7 начина да подтикнете мъж да поиска номера ви
Любов и партньорство

7 начина да подтикнете мъж да поиска номера ви

Харесвате го, но не искате да действате първа, а да го накарате той да поиска номера ви. Ако е така, на правилното място сте, така че продължете да четете. Понякога любовта е като игра, а как ще изиграете картите си зависи само от вас.

Има неоспоримо очарование в човек, който поема инициативата, който показва, че е готов да се включи в играта. Можете да поискате номера му, но защо да не го насочите към тази вълнуваща първа стъпка? Не става въпрос за това да се държите трудно, а по-скоро да го насърчите да положи усилия. В края на краищата всеки оценява вкуса на малко заслужена победа, нали?

Доказано е, че хората са по-склонни да върнат услугата, когато първи получат нещо. Ако проявите любезност и искрен интерес, може да откриете, че той иска да ви отвърне с взаимност. И тази взаимност може да се изрази в това той да поиска номера ви.

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ се радват на сериозен успех

Сега може би си мислите: „Защо е целият този шум около това как да накарате един мъж да поиска номера ви?“.

Е, става дума за нещо повече от цифри на екрана. Това, че той ще направи тази стъпка, всъщност може да постави основите на една балансирана, вълнуваща и уважаваща потенциална връзка.

Светът на запознанствата често може да изглежда като загадка, обвита в мистерия, забулена с няколко въпросителни. Но познайте какво? Ние сме тук, за да разшифроваме част от това за вас.

Ето как можете игриво и психологически да наклоните везните във ваша полза и да го накарате да поиска номера ви:

Освободете своя чар

Кой може да устои на една очарователна личност? Привлечете го с хумора си, ангажирайте го с общите ви интереси и създайте незабравимо впечатление. Това е вашият шанс да му покажете как да бъде около вас е най-хубавото и приятно нещо, което може да му се случи по време на деня. Така ще иска това да се повтаря все по-често и неусетно ще поиска номера ви, за да може да ви чува и да си уговаряте срещи.

номера ви
7 начина да подтикнете мъж да поиска номера ви

Кимнете, усмихнете се, повторете

Активното слушане води до дългосрочни цели, не само до това да поиска номера ви. Покажете му, че наистина се интересувате от това, което казва, с кимане, усмивки и от време на време с „еха“ и „разкажи ми повече“. Помнете, че нищо не крещи „ти имаш значение“ повече от споделеното внимание.

Огледалце, огледалце

Чували ли сте за „ефекта на хамелеона“? Това е психологически феномен, при който хората са склонни да харесват тези, които имитират техните действия. Нежно отразявайте неговите жестове или фрази и той може просто да почувства по-силна връзка, дори на подсъзнателно ниво. Така, дори без да го насочвате директно, той сам ще поиска номера ви.

Факторът на познанството

Благодарение на „ефекта на простото излагане“ хората развиват предпочитания към нещата, само защото са им познати. Пренесете това в играта си за запознанства и ще имате тайно оръжие.

Срещайте се с него по-често – в кафенето, във фитнеса или на местни събития. Колкото повече ви вижда, толкова по-позната и интересна му ставате. Това е като онази запомняща се песен по радиото, която започвате да обичате, след като я чуете няколко пъти.

Но не забравяйте, че тези срещи трябва да са естествени и непринудени, а не насилствени. С всяко приятно взаимодействие той вероятно ще ви свързва с положителни чувства. И преди да се усетите, той ще няма търпение да продължи тези взаимодействия чрез текст – и воала, ще поиска номера ви.

номера ви
7 начина да подтикнете мъж да поиска номера ви

Дразнете с тайнственост

Дръжте го нащрек, като постигнете баланс между това да бъдете отворена книга и жена с мистерия. Всичко е въпрос на баланс, когато става въпрос за споделяне на информация за себе си.

Искате да бъдете автентична и искрена, като му позволите да зърне коя сте в действителност. Въпреки това искате да запазите и нотка на загадъчност. Не става въпрос за игри, а за разкриване на пластовете ви с течение на времето.

Това е като увлекателна книга, която разкрива историята си постепенно, като държи читателя заинтригуван. Като споделяте достатъчно, но не всичко, вие създавате интригуващ разказ за себе си, който той би искал да открие повече, като по този начин го мотивирате да поиска номера ви.

Силата на внушението

Насочвайте разговора към теми, които естествено водят до размяна на номера. Предстоящ концерт на група, която и двамата харесвате? Това е вашият сигнал!

Покажете социалните си пеперуди

Когато небрежно повдигнете въпроса за истории от динамичния си социален живот, това е като да предоставите тийзър на страхотен филм. Тези истории, независимо дали става въпрос за приключение с приятели или за забавна случка на парти, показват вълнуващия ви живот.

Това ви представя като човек, с когото е забавно да се общува, и подсъзнателно задейства принципа на социалното доказване – ние сме по-привлечени от хора, които са харесвани от другите.

Колкото повече той чува за вълнуващия ви социален живот, толкова повече ще иска да стане част от вашата история – отлична мотивация да поиска номера ви!

Вижте още:

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Шест прости трика, с които ще го подлудите в леглото

Мъжете говорят – какво прави жените добри в леглото

Осем причини защо някои мъже харесват да излизат с по-възрастни жени

Защо някои момичета си падат по лоши момчета?

Tagged , ,
на горе