3-те зодиакални знака, които имат най-добрите хороскопи в неделя, 3 април 2022 г.

3-те зодиакални знака, които имат най-добрите хороскопи в неделя, 3 април 2022 г.
Астрология

3-те зодиакални знака, които имат най-добрите хороскопи в неделя, 3 април 2022 г.

Под намаляващата енергия на Новолунието в Овен, три зодиакални знака започват да разглеждат връзките си, които се нуждаят от изцеление.

 

Луната в Овен донесе ново начало и решителност. И все пак това дойде с огромна доза търпение и част от това е да научите, че трябва да поправите отношенията си, преди да продължите напред.

Независимо дали това е извинение или по-сложен разговор, в който сте искрени за чувствата и действията си, време е да се съсредоточите върху това, в което трябва да внесете мир, преди да продължите напред.

Обединените енергии на Луната и Венера предразполагат към прекарване на време с някого, когото не сте виждали или с когото не сте говорили от известно време. Или просто не сте отделили време да говорите за нещо важно.

 

Поради толкова много причини астрологията разкрива защо най-добрите хороскопи за 3 април 2022 г. са при Овен, Водолей и Козирог.

 

  1. Овен

(21 март – 19 април)

 

Вие сте се подготвили за този момент. В момента се намирате на кръстопът в живота си и докато го знаете, просто не сте сигурни кога да започнете да правите промените, които търсите.

Предстои ви важен разговор за истинските ви чувства, който трябва да се случи, преди да предприемете действие.

Днес Вселената ви предоставя уникална възможност да заявите чувствата си за това как сте израснали като личност, вместо да гледате на случващото се в момента като на нечия чужда вина и просто като продукт на това как хората се променят.

Може да преживеете раздяла, но това може да бъде и поставяне на граници със семейството. Всичко, през което сте преминали и научихте за себе си, е причината да сте тук сега и то е в преломна точка.

Тази енергия беше изведена около новата ви луна вчера и сега се чувствате, сякаш е на ниво, което вече не можете да пренебрегвате. Така че недейте. Осъзнайте, когато се чувствате по този начин, защото Вселената ви казва, че е време.

 

Водолей

(20 януари – 18 февруари)

 

Придвижвате се към включване на повече радост в живота си, но първо трябва да се изправите срещу всичко, което толкова дълго време ви отдалечаваше от самите вас, включително сенките си. Голяма част от тази работа се е случила във вашата романтична връзка, защото Марс и Венера ви повлияха през последния месец. Колкото и да са донесли това щастие и удовлетворение, вашите отношения също така са извадили наяве болката от това, което сякаш ви липсва.

Днешният ден е крайъгълен камък във вашето емоционално изцеление, тъй като сте решени да не задържате вече нищо и да спрете да пренасяте миналото в бъдещето. Каквото и да се случи днес, бъдете готови и ако това е разговор, който трябва да започнете, тогава не забравяйте да направите първата стъпка.

 

 

  1. Козирог

(22 декември – 19 януари)

 

Подобно на Водолей, вие имахте Венера и Марс, които преминаха през вашия знак по-рано през годината, което извади наяве проблемите ви, за да ги разрешите, както и ви даде да разберете кого наистина цените в живота си. Когато сте си позволили да видите какво наистина е ценно за вас, вие сте изяснили и това, което вече не е.

Това предизвика значителна промяна във вас през последните няколко месеца. Такава, която понякога е ви се е струвала предизвикателна или дори страшна за признаване.

Но има по-мощно послание – приведете живота си в съответствие с вашата стойност.

Съсредоточете се главно върху изцелението, което ще дойде, говорейки истината и поставяйки граници с другите. Това не е просто ситуация, с която се справяте, а рана, която в крайна сметка заздравявате.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе