приятел, който имате, помислете добре за ситуацията. Внимавайте да не бъркате обикновената симпатия с любов. За да сте по-сигурни, поговорете открито с него, преди да започнете връзка. Обсъдете плюсовете и минусите да преминете на друго ниво в отношенията си и действайте, ако наистина сте сигурни в това, което правите.

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Четири неща, които всяка двойка трябва да направи поне веднъж

Как да преглътнете обидата и да простите на някой, който ви е наранил

Четирите зодии, които са склонни да слагат край на настоящите си връзки заради минали такива

Четири съвета как да изберете перфектния партньор за вас

Съвети как да прекъснете лоша връзка и да получите любовта, която заслужавате

Зодиите, които постоянно обвиняват себе си, за да спечелят симпатии

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе